antea Публикувано: 15 юни, 2017 Публикувано: 15 юни, 2017 като стане така във Фантастико искайте да използват терминала на Пощенска банка, на другия им не минава
chandni Публикувано: 16 юни, 2017 Публикувано: 16 юни, 2017 Имали сме подобен проблем в Била. След като няколко пъти сме ползвали картата точно в конкретния магазин, касиерката ми заяви, че не се поддържа картата. Казах й, че няма как да не се поддържа, че минава само на магнитната лента и че точно в този магазин сме пазарували няколко пъти с тази карта. След известно "пуфтене", "грухтене" и други нечленоразделни звуци, обилно гарнирани с физиономии, опита отново на магнитната лента и мина. 4
stanislavpp Публикувано: 16 юни, 2017 Публикувано: 16 юни, 2017 Същият случай в Зара на Шанз-Елизе , французойчета настояваше че картата не се поддържа след като не мина през чип четеца (ши ноус), но след твърдият ми поглед и непоместването ми от опашката, беше принудена да пробва през магнитната лента и транзакцията мина. Умря от срам и получи няколко цветущи " ю гата траст юр кастамърс" ,всичко това с логото на Дайнърс на касата. 6
Ilian359 Публикувано: 16 юни, 2017 Публикувано: 16 юни, 2017 2 hours ago, stanislavpp said: ... на Шанз-Елизе... offtopic:// Това е чаршията с най-лошо обслужване в цяла Европа. Така не са ми се троскали и в Троянско. 3
jujo_si Публикувано: 19 юни, 2017 Публикувано: 19 юни, 2017 Здравейте, Когато правиш payfly плащане с epay.bg плащаш ли допълнително и абсурдните ebay.bg такси (0.95 % от сумата) ?
Vyara Публикувано: 19 юни, 2017 Публикувано: 19 юни, 2017 Не съм забелязала в извлечението или при самото плащане да ми посочва сума различна от дължимата, т.е да я увеличава с някакви такси.
Ilian359 Публикувано: 19 юни, 2017 Публикувано: 19 юни, 2017 Не. По този начин комисионните се плащат от получателя. 1
Genchev Публикувано: 23 юни, 2017 Публикувано: 23 юни, 2017 Здравейте, Имам следният въпрос: ако си погася задължението по КК Дайнърс чрез дебитна карта на Fibank дали ще имам удържена някоя допълнителна такса? 1
chandni Публикувано: 23 юни, 2017 Публикувано: 23 юни, 2017 преди 2 минути , Genchev каза: Здравейте, Имам следният въпрос: ако си погася задължението по КК Дайнърс чрез дебитна карта на Fibank дали ще имам удържена някоя допълнителна такса? Не! Винаги погасявам с кредитна или дебитна на ПИБ и такси не се начисляват. 2
Yto Публикувано: 10 юли, 2017 Публикувано: 10 юли, 2017 УСЕТИХА СЕ!!! Днес по схемата на BRANKO платих ддс фирмено и веднага начислиха 5лв. такса. Така, че за суми под 500лв. не си струва да се прилага схемата.
cck Публикувано: 10 юли, 2017 Публикувано: 10 юли, 2017 преди 21 минути , Vyara каза: Може ли линк към мнението преди 2 часа, Yto каза: УСЕТИХА СЕ!!! Днес по схемата на BRANKO платих ддс фирмено и веднага начислиха 5лв. такса. Така, че за суми под 500лв. не си струва да се прилага схемата. Факт, начисляват такса, но се оказа че не са Дайнърс, а Epay чрез услугата PayFly. От 1 до 5 лв. в зависимост от сумата. Т.е. за суми под 500 лв. на едно плащане вече не е подходящо. 1
Георги Матеев Публикувано: 10 юли, 2017 Публикувано: 10 юли, 2017 преди 2 часа, Yto каза: УСЕТИХА СЕ!!! Днес по схемата на BRANKO платих ддс фирмено и веднага начислиха 5лв. такса. Така, че за суми под 500лв. не си струва да се прилага схемата. Потвърждавам. Epay най-сетне се усетиха и вече начисляват допълнителна такса при плащане на данъци към НАП с Diners. Предвид натрупването на оборот за салони + 1% кешбек схемата обаче продължава да е доста добра, просто не чак толкова изгодна както преди. 3
cck Публикувано: 10 юли, 2017 Публикувано: 10 юли, 2017 преди 4 минути , Георги Матеев каза: Потвърждавам. Epay най-сетне се усетиха и вече начисляват допълнителна такса при плащане на данъци към НАП с Diners. Неприятното е, че никъде не се изписва таксата. На екраните стои 0 лв., а се вижда едва при преглед на завършилите транзакции или извлечението. 1
Георги Матеев Публикувано: 10 юли, 2017 Публикувано: 10 юли, 2017 преди 2 минути , cck каза: Факт, начисляват такса, но се оказа че не са Дайнърс, а Epay чрез услугата PayFly. От 1 до 5 лв. в зависимост от сумата. Т.е. за суми под 500 лв. на едно плащане вече не е подходящо. Напротив, още е изгодно. Аз направих 4 отделни плащания за под 100 лв. всяко (на обща стойност 250 лв). Начислиха ми 4 пъти такса по 1 лв, но пък спестявам 2.50 лв чрез кешбека и така накрая все едно съм платил само 1.50 лв такса + натрупвам достатъчен оборот за месеца. За сравнение 4 превода през електронното банкиране щяха да ми струват 4 лв, така че реално пак излизам на печалба. 3
Георги Матеев Публикувано: 10 юли, 2017 Публикувано: 10 юли, 2017 преди 5 минути , cck каза: Неприятното е, че никъде не се изписва таксата. На екраните стои 0 лв., а се вижда едва при преглед на завършилите транзакции или извлечението. Факт, това не е доизмислено и до последно не се вижда каква такса ще има. Ще измрънкам профилактично на съпорта на epay. 1
bronco Публикувано: 10 юли, 2017 Публикувано: 10 юли, 2017 (редактирано) След няколко разговора с дайнърс и ипей, ето и крайната информация до която достигнах: - Вече има такса, не е наложена от Дайнърс, а от Изипей (Дайнърс ползвали плащанията през системата на Изипей, а не на Ипей... ) - Таксата е за всяко плащане към НАП чрез услугата ПейФлай - 1,2% от сумата, минимум 1 лв на плащане, максимум 5 лева - за сега не се визуализирай в сайта my.diners.bg и според Ипей/Изипей проблема е в Дайнърс, тъй като те трябва да го направят и са предупредени още в петък. Ще се визуализира скоро. Изводите дали с новата такса е все още изгодно според мен са индивидуални за всеки случай и всеки трябва да си ги направи за себе си. Редактирано 10 юли, 2017 от bronco 5
Ilian359 Публикувано: 10 юли, 2017 Публикувано: 10 юли, 2017 По-скоро от НАП са изревали, че ни плащат преводите Щом PayFly методът вече е с такса, значи става по-изгодно да се плаща директно през ePay. Комисионната за Diners e 0.95%, почти равни на кешбека. Пак спестяваме от такси за превод. 1
Ilian359 Публикувано: 10 юли, 2017 Публикувано: 10 юли, 2017 P.S.: Таксата за плащане към НАП през ePay с регистрирана карта е 30ст. + процент за съответната карта (0.95% за Diners).
Мирослав Василев Публикувано: 13 юли, 2017 Публикувано: 13 юли, 2017 Здравейте. Интересува ме, след като имам задължение и пише крайната дата за погасяване (без гратисния период) или вкарване на минимална погасителна вноска. Ако преди тази дата не си погася задължението, а го оставя за гратисния период, няма да ми се начисля някаква лихва, нали? И тази минимална погасителна вноска, задължително ли трябва да бъде вкарана до датата, която е изписана, или мога да я пропусна и си погася цялата сума в този 45 дневен период? Благодаря предварително.
neuromancer Публикувано: 13 юли, 2017 Публикувано: 13 юли, 2017 Крайната дата за погасяване Е края на гратисния период. Може да платиш всичко дотогава без лихва, или ако платиш минималната сума дотогава ти начисляват лихва за остатъка. Ако не платиш и минималната сума има някаква глоба + лихвата Примерно извлечението ти излиза на 16 всеки месец, и крайната дата е 25 същия месец. 1
boogy83 Публикувано: 14 юли, 2017 Публикувано: 14 юли, 2017 Аз да попитам, може да е говорено вече, ама 58 страници ме домързя да ги чета всички Та: опитах да платя в mmt с Diners Club, но ми дава грешка. Тая карта ми е от месец и за първи път се опитах да плащам с нея. Преди малко пробвах да платя и билети в интернет за швейцарската железница, но и там ми дава грешка. Има ли вероятност това да е защото нямам 3D Securecode? и на двете места после си платих с mastercard поиска ми 3D и нямаше проблем. И още нещо...ако тва е проблема, как да си направя 3D на Dinersa? Глупави въпроси, но все пак въпроси :D
Ilian359 Публикувано: 14 юли, 2017 Публикувано: 14 юли, 2017 Diners Club няма 3D функционалност. Не е това причината за неуспешно плащане. Не знам дали конкретните сайтове изобщо поддържат Diners. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега