Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

10% отпсъпка при наемане на rent-a-car и 5% отпсъпка при резервация на нощувки

И аз да кажа, че това отпсъпка дето го предлагат май не е по-изгодно от другите сайтове и е за всички, не само за хората с Дайнърс.

Исках на сайта да им пиша, но не открих къде може да им се пуска фиийдбек.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Нали има техен супевизьор дето четел темата.

Да прочете написаното::rtfm: 

• Toзи уикенд системата им не отчиташе авторизациите
  • И да сменят формата  на датата в история на плащания  - такъв в България няма 2017-04-29. :lol:
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Вчера "открих" Carducci  (италианска мъжка мода) в The mall. Diners-a минава.

... така, че всякакви "проблеми" с достигане на оборот от 500 лв. за три месеца напълно отпаднаха.

Сега вече имам доста по-сериозни проблеми. :lol:

• Харесвам 11
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 17 минути , ven62 каза:

... така, че всякакви "проблеми" с достигане на оборот от 500 лв. за три месеца напълно отпаднаха.

Пак добре, че не си залитнал по часовници Ролекс :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 2 часа, ven62 каза:

В скоро време ще се бориш да достигнеш 500 лв оборот, вместо 5000 ;)

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 15 минути , Zaro каза:

В скоро време ще се бориш да достигнеш 500 лв оборот, вместо 5000 ;)

Ако мога да си позволя оборот от 5000 - хич няма да се боря. :)

А иначе Carducci не е обезсърчаващо скъп. Бих казал, че ценово е под ... Rollmann, например.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Не знам дали е ставало дума назад в темата, но вчера видях на автоматите за продажба на билети на Trenitalia логото на Diners.

Много магеланци пътуват из Италия, да го имат предвид.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

да, на трениталия става - на автоматите и през мобилното им приложение, но на автобусните линии не я приемат,  както и в няколкото тратории и ресторанти , където я пробвах /Сицилия/, категорично за там не може да се разчита на тази карта като основна 

Редактирано от antea
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Днес питах в ПИБ служителите относно тримесечните обороти от 500лв, които се изискват за да може да се посещават безплатно салоните по летищата. Както почти винаги не знаеха и се допитваха един друг, но отговора накрая  ме съмнява много и за това реших да питам и тук.

Тези дни ми изтичат трите месеца гратисен период за виповете.

Знам, че за в бъдеше, трябва да имам 500лв оборот за последните 3 месеца, за да мога безплатно да използвам салоните.

Въпроса е, ако примерно  на 10.06.17направя 500лв оборот, на 11.06.17 ще мога ли безплатно да използвам салон или трябва да мине някакво време докато се обработи всичко?

Според служителите в ПИБ, няма нужда да минава време, днес правя оборота и утре се възползвам от безплатен салон някъде.

Това така ли е наистина?

Връзка към коментар

преди 58 минути , Alexander каза:

Въпроса е, ако примерно  на 10.06.17направя 500лв оборот, на 11.06.17 ще мога ли безплатно да използвам салон или трябва да мине някакво време докато се обработи всичко?

Според служителите в ПИБ, няма нужда да минава време, днес правя оборота и утре се възползвам от безплатен салон някъде.

Това така ли е наистина?

Според мен трябва поне да се осчетоводи, т.е. да си го виждаш в онлайн банкирането.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 2 часа, Alexander каза:

Това така ли е наистина?

Да, ще можеш. Само и единствено при Diners датата на покупка винаги после съвпада с датата на осчетоводяване  - независимо, че технически отнема няколко дни за самото осчетоводяване.

Накратко:

- Правиш оборот 500 лв. на 10.06.17.

- На 11.06.17 системата на Diners ще показва, че нямаш право на безплатно ползване на салон , но това е само защото оборота още не се е осчетоводил. Игнорираш спокойно това съобщение и посещаваш салона на 11.06.17.

- 3-4 дни по-късно направеният от теб оборот е осчетоводен и ако със задна дата провериш дали си имал право на безплатно посещение на 11.06.17 системата вече ще каже ДА.

- Осчетоводяването на салона пристига приблизително 3 месеца след посещението. Diners чак тогава проверяват дали към съответната дата си имал нужния оборот (в твоя случай - имаш) и всичко е ОК.

• Харесвам 13
Връзка към коментар

Отидохме да извадим допълнителна карта към моята и ми казаха, че от април месец има нови промоционални условия. Може да сте ги обсъждали вече. При изваждане на нова карта  няма такси за плащания 12 месеца.3 месеца може да  се тегли в брой без такса. Лихвения процент е 12% Описани са на сайта, но аз бях пропуснала да ги прочета: http://diners.bg/bg/page/176/tab/179

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 30.05.2017 г. в 17:55, Alexander каза:

Днес питах в ПИБ служителите относно тримесечните обороти от 500лв, които се изискват за да може да се посещават безплатно салоните по летищата. Както почти винаги не знаеха и се допитваха един друг, но отговора накрая  ме съмнява много и за това реших да питам и тук.

Тези дни ми изтичат трите месеца гратисен период за виповете.

Знам, че за в бъдеше, трябва да имам 500лв оборот за последните 3 месеца, за да мога безплатно да използвам салоните.

Това така ли е наистина?

Аз имах пред себе си същия въпрос и се обадих на посочен телефон в Дайнерс клуб. Отговориха ми , че е необходимо време за да бъдат обработени данните максимум 72 часа след последната покупка.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Пробва ли дали картата не минава през лентата? Аз без никакви проблеми вече няколко пъти пазарувам във "Фантастико" с всяка една от общо трите, които ползваме. Дори видях, че са ми отчели и 5% кешбек в извлечението...

Връзка към коментар
преди 12 минути , Duke каза:

Пробва ли дали картата не минава през лентата? Аз без никакви проблеми вече няколко пъти пазарувам във "Фантастико" с всяка една от общо трите, които ползваме. Дори видях, че са ми отчели и 5% кешбек в извлечението...

И аз съм пазарувала не веднъж, но последния път не стана.

Точно на магнитната лента пробва касиерката.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз пазарувам предимно от Фантастико, поне по 2 пъти на седмица и плащам само с Diners. До сега не съм имал проблем.

Пробва ли да им се обадиш по телефона и да ги питаш какъв може да е проблема?

Връзка към коментар
преди 55 минути , Mary каза:

Понеже чете тук някой от управителите, то да се оплача - вече два пъти не ми минава картата във Фантастико. :( 

В това на Скай сити върви без проблем. Явно не на всякъде са обновени ПОС-терминалите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз също имах подобен проблем, но си настоявах, че става и нямам с какво друго да платя. След викането на колежка и повтаряне на процедурата няколко пъти, плащането се осъществи.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.