Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 14 минути , antea каза:

здравейте, при посещение на салон от трима души, двама от които са със собствени карти и с оборот, позволяващ безплатен достъп, третият се чекира като гост през едната от двете карти - тоест едната карта ще бъде чекирана два пъти, но после ще бъде взета само една такса, нали /за госта без карта/?

Картата с госта се чекира само 1 път общо за двама човека (картодържател + гост). После идва такса само за госта.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 10/2/2017 в 12:23, mililia каза:

В подлеза към Метростанция "Сердика" на бюрото за абонаментни карти има сложен стикер на Дайнерс, обаче не знам дали в действителност приемат и тази карта.

Здравейте,

и аз мернах надпис при бюрото до метроспирка НДК, че става с diners. В централата на СКГТ не стана, но е възможно всяко бюро да е с отделна обслужваща банка.

• Харесвам 1
Публикувано:

здравейте @Diners club, според този линк  http://www.dinersclublounges.com/lounges/aspire-lounge-5/  цената за салона Aspire Lounge на летището в Лутън е 15 лири, но из коментари в туристически сайтове, вкл. и Tripadvisor, се споменава по-висока цена -  25 лири

бихте ли потвърдили, че цената, посочена на сайта ви /15 лири/, е действително  сумата, с която ще бъде задължена картата, представена при допускането в салона?

Публикувано:

Аз имам дайнърс от 3 години. Тази година за пръв път я ползвах да вляза в салона на нашето летище^_^. Смотани кроасани, още по смотани сладки, вода в хладилника, кафе също...нищо особено, интернет...И понеже нямам никакъв оборт по картата, реших че ще ме фраснат с там с колко евро...Но сега си получих извлечението за месеца и не бяха ме чарджвалис нищо. За отбелязване: не е извършване пащане с картата до момента на пътуването, а  по време на пътуването я давах чат пат за гаранция по хотелите. Оказа се че в сащо това е стандартна пракитка за ти блокират някаква сума  пари по картата от 100 до 300 долара...

Оказва се , че няма такса за това посещение и без оборот. То ако имаше щеше да е пълна загуба от мизерното предлагане в зала преслав ли или как там се казваше..

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 40 минути , shnuky каза:

Аз имам дайнърс от 3 години. Тази година за пръв път я ползвах да вляза в салона на нашето летище^_^. Смотани кроасани, още по смотани сладки, вода в хладилника, кафе също...нищо особено, интернет...И понеже нямам никакъв оборт по картата, реших че ще ме фраснат с там с колко евро...Но сега си получих извлечението за месеца и не бяха ме чарджвалис нищо. За отбелязване: не е извършване пащане с картата до момента на пътуването, а  по време на пътуването я давах чат пат за гаранция по хотелите. Оказа се че в сащо това е стандартна пракитка за ти блокират някаква сума  пари по картата от 100 до 300 долара...

Оказва се , че няма такса за това посещение и без оборот. То ако имаше щеше да е пълна загуба от мизерното предлагане в зала преслав ли или как там се казваше..

Има такса, ще ти излезе в следващо извлечение.

Ще платиш прескъпо за смотаните кроасани...

Публикувано:
преди 3 часа, antea каза:

здравейте @Diners club, според този линк  http://www.dinersclublounges.com/lounges/aspire-lounge-5/  цената за салона Aspire Lounge на летището в Лутън е 15 лири, но из коментари в туристически сайтове, вкл. и Tripadvisor, се споменава по-висока цена -  25 лири

бихте ли потвърдили, че цената, посочена на сайта ви /15 лири/, е действително  сумата, с която ще бъде задължена картата, представена при допускането в салона?

Здравейте, като картодържател на Дайнърс клуб, ако имате необходимия оборот посещението Ви ще бъде безплатно, а ако не сумата, която ще заплатите е 30 лв, а посещение на гост винаги е платено, в повечето салони то е 24евро.

поздрави,

Дайнърс клуб

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Боби каза:

Има такса, ще ти излезе в следващо извлечение.

Ще платиш прескъпо за смотаните кроасани...

eeeeee голяма работа, че ще съм  с едни смотани кроасани за 30 кинта :). Опитът от първо лице е скъпо преживяване. Най-много да им я върна и без това не я ползвам.:) Далаверата винаги и на всяка цена  не е целта. 

• Браво 1
Публикувано:
преди 3 часа, AlexandraKo каза:

Някой знае ли, в Хавана дали има салон, който да работи с Дайнърс?

В списъка не намирам.

В началото на годината не видях салон.

Не такъв, който да работи с Дайнърс, а никакъв. :) 

На летището има две кафенета, където продават нещо за пиене и хапване - на долния етаж и на нивото на заминаващи. И на двете имаше огромни опашки.

Напомням и тук, че ако искаш да ползваш нет на летището, да си купиш предварително карта за нета, че там са по-скъпи и не винаги в наличност.

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

"Салонът" в Стокхолм Скавста е МЕГА смешен. Не предлага нищо, освен кафе и 2-3 вида газирани напитки. Мислех, че салонът в Малмьо е трагичен, ама този го удари в земята.

Редактирано от Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 часа, Diners club каза:

Здравейте, като картодържател на Дайнърс клуб, ако имате необходимия оборот посещението Ви ще бъде безплатно, а ако не сумата, която ще заплатите е 30 лв, а посещение на гост винаги е платено, в повечето салони то е 24евро.

поздрави,

Дайнърс клуб

благодаря, но пак не ми стана ясно - ситуацията е, че евентуално ще ползваме салона трима души - аз и съпругът ми имаме карти с необходимия оборот за безплатно посещение, но синът ни няма карта и ще бъде гост, чекиран с едната от двете ни карти - в този случай каква цена се заплаща - обявената на сайта на Diners club 15 лири, 24 евро, или някаква трета /25 лири по информация от други туристически сайтове/?

Публикувано:
преди 3 минути , antea каза:

благодаря, но пак не ми стана ясно - ситуацията е, че евентуално ще ползваме салона трима души - аз и съпругът ми имаме карти с необходимия оборот за безплатно посещение, но синът ни няма карта и ще бъде гост, чекиран с едната от двете ни карти - в този случай каква цена се заплаща - обявената на сайта на Diners club 15 лири, 24 евро, или някаква трета /25 лири по информация от други туристически сайтове/?

Не мисля, че някой ще може да ти отговори с абсолютна сигурност.

В 90% от случаите българският Diners таксува гостите по 24 евро. Ако се паднеш от останалите 10% - за госта ще платиш 15 паунда, колкото е по ценоразписа на салона.

преди 4 часа, AlexandraKo каза:

Някой знае ли, в Хавана дали има салон, който да работи с Дайнърс?

В списъка не намирам.

Няма.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 минути , Георги Матеев каза:

"Салонът" в Стокхолм Скавста е МЕГА смешен. Не предлага нищо, освен кафе и 2-3 вида газирани напитки. Мислех, че салонът в Малмьо е трагичен, ама този го удари в земята.

Това е налично в самия салон, а отвън на бара можеш да си вземеш и друго.

Преди няколко дена бяхме в салона в Лутън. Дъщеря ми влезна като гост към моята карта. Момичето, при което се плащаше каза, че Diners ще ни таксуват 15 лири.  Дано да е така. В този салон имаше различни цени за деца и възрастни.

Редактирано от Stryper
  • Харесвам 1
Публикувано:

В рамките на два дни два пъти се опитвам да платя с картата в търговски обекти и не се получава.След като въведа пин кода изписва,че трансакцията е неодобрена.Има достатъчно наличност.И в двата обекта пазарувам от години с тази карта.Говорих по телефона с Дайнърс,казаха ми,че въобще не е стигнал сигнал до тях от постерминала.Случвало ли ви се е подобно нещо?Подозирам,че проблема е в самия чип на картата.

Публикувано:
преди 49 минути , Георги Матеев каза:

Е,в цяла Норвегия и такъв няма.А там е силно необходим.

Публикувано:
преди 50 минути , Георги Матеев каза:

Смешен е, факт. Но не си разбрал, че може да си поръчаш хапване и сок от бара , безплатно за ползвателите на салона.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, shnuky каза:

Салон Преслав не е представителен, има и по-добри, има и по-лоши...

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, stanislavpp каза:

Смешен е, факт. Но не си разбрал, че може да си поръчаш хапване и сок от бара , безплатно за ползвателите на салона.

Сок и вино от бара ми предложиха, "wow". За хапване обаче поискаха допълнителни пари, което си го пише и в условията. Смях в залата. Ако реално плащах за посещението в този салон щях много да се нагрубя.

• Харесвам 2

Досега не съм ползвала картата. Клиентски номер дали ще ми дадат по телефона. Как ще се легитимирам. Защото като си забрави човек паролата в diners.bg му искат клиентски номер. 

Редактирано от Катя мравката
Публикувано:
преди 8 минути , Stryper каза:

Има го на statement-a

Благодаря, но нямам движение и нямам statement. Исках да видя дали са се натрупали месечни таксички

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.