Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Пробвах да платя с моята Diners на терминал на Procredit и мина, а уж не я поддържа. Явно просто на неподдържащите трябва да пробваме да я пускаме на лента, а не с чип, пък където стане.

Минава в Билла (на лента), Фантастико (на терминал на Пощенска), терминал на Procredit (на лента), всички терминали на ПИБ, плащания през ePay...

Само дето днес Amazon.co.uk ми каза, че не може с нея да платя. :(

Връзка към коментар
преди 12 минути , stanislavpp каза:

Не минава и в expedia.it , но пък ми дръпна 2 такси х 1е за неминаването...?

подобно стана с  две неуспешни плащания към Flixbus  . Сгънаха набързо 2 еуро. Ще ги черпя едно дърво +  бизнес салон на бул. България 81Г :mail:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
39 minutes ago, Hollywood said:

подобно стана с  две неуспешни плащания към Flixbus  . Сгънаха набързо 2 еуро. Ще ги черпя едно дърво +  бизнес салон на бул. България 81Г :mail:

какъв е този салон на бул. България 81Г?

Връзка към коментар

Hollywood говори малко иносказателно и не му се разбира, ама там има банков клон на ПИБ, май седалището на Дайнърс в България е там

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Май вече е по-добре да пишем изключенията, неприемащи Diners. От по-значимите са DM, Декатлон, Спиди, Еконт (Уникредит), аптеки Медея (Пощенска), Lidl (SGEB), Комсед (RBB).

• Харесвам 2
Връзка към коментар
53 minutes ago, Ilian359 said:

Май вече е по-добре да пишем изключенията, неприемащи Diners. От по-значимите са DM, Декатлон, Спиди, Еконт (Уникредит), аптеки Медея (Пощенска), Lidl (SGEB), Комсед (RBB).

Малко смело ми идва изказването ти :-) Аз като типичен представител на дамската част от форума да кажа, че нито в Зара, нито в Reserved, нито в Н&M, нито в Манго, да не ги изреждам всички, НЕ може да се плати с Дайнърс. Моят извод е, че по-скоро са изключение местата, на които може да се плати с Дайнърс.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

за тези места, ако не минава Дайнърса /не съм пробвала, но щом Eti* казва/, и си имате тийнеджър вкъщи, може да му извадите една дебитна карта промоционална с 10% кешбек до другия април, общо докъм 800 лева може да се изхарчат месечно за дрешки с нея /е, на порции де/ :)

Връзка към коментар
преди 2 часа, neuromancer каза:

Hollywood говори малко иносказателно и не му се разбира, ама там има банков клон на ПИБ, май седалището на Дайнърс в България е там

Добре, че имах малко работа, та не тръгнах веднага. :):lol:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
2 hours ago, antea said:

за тези места, ако не минава Дайнърса /не съм пробвала, но щом Eti* казва/, и си имате тийнеджър вкъщи, може да му извадите една дебитна карта промоционална с 10% кешбек до другия април, общо докъм 800 лева може да се изхарчат месечно за дрешки с нея /е, на порции де/ :)

Дневният лимит на детските карти е 5 лева, а на тийнейджърските - 10. Доста чорапки ще накупите за тези дребни суми :)

Връзка към коментар
2 hours ago, Eti* said:

Аз като типичен представител на дамската част от форума да кажа...

Аз като типичен представител на мъжката част от форума ще добавя, че в кварталната бакалия Дайнърс минава. И това е от огромно значение, защото бира се купува всеки ден - за еднократна употреба е. А пък дрехите могат да се изперат и така да се ползват повторно, което не налага ежедневното им купуване :lol:

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 16 минути , Ilian359 каза:

Дневният лимит на детските карти е 5 лева, а на тийнейджърските - 10. Доста чорапки ще накупите за тези дребни суми :)

бъркаш, поне за тийнеджърските :) да, това са стандартните лимите, и ако не го направиш на въпрос, ще си останат те, но всъщност допустим е още един лимит - ниво J

Спойлер

BGN

Ниво J

Покупка

Кеш

Общо

В България макс. трансакция

100

100

Извън България макс.  трансакция

100

100

В България лимит за 24 часа

100

100

200

Извън България лимит за 24 часа

100

100

200

Общ лимит за 24 часа

200

200

400

Брой трансакции за 24 часа

В България 7 дневен лимит

200

200

400

Извън България 7 дневен лимит

200

200

400

Общ 7 дневен лимит

400

400

800

Брой трансакции за 7 дни

80

Връзка към коментар

ами според условията не би трябвало да има значение, със сигурност никъде няма написано ограничение по въпроса, а и в самото Искане за издаване си отбелязваш какъв лимит заявяваш

Спойлер

Детето Ви също като Вас ще има дебитна карта и възможност да:

• тегли пари от банкомат;
  • плаща в търговските обекти, включително и да прави бързи безконтактни плащания до определените от Вас лимити на картата.

•  

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте,

и за карти за градски транспорт не става (пост терминал на Общинска банка). Днес се бях наточил с 20 фирмени парчета за 3 месеца всички линии да ударя 2000 лв от първия път, но.....накрая платих с Мастъра /само 0,50% cash back).Сега разбирам защо е от семейството на Discover. С тази карта се чувствам като истински търсач на покемони :) Информацията във форума е много ценна и определено спестява опити. 500 лв. се избиват лесно с комуналните сметки, но кои големи хранителни вериги освен Фантастико приемат тази карта? В OMV се пробват да те "разкарат", но крият апаратче на ПИБ :)

• Харесвам 7
Връзка към коментар
1 hour ago, aladinoplus said:

Здравейте,

и за карти за градски транспорт не става (пост терминал на Общинска банка). Днес се бях наточил с 20 фирмени парчета за 3 месеца всички линии да ударя 2000 лв от първия път, но.....накрая платих с Мастъра /само 0,50% cash back).Сега разбирам защо е от семейството на Discover. С тази карта се чувствам като истински търсач на покемони :) Информацията във форума е много ценна и определено спестява опити. 500 лв. се избиват лесно с комуналните сметки, но кои големи хранителни вериги освен Фантастико приемат тази карта? В OMV се пробват да те "разкарат", но крият апаратче на ПИБ :)

Била но с лентата , Xит , Метро, CBA,  T-marker, другите са по-малки. Скоро като си оправят от Райфайзен терминалите вече няма да го има този зор на OMV. 

Връзка към коментар
17 minutes ago, bibi said:

В нашия Т- маркет не става. Забелязахте ли какъв в терминалът там, където минава ?

Утре ще пратя сестра ми да провери на място в Люлин. Там плащахме. 

Връзка към коментар

До коментиралите по-горе разплащания при търговците от групата на "Индитекс"/т.е Зара, Пул енд беър, Бершка, Ойшо, Масимо Дюти/ нормално е да не минава картата, тъй като са на обслужване към Уникредит, а на тяхните терминални устройства Дайнърсвсе още не върви.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Днес бях да плащам данъците в данъчното в Пловдив, картата не мина, понеже знаех че минава на виртуалния им ПОС поисках да ми издадат ПИН и с него успях да платя онлайн на виртуалния ПОС. Припомних си какво е чуството да искаш да платиш нещо и да не ти мине картата (Преди имах Амекс) - не е приятно !! :-)

Връзка към коментар

Предстои ми първото посещение в салон от летищата, това ще стане първо в София после в Мюнхен, каква е процедурата? Правят ли ти нещо с картата, трябва ли да си платиш с нея или само я поглеждат, искат ли ти и лична карта заедно с дайнърс картата, трябва ли да се набира ПИН-а някъде?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.