Genchev Публикувано: 3 август, 2017 Публикувано: 3 август, 2017 От ПИБ хич не са в час....горе- долу аз им казвах как стават нещата ....и за смс известяването и за регистрацията в my.diners,впрочем за която ме помолиха учтиво да си тръгна и ми казаха,че ще ме известят като им се изясни тва' чудо diners.....то добре,че повече от ясно ТУК бе няколко пъти изяснено....какво,как и защо,иначе.... 2
Дани Магелани Публикувано: 3 август, 2017 Публикувано: 3 август, 2017 На 1.08.2017 г. в 15:53, AlexandraKo каза: Аз, понеже знаех оттук, настоявах. Тия дни ще се пробвам пак, но в работен ден. Трябва да имаш сметка в ПИБ. Правиш срочен депозит от 5 лв. в ПИБ и ти активират sms за плащанията с Дайнерс картата. 2
Alexander Публикувано: 4 август, 2017 Публикувано: 4 август, 2017 преди 12 часа, Dani Magelan каза: Трябва да имаш сметка в ПИБ. Правиш срочен депозит от 5 лв. в ПИБ и ти активират sms за плащанията с Дайнерс картата. За какво служи този смс?
AlexandraKo Публикувано: 4 август, 2017 Публикувано: 4 август, 2017 преди 13 минути , Alexander каза: За какво служи този смс? Получаваш го при осъществена транзакця. преди 12 часа, Dani Magelan каза: Трябва да имаш сметка в ПИБ. Правиш срочен депозит от 5 лв. в ПИБ и ти активират sms за плащанията с Дайнерс картата. А, не - сметка няма да откривам, трябва да може и без нея. преди 13 часа, Genchev каза: От ПИБ хич не са в час....горе- долу аз им казвах как стават нещата ....и за смс известяването и за регистрацията в my.diners,впрочем за която ме помолиха учтиво да си тръгна и ми казаха,че ще ме известят като им се изясни тва' чудо diners.....то добре,че повече от ясно ТУК бе няколко пъти изяснено....какво,как и защо,иначе.... Това е точно така.-
Diners Club Bulgaria Публикувано: 4 август, 2017 Публикувано: 4 август, 2017 4 minutes ago, AlexandraKo said: Получаваш го при осъществена транзакця. А, не - сметка няма да откривам, трябва да може и без нея. Това е точно така.- Здравейте, не е необходимо да откривате сметка или депозит, както и да сте клиент на ПИБ - има опция сумата за sms известяването да се заплати на каса, поздрави, Дайнърс клуб 14 hours ago, boogy83 said: Аз отново да се оплача....след като преди дни си платих успешно, днес отново картата ми не мина във същото Фантастико?! Този път със сигурност знам, че ползваха правилния терминал на Пощенска банка, защото видях надписа на него. Даде, че картата не е разпозната. Дойде дори една от по-опитните касиерки и тя пробва и ми заявиха, че щом картата е непозната няма какво да направят.... Тва хубаво, ама мен не ме устройва такъв отговор. Някъде нещо по веригата куца и не е лошо да се съберат хората по веригата (Фантастико, Пощенска, Diners) и да си уточнят къде в системата е проблема, защото явно не е в мен и моята карта. Макар, че съм навит да дойда и да предоставя картата, за да се провери какъв е проблема. Искам да си плащам с тая карта и да пазарувам в тоя магазин, ама ако така един път минава, един път не минава ще ми дотегне в даден момент и ще спра да го правя. То ми става и неудобно да се разправям и да ме чака опашка от нервни хора Здравейте, свържете се с нас на обявените телефони, за да можем да разгледаме случая в детайли, поздрави, Дайнърс клуб 2
AlexandraKo Публикувано: 4 август, 2017 Публикувано: 4 август, 2017 (редактирано) преди 14 минути , Diners club каза: Здравейте, не е необходимо да откривате сметка или депозит, както и да сте клиент на ПИБ - има опция сумата за sms известяването да се заплати на каса, поздрави,, поздрави, Дайнърс клуб Благодаря Ви! А не е ли по-лесно тази сума да се удържи от картата? Както става при другите ми КК. Редактирано 4 август, 2017 от AlexandraKo
Diners Club Bulgaria Публикувано: 4 август, 2017 Публикувано: 4 август, 2017 1 minute ago, AlexandraKo said: Благодаря Ви! А не е ли по-лесно тази сума да се удържи от картата? Както става при другите ми КК. Здравейте, имате предвид от Дайнърс картата ли? - към този момент не е възможно, тъй като услугата е на ПИБ. поздрави, Дайнърс клуб 1
Дани Магелани Публикувано: 4 август, 2017 Публикувано: 4 август, 2017 преди 33 минути , Diners club каза: Здравейте, не е необходимо да откривате сметка или депозит, както и да сте клиент на ПИБ - има опция сумата за sms известяването да се заплати на каса, поздрави, Дайнърс клуб Здравейте, свържете се с нас на обявените телефони, за да можем да разгледаме случая в детайли, поздрави, Дайнърс клуб Казха ми от ПИБ: само при условие, че имам сметка в ПИБ ще могат да ми активират sms известяване.
Mary Публикувано: 4 август, 2017 Публикувано: 4 август, 2017 В момента, Dani Magelan каза: Казха ми от ПИБ: само при условие, че имам сметка в ПИБ ще могат да ми активират sms известяване. От личен опит - няма нужда от сметка - плащаш на каса сумата, която си решил да дадеш за това известяване. 2
Дани Магелани Публикувано: 4 август, 2017 Публикувано: 4 август, 2017 преди 3 минути , Mary каза: От личен опит - няма нужда от сметка - плащаш на каса сумата, която си решил да дадеш за това известяване. Явно в клона, където аз питах, това не се знае. Звъниха, уточняваха и измислиха това - единствен вариант е срочен депозит с малка сума, за да имам сметка при тях. На мен ми е важно известяването и приех. Правили са опити да ми теглят сума от друга карта. Чрез съобщение го разбрах и бързо блокирах компроментираната карта. 1
vlady Публикувано: 4 август, 2017 Публикувано: 4 август, 2017 На летище Варна не приемат Дайнърс във фри-шопа, пробваха с чип и лента.
Яничка Публикувано: 6 август, 2017 Публикувано: 6 август, 2017 Доколкото знам Diners минава в Икеа, а в самия ресторант на Икеа минава ли? ПОС-терминалите там са на Пощенска, но касиерката днес я пробва само на чипа, после отиде на съседната каса, където терминалът е същия, отново я пробва на чипа и заяви, че "не знам каква е тази карта Интернешънъл, ама тук не минава". 4
Hollywood Публикувано: 6 август, 2017 Публикувано: 6 август, 2017 И в магазини Промаркет минава картата. Терминалът е на ProCredit Bank. Липсва лепенката на Динерс, но явно нямат за цел логото им да се вижда. 1
Alexander Публикувано: 7 август, 2017 Публикувано: 7 август, 2017 Ще може ли някой модератор да направи в първото мнение един списък в кой обект, на какъв терминал минава Дайнърса? Ще е много лесно и бързо за справка. Примерно: 1.ИКЕА-Пощенски банка, ОББ, чип. 2. ОМВ- ДСК, магнитна лента. и т.н.
Георги Публикувано: 7 август, 2017 Публикувано: 7 август, 2017 преди 2 часа, Alexander каза: Ще може ли някой модератор да направи в първото мнение един списък в кой обект, на какъв терминал минава Дайнърса? Ще е много лесно и бързо за справка. Примерно: 1.ИКЕА-Пощенски банка, ОББ, чип. 2. ОМВ- ДСК, магнитна лента. и т.н. Ако има доброволец да се занимава, може да се осигури. Но иначе мисля, че ще е доста работа да се организира тази информация. Пък и очевидно нещата са плаващи - на някои места веднъж минава картата, веднъж не... Може да се направи резюме по ПОС терминал на банки, без да се споменават обектите - например на този ПОС би трябвало да става с чип, на този на лента и т.н. Аз обаче я нямам информация, ако Diners искат да я споделят, ще го оформим. 1
chandni Публикувано: 7 август, 2017 Публикувано: 7 август, 2017 По ПОС терминали би било още по-грешно, защото на някои обекти картата минава на Райфайзен-ски терминал, а в други обекти - не. Същото е и за терминал на ПИБ, Пощенска и т.н. Някой тук, който ползва терминал като търговец, беше писал, че освен терминала да се поддържа, е нужно и самият търговец да сключи договр, за да приема Diners. По-коректно би било да се посочват Обект/Терминал/Чип или лента. Иначе аз мога да се ангажирам да поддържам списъка. 5
П.Кръстев Публикувано: 7 август, 2017 Публикувано: 7 август, 2017 преди 3 часа, Alexander каза: Ще може ли някой модератор да направи в първото мнение един списък в кой обект, на какъв терминал минава Дайнърса? Ще е много лесно и бързо за справка. Примерно: 1.ИКЕА-Пощенски банка, ОББ, чип. 2. ОМВ- ДСК, магнитна лента. и т.н. За вида на ПОС терминала (Пощенска, ОББ) и т.н. може да се пише, но информация с лентата и чипа според мен ще е относителна и невярна. Аз примерно до сега вече над 5-6 пъти си плащам на различни ОМВ-та само с чип
Diners Club Bulgaria Публикувано: 7 август, 2017 Публикувано: 7 август, 2017 8 minutes ago, Vyara said: Активна ли е промоцията за Фантастико? Здравейте, крайната дата промоцията беше до 31.07.2017, поздрави, Дайнърс клуб
Vyara Публикувано: 7 август, 2017 Публикувано: 7 август, 2017 Ще очакваме добри новини за подновяването й в такъв случай
Mistela Публикувано: 7 август, 2017 Публикувано: 7 август, 2017 Здравейте, аз да попитам има ли шанс в Лидл магазини да се плаща с Дайнърс ?
Яничка Публикувано: 7 август, 2017 Публикувано: 7 август, 2017 преди 7 минути , Mistela каза: Здравейте, аз да попитам има ли шанс в Лидл магазини да се плаща с Дайнърс ? Към момента картите не вървят там
Diners Club Bulgaria Публикувано: 7 август, 2017 Публикувано: 7 август, 2017 10 minutes ago, Mistela said: Здравейте, аз да попитам има ли шанс в Лидл магазини да се плаща с Дайнърс ? Здравейте, в момента текат преговори относно отварянето и на тези обекти. Веднага щом това стане възможно, ще бъдем радостни да съобщим новината, поздрави, Дайнърс клуб 6
Mistela Публикувано: 7 август, 2017 Публикувано: 7 август, 2017 4 minutes ago, Яничка said: Към момента картите не вървят там Знам, но понеже често пазаруваме от там ако може Дайнърс да ги включат. 1 minute ago, Diners club said: Здравейте, в момента текат преговори относно отварянето и на тези обекти. Веднага щом това стане възможно, ще бъдем радостни да съобщим новината, поздрави, Дайнърс клуб Чудесно, много благодаря! 1
Георги Публикувано: 7 август, 2017 Публикувано: 7 август, 2017 Аз съм само страничен наблюдател, @chandni, можеш ли да го измислиш така че да е достатъчно рентабилно и да няма много условности? Че аз като чета темата, май ще трябва да следим и коя касиерка, на коя каса, кога е на смяна в еди кое си Фантастико 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега