Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , AlexandraKo каза:

А при мен в извлечението, което получих на 01,11 са отразени салоните за октомври.

Това не е на добре... Да не са ви маркирали на една карта влизането и на двамата?

Публикувано: (редактирано)
преди 35 минути , chandni каза:

Това не е на добре... Да не са ви маркирали на една карта влизането и на двамата?

Ми не знам:(Хич не съм още наясно кое - какво:(

Ама, направих регистрация в My Diners и полека-лека почвам да вдявам.;)

Редактирано от AlexandraKo

За юни  ми излязоха в извлечението за август. Следващите ми посещения пак през юни юли и нататък не ги виждам никъде.

20171106_131027.png

Редактирано от Тони
Публикувано:

Взех Дайнърс клаб и днес направих първо плащане в ипей. Взе ми 30 стотинки такса за сметка за телефона. На основната ми карта такси няма. Тази карта не стига , че почти навсякъде не ми я приемат, (примерно хотела в Арбанаси тази седмица), ами таксите са леко казано насилени. Поне засега личното ми мнение е, че май ще я махам и ще си платя ВИП салона. 

Публикувано:
преди 1 минута , Боян Димитров каза:

Взех Дайнърс клаб и днес направих първо плащане в ипей. Взе ми 30 стотинки такса за сметка за телефона. На основната ми карта такси няма. Тази карта не стига , че почти навсякъде не ми я приемат, (примерно хотела в Арбанаси тази седмица), ами таксите са леко казано насилени. Поне засега личното ми мнение е, че май ще я махам и ще си платя ВИП салона. 

според мен таксата е от ипей. попитай ипей за всеки случай, защо от карта Х няма такса, а от Дайнърс има

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Боян Димитров каза:

А защо не плащаш през my diners.Много е удобно и е без такси.Честно казано на мен вече ми е по-трудно да намеря място,където не я приемат:)

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, @Diners club

Току що си пуснах електронна заявка за Diners Club Classic No 56567. Бланката ви не приема други мобилни номера освен български и оставих английския си номер в полето за коментар. Ще чакам с интерес отговора ви :) 

Поздрави сърдечни,

Галя

Публикувано:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

А защо не плащаш през my diners.Много е удобно и е без такси.Честно казано на мен вече ми е по-трудно да намеря място,където не я приемат:)

Първо, защото плащам през ипей от години и няма сила на света, която да ме накара да променя 15 годишен навик. Дори уникредит с тяхното иначе много добро банкиране не успяха.

Второ, цитирах място , на което няма да ти вземат картата, ако искаш да го конкретизирам да отидеш да се пробваш, ще ти го пиша на лично да не им правя лоша реклама, заради проблем, който не е при тях. В общи линии , ако на първото място, накоето опитам не става, не мисля, че това е някакъв изолиран случай. А това определено ми създава неудобство да се обяснявам, че имам една карта, ама е малко ментак. Иначе ползвам мастъркард на уникредит и досега е нямало място, където да не са я приели, да не говорим , че в бг всички тегления са ми безплатни, на кой да е банкомат. Просто сравнение не може да става.

Трето, защото дори не успях да си направя регистрация в май дайнърс. Клиентският ми номер , който ми продиктуваха не беше приет от формата за регистрация и вече се чудя дали въобще да се занимавам.

• Смея се 1
Публикувано:
преди 9 минути , Боян Димитров каза:

Първо, защото плащам през ипей от години и няма сила на света, която да ме накара да променя 15 годишен навик. Дори уникредит с тяхното иначе много добро банкиране не успяха.

Второ, цитирах място , на което няма да ти вземат картата, ако искаш да го конкретизирам да отидеш да се пробваш, ще ти го пиша на лично да не им правя лоша реклама, заради проблем, който не е при тях. В общи линии , ако на първото място, накоето опитам не става, не мисля, че това е някакъв изолиран случай. А това определено ми създава неудобство да се обяснявам, че имам една карта, ама е малко ментак. Иначе ползвам мастъркард на уникредит и досега е нямало място, където да не са я приели, да не говорим , че в бг всички тегления са ми безплатни, на кой да е банкомат. Просто сравнение не може да става.

Трето, защото дори не успях да си направя регистрация в май дайнърс. Клиентският ми номер , който ми продиктуваха не беше приет от формата за регистрация и вече се чудя дали въобще да се занимавам.

Аз също имам Мастъркард на Уникредит и наистина досега не е имало място където да не върви. Изключвам на един два банкомата в Бразилия, но там от 6 човека със сметки в различни банки, с различни карти все някой имаше проблеми да тегли пари  :) Обаче Мастъркарда няма кешбек и няма облагата от салоните по летищата, а е и дебитна карта, а не кредитна. При това в чужбина си има своите такси при плащане на пос-терминал.

Дайнърса може да не минава абсолютно навсякъде, но аз винаги давам първо тази карта и казвам да опитат дали ще може да платя с нея. Не смятам, че картата е "ментак" само защото не я приемат на някои места, а на други я приемат :)

Въпрос на мнение и желание е дали ти е по-удобно през epay да си плащаш или през Уникредит или през Дайнърс. 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 44 минути , Боян Димитров каза:

ментак

Всъщност това е една от престижните кредитни карти и имаме късмет,че условията за издаване и преимуществата у нас са доста добри.Но,да,ако ти не си доволен от продукта,няма смисъл да те убеждавам в обратното.Предполагам, че ако в София картата върви свободно ,не е задължително и в други населени места да е така.

• Харесвам 7
Публикувано:

Има ли начин да се откажа от получаването на извлечения (под каквато и да е форма - на имейл, по пощата,... ) 

2-3 пъти пробвах през телефона за контакти - не става, въпреки насрещните обещания)

преди 1 минута , ven62 каза:

Има ли начин да се откажа от получаването на извлечения (под каквато и да е форма - на имейл, по пощата,... ) 

2-3 пъти пробвах през телефона за контакти - не става, въпреки насрещните обещания)

От настройките в MyDiners. 

Настройки - Настройка на карта - избираш картата и махаш отметката "Желая да получавам извлечения по e-mail"

Редактирано от chandni
  • Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 часа, Георги Матеев каза:

Случайно да има забавяне в осчетоводяването на салоните?

При мен в извлечението за септември с дата 01.10. са отчетени салони, посотени през първата половина на месец юли.

Публикувано:
преди 3 минути , chandni каза:

От настройките в MyDiners. 

И на двете карти не е цъкнато да получавам извлечения по имейл, както и авторизации, но все пак получавам извлечение за едната от картите.

А за по пощата не намирам никаква отметка.

Публикувано:
преди 1 минута , ven62 каза:

А за по пощата не намирам никаква отметка.

За на хартиен носител няма. Не знам тогава... 

Преди 1 час, Боян Димитров каза:

В общи линии , ако на първото място, накоето опитам не става, не мисля, че това е някакъв изолиран случай. А това определено ми създава неудобство да се обяснявам, че имам една карта, ама е малко ментак. 

Ти ме уби с това "ментак" :) Все едно да кажеш на American Express ментак, защото не я приемат на една камара места в Европа :lol: Всъщност, AMEX направи бавен пробив поне в Англия едва последните 2 години. Просто условията им към търговците не са били задоволителни. И Diners не се приема масово в Англия - проверих, преди да им пусна заявката, но това си е специализиран продукт - за тези, които имат интерес и те намират начин. И това е маркетинговата им стратегия. 

А това, че на теб ти носи негатив, с пълно право си се откажи от него, но не го квалифицирай като ''ментак'' :) 

Редактирано от Гост
Публикувано:
преди 5 часа, Боян Димитров каза:

Взех Дайнърс клаб и днес направих първо плащане в ипей. Взе ми 30 стотинки такса за сметка за телефона. На основната ми карта такси няма.

Ако основната ти карта е MasterCard Debit от Уникредит, такса има, просто е много ниска. На пръсти се броят картите, освободени от такса в ePay.bg и обикновено те се взимат от банката под друга форма.

Няма база за сравнение на Diners Club  с дебитна карта. Ако ти е сложно да я ползваш, не си длъжен. Но определено ползи от нея има и те не се състоят само в сухите сандвичи по летищата.

• Харесвам 3
Публикувано:

Преди малко се опитах да си купя самолетни билети от expedia.de но като си вкарах номера на Дайнърс клуб картата я разпознава като невалидна, пробвах expedia.it и както очаквах се получи същото. Това при условие, че има логото на Discover на сайта, а и други членове на форума са си купували билети от там с Дайнърс. Влизах на My Diners на сайта, дава си карата да е ОК, изтича през 2020 г.

Работата свърши вече, взех билетите с Visa, но ми е интересно защо не се получи. Някой някаква идея? Следящия форума от Diners Club?

преди 10 часа, FlyTraveler каза:

Работата свърши вече, взех билетите с Visa, но ми е интересно защо не се получи. Някой някаква идея? Следящия форума от Diners Club?

Защото е ***. Жената ме предупреди. Каза че имала такава карта и я унищожила, защото не ставала никъде, а аз й разправям: "всички са си направили такава карта , може би са се оправили нещата".

В последствие, тука във форума ми обясниха, че съм тъп и не мога да ползвам кредитни карти, защото е страшно трудно. Също ми обясниха, че друго си е да имаш кредитна карта, макар че аз имам Мастъркард и дебитна, и кредитна. А и кешбек-а му е майката, нищо че не може да ти покрие таксите по картата. Сега според мене, ще получиш поне 5 мнения, в които надлежно ще ти обяснят, как не правиш нещата правилно.  Обаче от мене да знаеш: "В много елитна група си. Това да имаш дайнърс е еееййй!!! Ще се разцепиш от ВИП салони, ако изобщо намериш къде да платиш нещо с тази карта, за да минеш чутовното салдо от 500 лв за 3месечие" 

Редактирано от Mary
Неприлични думи
  • Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Бреййй, ще се задавиш от толкова злъч и негативизъм  - пийни една или две тъмни бира ,пусни си HBO, светът е по-хубав с Дайнърс , а мнозинството от форума явно са се заблудили, че си тъп...

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 2 минути , stanislavpp каза:

Бреййй, ще се задавиш от толкова злъч и негативизъм  - пийни една или две тъмни бира ,пусни си HBO, светът е по-хубав с Дайнърс , а мнозинството от форума явно са се заблудили, че си тъп...

Може би щеше да е, ако можех да си купя нещо...

• Харесвам 2
  • Смея се 1
преди 9 часа, Боян Димитров каза:

Защото е ***. Жената ме предупреди. Каза че имала такава карта и я унищожила, защото не ставала никъде, а аз й разправям: "всички са си направили такава карта , може би са се оправили нещата".

В последствие, тука във форума ми обясниха, че съм тъп и не мога да ползвам кредитни карти, защото е страшно трудно. Също ми обясниха, че друго си е да имаш кредитна карта, макар че аз имам Мастъркард и дебитна, и кредитна. А и кешбек-а му е майката, нищо че не може да ти покрие таксите по картата. Сега според мене, ще получиш поне 5 мнения, в които надлежно ще ти обяснят, как не правиш нещата правилно.  Обаче от мене да знаеш: "В много елитна група си. Това да имаш дайнърс е еееййй!!! Ще се разцепиш от ВИП салони, ако изобщо намериш къде да платиш нещо с тази карта, за да минеш чутовното салдо от 500 лв за 3месечие" 

Като те чета получавам дежа-ву. Преди 3-4 години имах абсолютно същото мнение като теб и бях огромен Дайнърс хейтър. Обаче всичко това идваше от незнание.

Отдавна вече не мога да си представя да пътувам без Дайнърс в джоба.

Поинтересувай се малко повече и не реагирай толкова първосигнално заради 2-3 неуспешни покупки. Вероятно има причина толкова хора от форума да ползват точно тази карта.

И да, кешбек-а му е майката. И отново опира до начин на употреба.

Редактирано от Mary
Корекция на цитирания пост
  • Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.