Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:

днес за трети път не успях да платя с Динерса на ПОС терминал (трите терминала са на различни места) на ПИБ. Не знам защо така се получава така. Даже чичката ми се скара, че съм му дал някава чужда карта, като ме беше предопредил, че приемат само български карти.

Публикувано:

Всички POS терминали с мобилна връзка през MTel имат проблеми напоследък. 

Що се отнася до не-приемането на Diners, не мисля че единствено софтуерът на POS терминалите е причина. Предполагам, че всички търговци трябва да си преподпишат договорите с обслужващите банки, за да започнат да обработват такива плащания.

Публикувано:
Преди 1 час, Nicro каза:

днес за трети път не успях да платя с Динерса на ПОС терминал (трите терминала са на различни места) на ПИБ.

Това е странно, пробва ли през магнитната лента?

Публикувано:
преди 24 минути , stanislavpp каза:

Някой пробва ли вече 10% отстъпка за рента Кар и 5% отстъпка за нощувки през  travels.diners.bg ?

Toзи -5% отстъпка за нощувки през  travels.diners.bg са с +10% надценка:laugh:

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
14 minutes ago, Hollywood said:

Toзи -5% отстъпка за нощувки през  travels.diners.bg са с +10% надценка:laugh:

Виждам съвсем набързо. Вега хотел София с booking намален на 123 лв от 162 лв.

от travel.diners.bg  60.14 euro = 117.50 -5% = приблизително 111,65 

IMG_2540.PNG

IMG_2541.PNG

Редактирано от moniiliev
Грешка
  • Харесвам 1
Публикувано:
1 minute ago, Hollywood said:

150 евро искат да цакат отгоре и -5 стинки.:mail:

1.jpg

2.png

Така ли ми се вижда или едното ти е за нощувка другото за две ? :) "Price for 2 nights"

преди 7 минути , moniiliev каза:

Така ли ми се вижда или едното ти е за нощувка другото за две ? :) "Price for 2 nights"

и двете са 2 nights for two,  При динерс е 494, а презо боокинг  357 за същото

Редактирано от Hollywood
Публикувано:
8 minutes ago, Hollywood said:

и двете са 2 nights for two,  При динерс е 494, а презо боокинг  357 за същото

Да пуснах за още няколко дати и с различна разлика но booking има по големи промоции за този, но има и обратното.. както винаги всичко е въпрос на сметки ;) 

Публикувано:

Наемането на кола през travel.diners.bg за моята дестинация и дати е по-скъпо, отколкото през сайта на Бъджет. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Извлеченията за април са готови. Покупките във Фантастико освен че дават 5% отстъпка, участват и в набирането на бонус точки. Така на практика отстъпката става 6%.

• Харесвам 4
Публикувано:
На 4/28/2017 в 9:57, Георги Матеев каза:

Току-що имах интересно телефонно обаждане от изпълнителния директор на Дайнърс България, явно вдъхновено от последния ми пост :)

Хм... Питай господина дали мога да си извадя Diners в България. В Англия просто няма тези  екстри и не съм заинтересована. Подмазвам се :biggrin:

Публикувано:
На 4/28/2017 в 12:13, ven62 каза:

Аз си извадих Дайнерс (на мен и жена ми) благодарение на форума и тази тема и съм също изключително доволен.

Кефи ме и това, че мога да си покривам задълженията като внасям директно от сайта на my.diners.bg с дебитната си карта, където ми превеждат заплатата.

@AlexandraKo, ти кво направи. Извади ли си?

Прочети още  

Не.:)

Публикувано:
преди 19 минути , ven62 каза:

Shame on you! :)

Ох, Вен, опитвам се да живея някакси без Дайнърс:shout:Мъка, мъка, мъкаааа...:shout:

• Харесвам 3
Дани Магелани
преди 14 минути , AlexandraKo каза:

Ох, Вен, опитвам се да живея някакси без Дайнърс:shout:Мъка, мъка, мъкаааа...:shout:

Алекс, и аз като теб казвах години наред на един приятел - добре съм си и без Дайнерс.  Но сега му се извиних и признах, че с Дайнерс си живея по-добре (на път).

Редактирано от Dani Magelan
  • Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 минути , Dani Magelan каза:

Алекс, и аз като теб казвах години наред на един приятел - добре съм си и без Дайнерс.  Но сега му се извиних и признах, че с Дайнерс си живея по-добре (на път).

Tи сега за рекламно лице ли се стягаш :lol::lol: 

нали разбра, че шефката чете тук

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Oshko каза:

Tи сега за рекламно лице ли се стягаш :lol::lol: 

нали разбра, че шефката чете тук

Ааа, щом шефката/шефът чете, очаквам да ме покани и тогава ще кандисам.:shout::shout::shout:

• Харесвам 2

Картата ми е валидна до 30.06 тази година. Как стои въпросът с подновяването? Автоматично  и ще бъда уведомен или ще трябва да се контактне банката, че желая подновяване? Какво показва практиката? И предполагам с подновяването ще се наследи натрупаният оборот по нея ( с оглед посещаване салони/кешбек) ?

Редактирано от Двуцветко
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 часа, Ilian359 каза:

Извлеченията за април са готови. Покупките във Фантастико освен че дават 5% отстъпка, участват и в набирането на бонус точки. Така на практика отстъпката става 6%.

А върнали ли са ви 5-те % в това извлечение ? На мен не са, въпреки че този месец ми се пада да ми връщат кеш бек .

Публикувано:
преди 22 минути , bibi каза:

А върнали ли са ви 5-те % в това извлечение ? На мен не са, въпреки че този месец ми се пада да ми връщат кеш бек .

Аз имам едно пазаруване във Фантастико за този месец и в извлечението е отразено връщането на 5% от сумата...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.