Ardent Публикувано: 11 май, 2017 Сподели Публикувано: 11 май, 2017 10% отпсъпка при наемане на rent-a-car и 5% отпсъпка при резервация на нощувки И аз да кажа, че това отпсъпка дето го предлагат май не е по-изгодно от другите сайтове и е за всички, не само за хората с Дайнърс. Исках на сайта да им пиша, но не открих къде може да им се пуска фиийдбек. 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 11 май, 2017 Сподели Публикувано: 11 май, 2017 Нали има техен супевизьор дето четел темата. Да прочете написаното: Toзи уикенд системата им не отчиташе авторизациите И да сменят формата на датата в история на плащания - такъв в България няма 2017-04-29. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 11 май, 2017 Сподели Публикувано: 11 май, 2017 Картата минава и във Фотосинтезис 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 19 май, 2017 Сподели Публикувано: 19 май, 2017 Динерса минава и на сайта на EasyJet.com 9 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 23 май, 2017 Сподели Публикувано: 23 май, 2017 Вчера "открих" Carducci (италианска мъжка мода) в The mall. Diners-a минава. ... така, че всякакви "проблеми" с достигане на оборот от 500 лв. за три месеца напълно отпаднаха. Сега вече имам доста по-сериозни проблеми. 11 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 май, 2017 Сподели Публикувано: 23 май, 2017 преди 17 минути , ven62 каза: Вчера "открих" Carducci (италианска мъжка мода) в The mall. Diners-a минава. ... така, че всякакви "проблеми" с достигане на оборот от 500 лв. за три месеца напълно отпаднаха. Сега вече имам доста по-сериозни проблеми. Пак добре, че не си залитнал по часовници Ролекс 8 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 23 май, 2017 Сподели Публикувано: 23 май, 2017 преди 2 часа, ven62 каза: Вчера "открих" Carducci (италианска мъжка мода) в The mall. Diners-a минава. ... така, че всякакви "проблеми" с достигане на оборот от 500 лв. за три месеца напълно отпаднаха. Сега вече имам доста по-сериозни проблеми. В скоро време ще се бориш да достигнеш 500 лв оборот, вместо 5000 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 23 май, 2017 Сподели Публикувано: 23 май, 2017 преди 15 минути , Zaro каза: В скоро време ще се бориш да достигнеш 500 лв оборот, вместо 5000 Ако мога да си позволя оборот от 5000 - хич няма да се боря. А иначе Carducci не е обезсърчаващо скъп. Бих казал, че ценово е под ... Rollmann, например. 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 24 май, 2017 Сподели Публикувано: 24 май, 2017 Не знам дали е ставало дума назад в темата, но вчера видях на автоматите за продажба на билети на Trenitalia логото на Diners. Много магеланци пътуват из Италия, да го имат предвид. 8 Връзка към коментар
antea Публикувано: 24 май, 2017 Сподели Публикувано: 24 май, 2017 (редактирано) да, на трениталия става - на автоматите и през мобилното им приложение, но на автобусните линии не я приемат, както и в няколкото тратории и ресторанти , където я пробвах /Сицилия/, категорично за там не може да се разчита на тази карта като основна Редактирано 24 май, 2017 от antea 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 май, 2017 Сподели Публикувано: 30 май, 2017 Ужас !!! ... И в Rollmann Diners-a минава. 6 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 30 май, 2017 Сподели Публикувано: 30 май, 2017 Днес питах в ПИБ служителите относно тримесечните обороти от 500лв, които се изискват за да може да се посещават безплатно салоните по летищата. Както почти винаги не знаеха и се допитваха един друг, но отговора накрая ме съмнява много и за това реших да питам и тук. Тези дни ми изтичат трите месеца гратисен период за виповете. Знам, че за в бъдеше, трябва да имам 500лв оборот за последните 3 месеца, за да мога безплатно да използвам салоните. Въпроса е, ако примерно на 10.06.17направя 500лв оборот, на 11.06.17 ще мога ли безплатно да използвам салон или трябва да мине някакво време докато се обработи всичко? Според служителите в ПИБ, няма нужда да минава време, днес правя оборота и утре се възползвам от безплатен салон някъде. Това така ли е наистина? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 30 май, 2017 Сподели Публикувано: 30 май, 2017 И в Orsay в Ринг мол минава - ПОС терминалът им е на ПИБ. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 30 май, 2017 Сподели Публикувано: 30 май, 2017 преди 58 минути , Alexander каза: Въпроса е, ако примерно на 10.06.17направя 500лв оборот, на 11.06.17 ще мога ли безплатно да използвам салон или трябва да мине някакво време докато се обработи всичко? Според служителите в ПИБ, няма нужда да минава време, днес правя оборота и утре се възползвам от безплатен салон някъде. Това така ли е наистина? Според мен трябва поне да се осчетоводи, т.е. да си го виждаш в онлайн банкирането. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 30 май, 2017 Сподели Публикувано: 30 май, 2017 преди 2 часа, Alexander каза: Въпроса е, ако примерно на 10.06.17направя 500лв оборот, на 11.06.17 ще мога ли безплатно да използвам салон или трябва да мине някакво време докато се обработи всичко? Според служителите в ПИБ, няма нужда да минава време, днес правя оборота и утре се възползвам от безплатен салон някъде. Това така ли е наистина? Да, ще можеш. Само и единствено при Diners датата на покупка винаги после съвпада с датата на осчетоводяване - независимо, че технически отнема няколко дни за самото осчетоводяване. Накратко: - Правиш оборот 500 лв. на 10.06.17. - На 11.06.17 системата на Diners ще показва, че нямаш право на безплатно ползване на салон , но това е само защото оборота още не се е осчетоводил. Игнорираш спокойно това съобщение и посещаваш салона на 11.06.17. - 3-4 дни по-късно направеният от теб оборот е осчетоводен и ако със задна дата провериш дали си имал право на безплатно посещение на 11.06.17 системата вече ще каже ДА. - Осчетоводяването на салона пристига приблизително 3 месеца след посещението. Diners чак тогава проверяват дали към съответната дата си имал нужния оборот (в твоя случай - имаш) и всичко е ОК. 13 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 2 юни, 2017 Сподели Публикувано: 2 юни, 2017 Отидохме да извадим допълнителна карта към моята и ми казаха, че от април месец има нови промоционални условия. Може да сте ги обсъждали вече. При изваждане на нова карта няма такси за плащания 12 месеца.3 месеца може да се тегли в брой без такса. Лихвения процент е 12% Описани са на сайта, но аз бях пропуснала да ги прочета: http://diners.bg/bg/page/176/tab/179 3 Връзка към коментар
Вероника Публикувано: 2 юни, 2017 Сподели Публикувано: 2 юни, 2017 На 30.05.2017 г. в 17:55, Alexander каза: Днес питах в ПИБ служителите относно тримесечните обороти от 500лв, които се изискват за да може да се посещават безплатно салоните по летищата. Както почти винаги не знаеха и се допитваха един друг, но отговора накрая ме съмнява много и за това реших да питам и тук. Тези дни ми изтичат трите месеца гратисен период за виповете. Знам, че за в бъдеше, трябва да имам 500лв оборот за последните 3 месеца, за да мога безплатно да използвам салоните. Въпроса е, ако примерно на 10.06.17направя 500лв оборот, на 11.06.17 ще мога ли безплатно да използвам салон или трябва да мине някакво време докато се обработи всичко? Според служителите в ПИБ, няма нужда да минава време, днес правя оборота и утре се възползвам от безплатен салон някъде. Това така ли е наистина? Аз имах пред себе си същия въпрос и се обадих на посочен телефон в Дайнерс клуб. Отговориха ми , че е необходимо време за да бъдат обработени данните максимум 72 часа след последната покупка. 2 Връзка към коментар
aleks1973 Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 Не знам дали е ставало дума назад в темата картата минава в Практикер 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 Понеже чете тук някой от управителите, то да се оплача - вече два пъти не ми минава картата във Фантастико. 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 Пробва ли дали картата не минава през лентата? Аз без никакви проблеми вече няколко пъти пазарувам във "Фантастико" с всяка една от общо трите, които ползваме. Дори видях, че са ми отчели и 5% кешбек в извлечението... Връзка към коментар
Mary Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 преди 12 минути , Duke каза: Пробва ли дали картата не минава през лентата? Аз без никакви проблеми вече няколко пъти пазарувам във "Фантастико" с всяка една от общо трите, които ползваме. Дори видях, че са ми отчели и 5% кешбек в извлечението... И аз съм пазарувала не веднъж, но последния път не стана. Точно на магнитната лента пробва касиерката. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 Аз пазарувам предимно от Фантастико, поне по 2 пъти на седмица и плащам само с Diners. До сега не съм имал проблем. Пробва ли да им се обадиш по телефона и да ги питаш какъв може да е проблема? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 преди 1 минута , П.Кръстев каза: Пробва ли да им се обадиш по телефона и да ги питаш какъв може да е проблема? Не съм се обаждала. Връзка към коментар
liliya Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 преди 55 минути , Mary каза: Понеже чете тук някой от управителите, то да се оплача - вече два пъти не ми минава картата във Фантастико. В това на Скай сити върви без проблем. Явно не на всякъде са обновени ПОС-терминалите. 1 Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 Аз също имах подобен проблем, но си настоявах, че става и нямам с какво друго да платя. След викането на колежка и повтаряне на процедурата няколко пъти, плащането се осъществи. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега