Diners Club Bulgaria Публикувано: 15 август, 2017 Публикувано: 15 август, 2017 преди 50 минути , Monika_Koko каза: Опитвам се да купя билети за концерт от Ивентим, но няма опция за плащане с дайнерс. Видях , че билети могат да се купят и от книжарница Ориндж на Графа. Някой успявал ли е така или да не се разкарвам до там. Или пък има друг вараиант? На тикетпро, веднъж купих с дайнерс за концерта на Щурците, но примерно за Дейвид Гарет, билети се продават само от Ивентим. В момента проверяваме и обекта на книжарница Ориндж на Графа. По принцип терминала там е на ОББ и би трябвало да приема карти Дайнърс, но нека да проверим със сигурност с колегите. 3
cybersimo Публикувано: 15 август, 2017 Публикувано: 15 август, 2017 преди 15 минути , Diners club каза: Здравейте, Ивентим вече не е търговец на Дайнърс клуб, като можете да си закупите билети с кредитната си карта Дайнърс клуб в някой търговски обект от разпространителната мрежа на Ивентим, а ОМВ е един от тях, поздрави, Дайнърс клуб Проблема е, че на ОМВ Враца например гишетата на Ивентим и за зареждане на гориво са различни. На това, което е за Ивентим не минава Дайнърс на терминала (мисля, че е Уникредит). На другото за горивото имат и Уникредит и Пощенска. За горивото може да ги накарам да използват другия терминал, но за Ивентим не може! 3
Diners Club Bulgaria Публикувано: 15 август, 2017 Публикувано: 15 август, 2017 Преди 1 час, Diners club каза: В момента проверяваме и обекта на книжарница Ориндж на Графа. По принцип терминала там е на ОББ и би трябвало да приема карти Дайнърс, но нека да проверим със сигурност с колегите. Здравейте отново , имаме потвърждение, че терминалите на ОББ в книжарници Ориндж приемат картата. Поздрави 2
mililia Публикувано: 16 август, 2017 Публикувано: 16 август, 2017 Картата минава и в магазина на Триумф на Витошка /ПОС терминал на ПИБ/ и в магазин Nadia style на Алабин / ПОС терминал на Алианц банк/. 2
Diners Club Bulgaria Публикувано: 17 август, 2017 Публикувано: 17 август, 2017 Здравейте магеланци, може би сте забелязали, че вече транзакциите в Billa минават с чип и не е необходимо да обяснявате, че картата трябва да се минава с магнитна лента. Поздрави Дайнърс клуб България 7
ECC Публикувано: 17 август, 2017 Публикувано: 17 август, 2017 преди 29 минути , Diners club каза: Здравейте магеланци, може би сте забелязали, че вече транзакциите в Billa минават с чип и не е необходимо да обяснявате, че картата трябва да се минава с магнитна лента. Поздрави Дайнърс клуб България Не лошо да направите обучение на персонала на OMV.Последните дни ползвахме картите на три бензиностанции-В.Търново и преди Варна от двете страни.Изрично им казвах,че има отделен терминал на Diners,но те упорито пробваха първо на другите,следва викане на управителя на бензиностацията,вайкане,суетене,прехвърляне на сметката на друго гише,където е нужния терминал и т.н.На едното място това отне около 10мин.,стана опашка и кавги. 1
Diners Club Bulgaria Публикувано: 17 август, 2017 Публикувано: 17 август, 2017 (редактирано) преди 25 минути , Emil Chakalov каза: Не лошо да направите обучение на персонала на OMV.Последните дни ползвахме картите на три бензиностанции-В.Търново и преди Варна от двете страни.Изрично им казвах,че има отделен терминал на Diners,но те упорито пробваха първо на другите,следва викане на управителя на бензиностацията,вайкане,суетене,прехвърляне на сметката на друго гише,където е нужния терминал и т.н.На едното място това отне около 10мин.,стана опашка и кавги. Здравейте, благодаря за информацията. Ще комуникираме с колегите, като междувременно работим по оставането само на един терминал за всички карти. Поздрави Редактирано 17 август, 2017 от Diners club 2
boogy83 Публикувано: 17 август, 2017 Публикувано: 17 август, 2017 Преди 1 час, Emil Chakalov каза: Не лошо да направите обучение на персонала на OMV.Последните дни ползвахме картите на три бензиностанции-В.Търново и преди Варна от двете страни.Изрично им казвах,че има отделен терминал на Diners,но те упорито пробваха първо на другите,следва викане на управителя на бензиностацията,вайкане,суетене,прехвърляне на сметката на друго гише,където е нужния терминал и т.н.На едното място това отне около 10мин.,стана опашка и кавги. Голям зор е да убедиш касиер да използва различен терминал....те са си свикнали с един и ръчкат и упорстват на него въпреки че картата не се приема там.... Вчера в Практикер имаше подобна касиерка която в крайна сметка се нави да ползва втория наличен терминал и платих успешно. В началото ми заяви, че с тая карта не можело, ама аз като бях пазарувал там вече няколко пъти и знаех че картата се приема я уморих с ината си, та тя склони 4
П.Кръстев Публикувано: 18 август, 2017 Публикувано: 18 август, 2017 Аз съм ползвал картата на бензиностанции ОМВ в София, Враца, Стара Загора и по магистрала Тракия. Не съм имал проблеми, като във 90% от случаите служителите са знаели какво се изисква за успешно плащане. Явно съм имал късмет...
boogy83 Публикувано: 18 август, 2017 Публикувано: 18 август, 2017 В Технополис картата също минава, тествано вчера. 1
Hollywood Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 (редактирано) My.diners ли се скапа, картата ли е източена, въпреки че всичко е наред в транзакции и авторизации?! Дайнерс, разбира сe събота-неделя ги има. Сега картата може ли да се използва? Редактирано 20 август, 2017 от Hollywood 1
boogy83 Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 преди 9 минути , Hollywood каза: My.diners ли се скапа, картата ли е източена, въпреки че всичко е наред в транзакции и авторизации?! Дайнерс, разбира събота-неделя ги има. Сега картата може ли да се използва? При мен е същото. Явно Mydiners се е прецакал. Не са източени картите според мен, иначе в полето дължимо по извлечение нямаше да е 0.00 Нека да изчакаме включване от Diners club.
Hollywood Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 Плоха две, да не пиша друга дума за Дайнерс. Нулева поддръжка!!!
cybersimo Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 На 8/17/2017 в 14:13, Diners club каза: Здравейте магеланци, може би сте забелязали, че вече транзакциите в Billa минават с чип и не е необходимо да обяснявате, че картата трябва да се минава с магнитна лента. Поздрави Дайнърс клуб България Преди минаваха само с магнитна лента, а от днес вече на всички тереминали и с чип и с магнитна лента пише "Грешка. Издателя не е наличен" (след като коректно ми приеме ПИН-кода и напише "Верен ПИН")
Yavor Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 преди 55 минути , Hollywood каза: My.diners ли се скапа, картата ли е източена, въпреки че всичко е наред в транзакции и авторизации?! Дайнерс, разбира сe събота-неделя ги има. Сега картата може ли да се използва? Пробвах се сега да платя комуналните сметки чрез my.diners.bg, ама не мина - явно трябва да изчакаме... Странното е, че току-що са пуснали съобщение за Billa, а няма информация за текущия проблем с my.diners.bg... Транзакции в BILLA с чип От Diners - 2017-08-20 09:43:02 Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че транзакциите в магазини BILLA вече са възможни чрез използването на чипа. Моля да ни извинете за причиненото неудобство от временното използване на магнитна лента. Поздрави, екипът на Дайнърс клуб България.
Alexander Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 Вчера платих в Била, нямаше проблем. Платих 3-4 комунални такси, но от 3 дни не успявам да платя на ЧЕЗ, върти, върти и нищо..Някой има ли такъв проблем?
Alexander Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 Моята мина вчера с чип от първия път в Била, не са носили друг ПОС, както става на някои места. Дори не бяха сложили логото на стъклото на входа и бях много скептичен, че ще мине, но напразно.
bobole4e Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 преди 2 минути , Alexander каза: но от 3 дни не успявам да платя на ЧЕЗ, върти, върти и нищо..Някой има ли такъв проблем? Не, вчера платих ЧЕЗ - мина веднага. 1
iMari Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 Пълна идиотщина!Отказа ми плащане с Дайнърс,банката отказва трансакция.А трябва да плащам и хотела.Не е нормално да няма обслужване през уикенда. 1
Diners Club Bulgaria Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 (редактирано) Уважаеми клиенти, в момента има комуникационен проблем с връзката по който работим и се насяваме да отстраним възможно най-скоро. Съжаляваме за причиненото неудобство. Редактирано 20 август, 2017 от Diners club 6
chandni Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 А на мен вчера ми се случи да не мине на чипа в Метро, което беше шок, но мина поне на магнитната лента. Касиерката се опита да замаже положението, че вероятно чипът е повреден, но малко по-късно същият тоззи чип мина в магазин за бельо на терминала на ПИБ и в liliy дрогрерии на ОББ терминала.
Marisha Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 И на мен ми се случи почти същото вчера в Метро. Не работеше нито един терминал, освен на Уникредит. На него с чип не мина, но мина на лента. 1
chandni Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 Странно е, че изобщо е минало на терминал на Уникредит... Сигурна ли си? При мен беше на терминала на ДСК 1
Marisha Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 Да, сигурна съм, бележката е пред мен. И аз се учудих. 1
antea Публикувано: 20 август, 2017 Публикувано: 20 август, 2017 на автомивката Fresh в Paradise Mall не минава картата, хем терминалът е на ПИБ, нито с чип, нито с лента, вчера пробвах за пореден път, тъй като и преди не ставаше
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега