Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:

Имаме малко опит с влизането в салони с деца.

Извадихме доп.карти към нашите с мъжа ми. В салоните всеки път беше голямо обяснение , че искаме да таксуват 4 карти като 2 по 2 бяха с еднакви имена. В повечето салони гледаха броя карти =броя хора и нямаше проблем. Други гледаха името от кредитната карта да съвпада с името на бордната карта и в тяхната система маркираха две КК на една бордна карта заради съвпадението на имена. Реално само в един салон в Банкок (мисля разказах в темата със салоните) казаха, че не може така, но все пак измислиха начин и влезнахме.

Като цяло всеки салон има различни правила за допускане на деца. Повечето салони приемат безплатно деца до 2 или 4г, на Ататюрк например деца до 7 са безплатно и преценяват горе долу на ръст т.е. и на 8г да е детето няма проблем.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
На 30.08.2017 г. в 8:58, chandni каза:

...в началото на 2-ри се появява като линк в MyDiners, но не може да се изтегли - няма файл и по-късно през деня става налично.

Добре, че го прочетох. Вече бях започнал да се ядосвам.

И при мен днес се появи линк, но няма извлечение - нито в pdf, нито в html . Дали въобще ще се появи в почивните дни, или ще чакам до понеделник? В офис на ПИБ могат ли да ми дадат информацията от извлечението?

Публикувано:
преди 1 час, rik4o каза:

Добре, че го прочетох. Вече бях започнал да се ядосвам.

И при мен днес се появи линк, но няма извлечение - нито в pdf, нито в html . Дали въобще ще се появи в почивните дни, или ще чакам до понеделник? В офис на ПИБ могат ли да ми дадат информацията от извлечението?

Здравейте , 

извлеченията се генерират на 2-ро число. Около обяд в my.diners.bg се качва сумата по извлечение и минимална вноска. Самите извлечения се появяват в първия работен ден след 2-ри, но този месец ще бъдат качени днес. 

Поздрави.

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)
преди 7 минути , AlexandraKo каза:

А като не съм регистрирана в My diners,ще го получа ли на мейла?Както съм заявила.

Здравейте, най-бързият начин за всякакви справки е чрез my.diners.bg , но ще бъдат изпратени и на заявилите получаване по email.

Поздрави 

Редактирано от Diners club
Публикувано:
преди 16 минути , Diners club каза:

Здравейте, най-бързият начин за всякакви справки е чрез my.diners.bg , но ще бъдат изпратени и на заявилите получаване по email.

Поздрави 

Благодаря ви, ако няма, пак ще мрънкам.:)))

Публикувано:
преди 51 минути , Diners club каза:

Здравейте , 

извлеченията се генерират на 2-ро число. Около обяд в my.diners.bg се качва сумата по извлечение и минимална вноска. Самите извлечения се появяват в първия работен ден след 2-ри, но този месец ще бъдат качени днес. 

Поздрави.

Благодаря Ви за поясненията! Вече си виждам извлечението. :-)

Публикувано:
преди 19 минути , AlexandraKo каза:

И на Близу - то не минава.

За да плащаш към Blizoo, може да се регистрираш в my.diners и от там да го плащаш за минути.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 27 минути , AlexandraKo каза:

Благодаря ви, ако няма, пак ще мрънкам.:)))

Приемаме го по-скоро като сигнализиране. 

Извлеченията вече са в my.diners.bg. 

Процедурата по изпращане по email също е стартирала.

Поздрави

• Харесвам 1
  • Браво 2
На 9/2/2017 в 18:57, Diners club каза:

Приемаме го по-скоро като сигнализиране. 

Извлеченията вече са в my.diners.bg. 

Процедурата по изпращане по email също е стартирала.

Поздрави

Не зная колко време и трябва на процедурата по изпращане на имейл, ама към днешна дата още няма нищо.:OПощенският гълъб се е заплеснал нейде.;)

За другите ми КК процесът е автоматичен - за всяка транзакция получавам, на определена дата , винаги една и съща - пристига извлечението със съответното задължение.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Публикувано:

АлександраКо, ще получиш фактура само, ако си имала движение по картата през изтеклия месец. Ползваните салони се осчетоводяват няколко месеца по късно. Освен това трябва да си заявила получаване на фактура по имейл.

Ако нямаш движение по картата не получаваш фактура.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, AlexandraKo каза:

Не зная колко време и трябва на процедурата по изпращане на имейл, ама към днешна дата още няма нищо.:OПощенският гълъб се е заплеснал нейде.;)

За другите ми КК процесът е автоматичен - за всяка транзакция получавам, на определена дата , винаги една и съща - пристига извлечението със съответното задължение.

Моля да изпратите на лично съобщение данни за да Направим проверка. Всички извлечения са изпратени. Възможно е да е в спам. Най-сигерният, бърз и удобен начин е да си направите достъп до my.diners.bg

Поздрави 

Публикувано:

За втори път не мога да платя в Лили дрогерия в The Mall. Пос терминала е на Райфайзенбанк, пробваха и с магнитната лента и с чипа.

Публикувано:

Аз в магазините на Лили плащам на терминала на ОББ. Би трябвало и в магазина им в Мол-а да имат терминал на ОББ или е различно?

• Харесвам 1
Публикувано:

Имат два. Видях ясно само този на Райфайзен. Но пробваха и на двата, по двата начина. Предния път направо ме отсвириха, но този път се заинатих и помолих да пробват всичко възможно-не стана никак.:(

• Харесвам 1
преди 6 часа, bobole4e каза:

За втори път не мога да платя в Лили дрогерия в The Mall. Пос терминала е на Райфайзенбанк, пробваха и с магнитната лента и с чипа.

Същото е в  Сердика център.

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
На 9/5/2017 в 15:19, Яничка каза:

Аз в магазините на Лили плащам на терминала на ОББ. Би трябвало и в магазина им в Мол-а да имат терминал на ОББ или е различно?

Потвърждавам - на терминала на Райфазен не минава в Лили, но на OББ вече два пъти плащам.

Днес се завърнахме от 10-дневно пътуване из Чехия, Словакия и Полша - навсякъде приемат Diners! От малките павилиончета, през туристическите атракции, та до големите вериги като Lidl, Tesco и Carrefour. Много приятно съм изненадана и си пожелавам скоро и в България да можем да плащаме така с Diners.

Редактирано от chandni
  • Харесвам 7

Може и да си прав, а може и да не си... :) Все трябва да остане някой "гъдел", за да продължат клиентите да използват Diners картата си, а не Visa например. Най-малкото обменният курс на Visa e по-добър и ако от Diners орежат салоните, намалят кешбека като другите карти и премахнат всички благини, ще бъдат просто едни от многото.... Поредните... И тогава няма какво да ме привлече да избера тяхната карта пред тази на Visa. В момента Diners ми предлагат най-добри условия като кешбек и ползване на салони, плащане в чужбина без такса, съответно правя всичко възможно колкото се може повече от плащанията да минат през тази карта. Като ми станат неизгодни, ще спра и да ги използвам :) 

Редактирано от chandni
  • Харесвам 5
Публикувано:
преди 26 минути , cybersimo каза:

Има ли някой идея дали картата се приема в бензиностанции Газпром? 

Не се приема.

Хм, днес, при опит да влезна в MyDiners, ми излиза следното:

"Връзката ви не е поверителна 

...
Сървърът не можа да докаже, че е my.diners.bg. Сертификатът му за сигурност е изтекъл вчера."

image.png.717815523d33678a263aa6e31f25b169.png

P.S. Сега пробвах с друг браузър (Мозила) и страницата се зарежда нормално и е https . Какъв може да епроблемът с Chrome ? 

P.P.S. Edit - вече се оправи и с Chrome 

Редактирано от Фичо
Публикувано:

И при мен е същото от тази сутрин! Даже се зачудих, дали нещо от фирмата не са баннали сайта, но щом е и при теб, явно си е нещо на място.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.