Яничка Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 Имах доброто желание да платя данъците и към Община Варна с Diners, които обаче в сайта си дават възможност само да проверка колко се дължи, но не са толкова модерни като Столична община, където може директно да се плати. Община Варна: В Община Варна има опция за плащане на данъка през ePay, но там не виждам Diners като вариант. Има ли начин с ePay или да си плащам кеш през ИзиПей? Връзка към коментар
decho Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 Ако има възможност за добавяне на сметки, би трябвало да става. Лизингът е към Societe Generale - Експресбанк и ако има кешбек - 1 % , съм на печалба. Връзка към коментар
moniiliev Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 преди 13 минути , Яничка каза: Имах доброто желание да платя данъците и към Община Варна с Diners, които обаче в сайта си дават възможност само да проверка колко се дължи, но не са толкова модерни като Столична община, където може директно да се плати. Община Варна: В Община Варна има опция за плащане на данъка през ePay, но там не виждам Diners като вариант. Има ли начин с ePay или да си плащам кеш през ИзиПей? Ако има опция за ePay значи ползваш начина Payfly в my.diners.bg. Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 преди 24 минути , Яничка каза: Имах доброто желание да платя данъците и към Община Варна с Diners, които обаче в сайта си дават възможност само да проверка колко се дължи, но не са толкова модерни като Столична община, където може директно да се плати. Община Варна: В Община Варна има опция за плащане на данъка през ePay, но там не виждам Diners като вариант. Има ли начин с ePay или да си плащам кеш през ИзиПей? Да, за съжаление само към Столична община е възможно. 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 преди 14 минути , moniiliev каза: Ако има опция за ePay значи ползваш начина Payfly в my.diners.bg. Не ми е ясно как да стигна да генериране на 10-цифрения код за ePay, защото няма бутон "Плащане" с линк към ePay, а трябва да се влезе в ePay и от там да се плати. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 преди 3 минути , П.Кръстев каза: Да, за съжаление само към Столична община е възможно. И към Пловдив може от plovdiv.bg през виртуалния ПОС на Борика. 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 преди 14 минути , Яничка каза: Не ми е ясно как да стигна да генериране на 10-цифрения код за ePay, защото няма бутон "Плащане" с линк към ePay, а трябва да се влезе в ePay и от там да се плати. bronco Broncos, Denver Broncos 199 публикации Публикувано: 13 януари · Докладвай На 13.01.2017 г. в 11:32, cck каза: Ако разпишеш метода и за осигуровките през myDiners, цена няма да имаш Разбира се 1. Изважда се ПИК номер към НАП на името на фирмата, която представлявате (в моя случай аз съм управител), ако нямате такъв. Номера се вади лично в съответния офис на НАП по регистрация на фирмата. 2. След това от сайта на нап (nap.bg) ---> Електронни услуги с ПИК ----> вход в портала за е-услуги ---> Въвежда се Идентификатора (ЕИК), Вида (ИН на ЮЛ) и съответния ПИК номер 3. Натискате върху името на ЮЛ-то 4. Тук има доста интересни опции (ако до сега не сте имали ПИК достъп до НАП), но тази която ни интересува е "Справка на задълженията с възможност за извършване на плащане" и натискате върху "Справка" 5. Излизат всички текущи задължения - осигуровки, ДДС, корпоративен данък, други данъци и т.н. 6. Натискате плащане по електронен път, въвеждате "Сума за плащане" или натискате знак "->" срещу сумата за да се попълни цялата сума автоматично 7. Натискате "Следваща стъпка на плащане" 8. На следващия екран натискате "Плащане" и отивате на страницата на epay.bg. Не е нужно да имате регистрация или ако имате такава да сте логнати. 9. Излизат различни варианти за плащане. Горе в дясно има надпис "Платете с Epay.bg Mobile". Натискате върху надписа и излиза 10 цифрен код за плащане. Правите копи-пейст на кода. 10. Отивате в my.diners.bg ---> Плащания ---> PayFly Плащане 11. Пействате кода. Натискате провери. На новия екран сверявате данните, т.е. коректна ли е сумата. След това натискате плащане и сте готови. За целите на счетоводството се връщате в сайта на НАП, натискате История на плащанията (намира се срещу надписа Справка на задълженията с възможност за извършване на плащане), проверявате че статуса на съответното плащане е платено, натискате преглед, появява се едно платежно, което принтирате (при мен бутона печат не се вижда и за това натискат няколко пъти контрол минус за да намаля екрана и да се визуализира). След като принтирам това платежно отивам на сайта на дайнърс и от история на плащания избирам възможност за принтиране на същото плащане върху обратната страна на същия лист. Това давам на счетоводството и както каза Георги, счетоводителя взима пари от касата на фирмата за да приключи задълженията към НАП. Колкото повече плащате толкова повече пестите. Bronko пие бира И Branko също 10 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 И Bronko, и Branko - златни. Бирата е взета вече 1 Връзка към коментар
moniiliev Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 Супер указание. Само една малка редакция. Червения код вече не е горе в дясно , а трябва да се "цъкне" плащане на каса на страницата на ePay. Така почти нямя сайт в бг в който да не съм платил. Въпреки, че напоследък на доста места си излиза и Дайнърса в падащото меню. 2 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 В момента, moniiliev каза: Супер указание. Само една малка редакция. Червения код вече не е горе в дясно , а трябва да се "цъкне" плащане на каса на страницата на ePay. Така почти нямя сайт в бг в който да не съм платил. Въпреки, че напоследък на доста места си излиза и Дайнърса в падащото меню. преди 15 дена платих по указанията по горе 1 Връзка към коментар
Nicro Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 Преди 1 час, decho каза: Ако има възможност за добавяне на сметки, би трябвало да става. Лизингът е към Societe Generale - Експресбанк и ако има кешбек - 1 % , съм на печалба. аз нямам кредити и не съм го тествал, само битови сметки съм плащал и мисля, че си имат кешбек. ще трябва да тества как стоят нещата с кредитите Връзка към коментар
Georgie Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 Преди 1 час, Яничка каза: Имах доброто желание да платя данъците и към Община Варна с Diners, които обаче в сайта си дават възможност само да проверка колко се дължи, но не са толкова модерни като Столична община, където може директно да се плати. Община Варна: В Община Варна има опция за плащане на данъка през ePay, но там не виждам Diners като вариант. Има ли начин с ePay или да си плащам кеш през ИзиПей? И аз опитах да платя данъци в Кюстендил онлайн,и въпреки,че уж е дадена възможност,на практика не приема плащането независимо от вида на картата....Поне засега.:) Връзка към коментар
antea Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 преди време пак във връзка с дайнърса, бяхме писали и за данъка за колите, който се плаща по същия начин като описания по-горе та да потвърдя отново, днес си минах годишния преглед с такова плащане на данъка, не е нужно да се ходи в общината за стикер върху платежния документ, както нахално искат от разни пунктове за прегледи 1 Връзка към коментар
decho Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 След като се въведе сметката по която се плаща, имали графа/поле за основание на плащането. Връзка към коментар
jujo_si Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 Подадох си заявление за Дайнерс карта в ПИБ, има промо безплатна е за 1 година, след 1 година как се плаща, всеки месец по 4лв или годишната такса в първия месец както са Виза и Мастеркард? Идеята ми да я пробвам и ако не ми харесва да я спра преди да съм платил такса за нея. Научих засега че не мога да плащам с нея в Амазон УК и ДЕ нито в Пейпал. Това лошо, но пък мога да плащам задълженията с друга Виза карта, това добре :-) Аз пазарувам главно в Кауфланд, дали Дайнерс картата върви там? Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 (редактирано) Таксата е ежемесечна. Мисля, че точно в Кауфланд не може да се плаща с Дайнерс. Редактирано 6 април, 2017 от desislavna Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 преди 31 минути , jujo_si каза: Научих засега че не мога да плащам с нея в Амазон УК и ДЕ нито в Пейпал. Можеш, но само в $. За другите валути се минава през трънския курс на Paypal и е крайно неизгодно. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 преди 39 минути , jujo_si каза: Подадох си заявление за Дайнерс карта в ПИБ, има промо безплатна е за 1 година, след 1 година как се плаща, всеки месец по 4лв или годишната такса в първия месец както са Виза и Мастеркард? Идеята ми да я пробвам и ако не ми харесва да я спра преди да съм платил такса за нея. Научих засега че не мога да плащам с нея в Амазон УК и ДЕ нито в Пейпал. Това лошо, но пък мога да плащам задълженията с друга Виза карта, това добре :-) Аз пазарувам главно в Кауфланд, дали Дайнерс картата върви там? След пробване на безброй ПОС терминали ,наблюденията са ми, че Дайнърс не минава на УниКредит терминали, които са безчет + тези на Райфайзен и Пощенска, но минават на почти всички други... Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 На Пощенска вече минават. На Райфайзен никога не съм виждал терминал Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 На някои на Райфайзен минава, но не на всички. Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 Днес питах Дайнърс по телефона и ми казаха, че на всички терминали на Пощенска минава само на магнитна лента. Но скоро щяла да минава и през чип. 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 Днес пробвах в два различни обекти терминали на Пощенска (магнитна лента и чип) и излезе съобщение,че не се поддържа...И на двете места основните терминали бяха на УниКредит , а допълнителните бяха на Пощенска за карти AMEX . Връзка към коментар
Nicro Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 на мен не ми е минавала и на ПОС на ПИБ, за което нямам никакво обяснение Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 8 април, 2017 Сподели Публикувано: 8 април, 2017 На 4/5/2017 в 14:25, chandni каза: А някой знае ли как мога да платя данъците на сестра ми, която е в чужбина, при положение, че на страницата на МДТ София ми излиза, че няма данни. През акаунта си в Пощенска банка направих същата справка - с ЕГН, ПИН и партида и там сумата за плащане ми излиза, но пък от там не ми "изнася" да ги плащам, защото сметката е еврова. В същото време, през сайта на НАП не знам дали мога да ги платя през портала за услуги със свободен достъп на код 110000 Данъци и други приходи за централния бюджет... Ще отидат ли по предназначение или в някоя бездънна яма, а местните данъци на сестра ми ще стоят неплатени? Малко късно отговарям, възможно е вече да си си решила проблема. Аз плащам данъците (сгради и смет) на половината рода през epay. Няма никакъв проблем. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 преди 11 часа, ven62 каза: Аз плащам данъците (сгради и смет) на половината рода през epay. Би ли разяснил по-точно по какъв начин става през epay? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега