Яничка Публикувано: 28 септември, 2017 Публикувано: 28 септември, 2017 Наскоро пробвах многократно да я пласирам в магазини, хотели и т.н. в Мюнхен и околните градове и ме гледаха като прокажена. Там хич не я долюбват
Георги Публикувано: 28 септември, 2017 Публикувано: 28 септември, 2017 Последните няколко мнения са прехвърлени тук: Тази тема е само за карти Diners
cybersimo Публикувано: 28 септември, 2017 Публикувано: 28 септември, 2017 В Малта плащах с Дайнърс абсолютно навсякъде (кафенета, ресторанти, супермаркети). Имаха по два терминала - единия беше за всички останали карти и почти винаги пробваха на него първо, но след това на втория минаваше. Единствено не мина в Hard Rock Cafe на Valetta Waterfront, но там имаха само един терминал. 1 1
Тони Публикувано: 28 септември, 2017 Публикувано: 28 септември, 2017 В JYSK преди месеци бях пробвала и не успях да платя с дайнърс. Но тия дни пробвах отново и плащането мина. 1
Ilian359 Публикувано: 28 септември, 2017 Публикувано: 28 септември, 2017 //offtopic: Странно, че си стигнала до плащане... Поне 10 пъти съм го разглеждал подробно и така и не успях да харесам нещо, което да замъкна до касата.
iMari Публикувано: 29 септември, 2017 Публикувано: 29 септември, 2017 @Diners club,до сега винаги съм получавала мейл за всяка транзакция с картата.От няколко дни обаче,това не се случва.Дали е бъг в системата или има нови условия?
Ilian359 Публикувано: 29 септември, 2017 Публикувано: 29 септември, 2017 При мен идват. Възможно е да имаш проблем с пощата.
chandni Публикувано: 29 септември, 2017 Публикувано: 29 септември, 2017 В mydiners отиди на Настройки -> Настройки на карта, от падащото меню избери съответната карта и провери дали има отметка на Желая да получавам авторизации по e-mail 1
Яничка Публикувано: 29 септември, 2017 Публикувано: 29 септември, 2017 Благодарение на @chandni и аз си го активирах 1
iMari Публикувано: 29 септември, 2017 Публикувано: 29 септември, 2017 @chandni,Благодаря!Странно,но нямаше отметка точно там,а до петък получавах редовно мейли.Не съм правила промяна в настройките 2
AlexandraKo Публикувано: 29 септември, 2017 Публикувано: 29 септември, 2017 Аз мрънках, мрънках, пратих ЛС с адрес на ел.поща. Рекоха, че бил сгрешен, та за туй нямало ни вест, ни кост дайнърски. Сега тръпна в очакване, дали с поправения адрес ще има. Веднага ще обадя. Имам и един друг въпрос - примерно, лимитът е 500, ако надвнеса още толкова, какво се случва, като харча?Ще се приспада ли, необходмата на падежа сума?
iMari Публикувано: 29 септември, 2017 Публикувано: 29 септември, 2017 преди 59 минути , AlexandraKo каза: Имам и един друг въпрос - примерно, лимитът е 500, ако надвнеса още толкова, какво се случва, като харча?Ще се приспада ли, необходмата на падежа сума? Да,ще си ги приспаднат.А довнесената сума си я използваш като при дебитна карта,не участва в кешбека и не се признава при оборота за салоните. 1
AlexandraKo Публикувано: 29 септември, 2017 Публикувано: 29 септември, 2017 преди 7 минути , Мари Николова каза: Да,ще си ги приспаднат.А довнесената сума си я използваш като при дебитна карта,не участва в кешбека и не се признава при оборота за салоните. Много не те разбрах. Ама и аз не обясних. Говоря за случай, когато не харча от надвнесената част, а само от кредитния лимит. А нея я ползвам за погасяване. Нали първо се харчи кредитът, после, все едно съм внесла, взема се от надвнесената част. Примерно: Лимит 500 и надвнесени още 500. Изхарчвам 250, вземат се от надвнесените на датата за погасяване и се възстановяват 500, надвнесените остават 250. Изхарчвам 200, вземат се от останалите 250 на датата. Лимитът си е възстановен, останаха ми 50. Пак надвнасям и т.н.
stanislavpp Публикувано: 29 септември, 2017 Публикувано: 29 септември, 2017 Точно така, с надвнесената сума реално вдигаш кредитният лимит и може да си ги ползваш щом реално са в картата. Тоест ,утре като излезе извлечението и имаш надвесена сума, няма да сума за внасяне по него... 1
iMari Публикувано: 29 септември, 2017 Публикувано: 29 септември, 2017 (редактирано) Да,в случай,че не изразходваш целия си кредитен лимит би следвало да се случи това което описваш. Редактирано 29 септември, 2017 от Мари Николова 1
AlexandraKo Публикувано: 29 септември, 2017 Публикувано: 29 септември, 2017 преди 1 час, Мари Николова каза: Да,в случай,че не изразходваш целия си кредитен лимит би следвало да се случи това което описваш. Аз питах за в случай, че съм надвнесла толкова, колкото е лимитът. Ама стана ясно,благодаря ! преди 1 час, stanislavpp каза: Точно така, с надвнесената сума реално вдигаш кредитният лимит и може да си ги ползваш щом реално са в картата. Тоест ,утре като излезе извлечението и имаш надвесена сума, няма да сума за внасяне по него... Благодаря ти!
chandni Публикувано: 29 септември, 2017 Публикувано: 29 септември, 2017 преди 5 часа, Мари Николова каза: не участва в кешбека и не се признава при оборота за салоните. Напротив. Участва и в кешбека, участва и в оборота за салоните - лично проверено. 1
cybersimo Публикувано: 29 септември, 2017 Публикувано: 29 септември, 2017 преди 1 час, chandni каза: Напротив. Участва и в кешбека, участва и в оборота за салоните - лично проверено. и аз потвърждавам същото. моя Diners е издаден по принцип с гарантиран депозит. аз постоянно държа почти двоен размер надвнесен
Diners Club Bulgaria Публикувано: 30 септември, 2017 Публикувано: 30 септември, 2017 Здравейте, надвнесените суми работят по следния начин. Ако имате 500 лева надвнесени първо се изразходват те, като при формиране на извлечение и минимална вноска, ако похарченото е само от надвнесената сума , не дължите нищо повече, тъй като не сте харчили от предоставените от нас средства. Ако сте похарчили 510 лева, то дължимата сума по извлечение ще бъде 10 лева. Целия оборот, независимо дали е реализиран с кредитен лимит или надвнесени средства участва и в кеш бек програмата и в оборота за салони. Поздрави 10 1
iMari Публикувано: 30 септември, 2017 Публикувано: 30 септември, 2017 Бях говорила по телефона с Дайнърс преди време за надвнесените средства и ми беше обяснено точно това-че не участват в кешбека и оборота за салоните.Добре е,че го уточнихме
Вероника Публикувано: 1 октомври, 2017 Публикувано: 1 октомври, 2017 Може да се плаща с Дайнерс в магазин за ортопедични обувки и стелки https://ortos.bg/l100w-damski-modni-stelki
Тони Публикувано: 1 октомври, 2017 Публикувано: 1 октомври, 2017 И аптеки Фрамар. Ама не съм сигурна дали те не са само в СЗ.
edbloom Публикувано: 1 октомври, 2017 Публикувано: 1 октомври, 2017 Май беше писано назад в темата, но не помня със сигурност - можеше ли да се плаща на касите за градски транспорт в София с Diners за зареждане на карта ?
Stryper Публикувано: 1 октомври, 2017 Публикувано: 1 октомври, 2017 (редактирано) Аз не успях Цитат Май беше писано назад в темата, но не помня със сигурност - можеше ли да се плаща на касите за градски транспорт в София с Diners за зареждане на карта ? Редактирано 1 октомври, 2017 от Stryper 1
mililia Публикувано: 2 октомври, 2017 Публикувано: 2 октомври, 2017 преди 16 часа, edbloom каза: Май беше писано назад в темата, но не помня със сигурност - можеше ли да се плаща на касите за градски транспорт в София с Diners за зареждане на карта ? В подлеза към Метростанция "Сердика" на бюрото за абонаментни карти има сложен стикер на Дайнерс, обаче не знам дали в действителност приемат и тази карта. 2 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега