Mary Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 И за купуване на самолетни билети от сайта на Бритиш върви. 4 Връзка към коментар
rossi Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 Пробвах да платя с моята Diners на терминал на Procredit и мина, а уж не я поддържа. Явно просто на неподдържащите трябва да пробваме да я пускаме на лента, а не с чип, пък където стане. Минава в Билла (на лента), Фантастико (на терминал на Пощенска), терминал на Procredit (на лента), всички терминали на ПИБ, плащания през ePay... Само дето днес Amazon.co.uk ми каза, че не може с нея да платя. Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 Да, в амазоните не минава. Ако на някой му предстои повод или просто иска да си похапне торта, в 100 грама сладки, също минава Дайнърса. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 Не минава и в expedia.it , но пък ми дръпна 2 такси х 1е за неминаването...? 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 преди малко платих с нея и в Зоомагазини Стефанов, така че и домашните любимци () вече са в играта с кешбека и салоните Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 (редактирано) преди 12 минути , stanislavpp каза: Не минава и в expedia.it , но пък ми дръпна 2 такси х 1е за неминаването...? подобно стана с две неуспешни плащания към Flixbus . Сгънаха набързо 2 еуро. Ще ги черпя едно дърво + бизнес салон на бул. България 81Г Редактирано 19 април, 2017 от Hollywood 2 Връзка към коментар
Nicro Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 39 minutes ago, Hollywood said: подобно стана с две неуспешни плащания към Flixbus . Сгънаха набързо 2 еуро. Ще ги черпя едно дърво + бизнес салон на бул. България 81Г какъв е този салон на бул. България 81Г? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 Hollywood говори малко иносказателно и не му се разбира, ама там има банков клон на ПИБ, май седалището на Дайнърс в България е там 3 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 Май вече е по-добре да пишем изключенията, неприемащи Diners. От по-значимите са DM, Декатлон, Спиди, Еконт (Уникредит), аптеки Медея (Пощенска), Lidl (SGEB), Комсед (RBB). 2 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 53 minutes ago, Ilian359 said: Май вече е по-добре да пишем изключенията, неприемащи Diners. От по-значимите са DM, Декатлон, Спиди, Еконт (Уникредит), аптеки Медея (Пощенска), Lidl (SGEB), Комсед (RBB). Малко смело ми идва изказването ти :-) Аз като типичен представител на дамската част от форума да кажа, че нито в Зара, нито в Reserved, нито в Н&M, нито в Манго, да не ги изреждам всички, НЕ може да се плати с Дайнърс. Моят извод е, че по-скоро са изключение местата, на които може да се плати с Дайнърс. 3 Връзка към коментар
antea Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 за тези места, ако не минава Дайнърса /не съм пробвала, но щом Eti* казва/, и си имате тийнеджър вкъщи, може да му извадите една дебитна карта промоционална с 10% кешбек до другия април, общо докъм 800 лева може да се изхарчат месечно за дрешки с нея /е, на порции де/ Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 преди 2 часа, neuromancer каза: Hollywood говори малко иносказателно и не му се разбира, ама там има банков клон на ПИБ, май седалището на Дайнърс в България е там Добре, че имах малко работа, та не тръгнах веднага. 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 2 hours ago, antea said: за тези места, ако не минава Дайнърса /не съм пробвала, но щом Eti* казва/, и си имате тийнеджър вкъщи, може да му извадите една дебитна карта промоционална с 10% кешбек до другия април, общо докъм 800 лева може да се изхарчат месечно за дрешки с нея /е, на порции де/ Дневният лимит на детските карти е 5 лева, а на тийнейджърските - 10. Доста чорапки ще накупите за тези дребни суми Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 2 hours ago, Eti* said: Аз като типичен представител на дамската част от форума да кажа... Аз като типичен представител на мъжката част от форума ще добавя, че в кварталната бакалия Дайнърс минава. И това е от огромно значение, защото бира се купува всеки ден - за еднократна употреба е. А пък дрехите могат да се изперат и така да се ползват повторно, което не налага ежедневното им купуване 8 Връзка към коментар
antea Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 преди 16 минути , Ilian359 каза: Дневният лимит на детските карти е 5 лева, а на тийнейджърските - 10. Доста чорапки ще накупите за тези дребни суми бъркаш, поне за тийнеджърските да, това са стандартните лимите, и ако не го направиш на въпрос, ще си останат те, но всъщност допустим е още един лимит - ниво J Спойлер BGN Ниво J Покупка Кеш Общо В България макс. трансакция 100 100 Извън България макс. трансакция 100 100 В България лимит за 24 часа 100 100 200 Извън България лимит за 24 часа 100 100 200 Общ лимит за 24 часа 200 200 400 Брой трансакции за 24 часа В България 7 дневен лимит 200 200 400 Извън България 7 дневен лимит 200 200 400 Общ 7 дневен лимит 400 400 800 Брой трансакции за 7 дни 80 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 Но дали кешбекът ще важи за него? Не ми се вярва банката да се мине толкова щедро. Връзка към коментар
antea Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 ами според условията не би трябвало да има значение, със сигурност никъде няма написано ограничение по въпроса, а и в самото Искане за издаване си отбелязваш какъв лимит заявяваш Спойлер Детето Ви също като Вас ще има дебитна карта и възможност да: тегли пари от банкомат; плаща в търговските обекти, включително и да прави бързи безконтактни плащания до определените от Вас лимити на картата. 1 Връзка към коментар
aladinoplus Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 Здравейте, и за карти за градски транспорт не става (пост терминал на Общинска банка). Днес се бях наточил с 20 фирмени парчета за 3 месеца всички линии да ударя 2000 лв от първия път, но.....накрая платих с Мастъра /само 0,50% cash back).Сега разбирам защо е от семейството на Discover. С тази карта се чувствам като истински търсач на покемони Информацията във форума е много ценна и определено спестява опити. 500 лв. се избиват лесно с комуналните сметки, но кои големи хранителни вериги освен Фантастико приемат тази карта? В OMV се пробват да те "разкарат", но крият апаратче на ПИБ 7 Връзка към коментар
moniiliev Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 1 hour ago, aladinoplus said: Здравейте, и за карти за градски транспорт не става (пост терминал на Общинска банка). Днес се бях наточил с 20 фирмени парчета за 3 месеца всички линии да ударя 2000 лв от първия път, но.....накрая платих с Мастъра /само 0,50% cash back).Сега разбирам защо е от семейството на Discover. С тази карта се чувствам като истински търсач на покемони Информацията във форума е много ценна и определено спестява опити. 500 лв. се избиват лесно с комуналните сметки, но кои големи хранителни вериги освен Фантастико приемат тази карта? В OMV се пробват да те "разкарат", но крият апаратче на ПИБ Била но с лентата , Xит , Метро, CBA, T-marker, другите са по-малки. Скоро като си оправят от Райфайзен терминалите вече няма да го има този зор на OMV. Връзка към коментар
bibi Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 В нашия Т- маркет не става. Забелязахте ли какъв в терминалът там, където минава ? Връзка към коментар
moniiliev Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 17 minutes ago, bibi said: В нашия Т- маркет не става. Забелязахте ли какъв в терминалът там, където минава ? Утре ще пратя сестра ми да провери на място в Люлин. Там плащахме. Връзка към коментар
Salvuccio Публикувано: 19 април, 2017 Сподели Публикувано: 19 април, 2017 До коментиралите по-горе разплащания при търговците от групата на "Индитекс"/т.е Зара, Пул енд беър, Бершка, Ойшо, Масимо Дюти/ нормално е да не минава картата, тъй като са на обслужване към Уникредит, а на тяхните терминални устройства Дайнърсвсе още не върви. 2 Връзка към коментар
jujo_si Публикувано: 21 април, 2017 Сподели Публикувано: 21 април, 2017 Днес бях да плащам данъците в данъчното в Пловдив, картата не мина, понеже знаех че минава на виртуалния им ПОС поисках да ми издадат ПИН и с него успях да платя онлайн на виртуалния ПОС. Припомних си какво е чуството да искаш да платиш нещо и да не ти мине картата (Преди имах Амекс) - не е приятно !! :-) Връзка към коментар
jujo_si Публикувано: 21 април, 2017 Сподели Публикувано: 21 април, 2017 Предстои ми първото посещение в салон от летищата, това ще стане първо в София после в Мюнхен, каква е процедурата? Правят ли ти нещо с картата, трябва ли да си платиш с нея или само я поглеждат, искат ли ти и лична карта заедно с дайнърс картата, трябва ли да се набира ПИН-а някъде? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 21 април, 2017 Сподели Публикувано: 21 април, 2017 На 19.04.2017 г. в 11:52, Mary каза: И за купуване на самолетни билети от сайта на Бритиш върви. Както и на ТАР 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега