boogy83 Публикувано: 1 декември, 2017 Публикувано: 1 декември, 2017 Пробвал съм в два магазина за алкохол, след като минеш проверките в дясно насреща се намират. И в двата не ми приеха картата (просто я отказаха без да пробват, но бяха убедителни защото ми го казаха още като я видяха, а аз не настоях тогава да пробват с нея).
Alexander Публикувано: 1 декември, 2017 Публикувано: 1 декември, 2017 (редактирано) Не знам какви са цените по магазините, а и човека ми каза да взема от летището, 8 картона са доста обем... Карелия 100мм беше по 25евро картона. Редактирано 1 декември, 2017 от Alexander
Ilian359 Публикувано: 2 декември, 2017 Публикувано: 2 декември, 2017 Днес не успях да платя в http://dostavka.happy.bg ,където преди съм плащал успешно. На формата за плащане стоеше логото на ОББ.
Ilian359 Публикувано: 3 декември, 2017 Публикувано: 3 декември, 2017 А днес не успях да платя в Plesio на ПОС на Пощенска банка, където също не съм имал проблеми преди. Разочароващо е обектите които приемат картата да намаляват, вместо да се увеличават. 1
Diners Club Bulgaria Публикувано: 3 декември, 2017 Публикувано: 3 декември, 2017 преди 2 часа, Ilian359 каза: А днес не успях да платя в Plesio на ПОС на Пощенска банка, където също не съм имал проблеми преди. Разочароващо е обектите които приемат картата да намаляват, вместо да се увеличават. Може ли клиентки номер на лично съобщенше, за да проверим картата?
Eti* Публикувано: 3 декември, 2017 Публикувано: 3 декември, 2017 На 30.11.2017 г. в 20:08, mililia каза: В бюрото, в подлеза на ЦУМ, срещу метростанция Сердика, може да се плаща с Дайнерс. ПОС Терминалите са на Общинска банка, обаче Дайнерса ми мина безпроблемно. Така че тези, които ползват карти за градски транспорт могат да си правят оборота и там. На метростанция Европейски съюз, ПОС-ът е на ПИБ, не успях да си платя картата за ГТ, въобще не прие Дайнърс. На този на Общинска, до станция Сердика, картата мина без проблем. Не за пръв път ми се случва ПОС на ПИБ да не приеме Дйнърс. 2
Гост Публикувано: 3 декември, 2017 Публикувано: 3 декември, 2017 Искам да ви попитам нещо. Mога ли да платя Местни данъци и такси - по-точно Данък върху недвижими имоти - с Diners, в общината? Благодаря.
mililia Публикувано: 3 декември, 2017 Публикувано: 3 декември, 2017 (редактирано) преди 34 минути , Rainy каза: Искам да ви попитам нещо. Mога ли да платя Местни данъци и такси - по-точно Данък върху недвижими имоти - с Diners, в общината? Благодаря. Ако е към Софийската община, можеш през регистрацията в my diners. За другите не знам. Редактирано 3 декември, 2017 от mililia
Гост Публикувано: 3 декември, 2017 Публикувано: 3 декември, 2017 преди 11 минути , mililia каза: Ако е към Софийската община, можеш през регистрацията в my diners. За другите не знам. Софийска община, да. Благодаря!
stanislavpp Публикувано: 3 декември, 2017 Публикувано: 3 декември, 2017 За които не може през сайта на Дайнърс, може през epay и плащане чрез Дайнърса (има минимална такса съответно).
jujo_si Публикувано: 3 декември, 2017 Публикувано: 3 декември, 2017 На 11/3/2017 в 19:43, Тони каза: Да. Редовно си плащам с дайнърс в емаг. Избираш си плащане с ипей, копираш кода и плащаш чрез пейфлай в дайнърса. Отивам днес в еконт, ПОС терминала им беше Уникредит, казвам няма проблем ще платя с е-еконт, но те казаха че ако платя така те ще чакат потвърждение от ипей 1 до 5 дни и няма да мога да си взема пратката веднага. Е какъв в смисъла от това плащане щом ще го чакат 1 до 5 дни??
Яничка Публикувано: 4 декември, 2017 Публикувано: 4 декември, 2017 преди 7 часа, chandni каза: Плащането го виждат моментално! Потвърждавам, така е. Явно отново некомпетентни служители...
Ilian359 Публикувано: 4 декември, 2017 Публикувано: 4 декември, 2017 преди 12 часа, jujo_si каза: Отивам днес в еконт, ПОС терминала им беше Уникредит, казвам няма проблем ще платя с е-еконт, но те казаха че ако платя така те ще чакат потвърждение от ипей 1 до 5 дни и няма да мога да си взема пратката веднага. Попаднал си на идиоти. Веднага се отразява.
Яничка Публикувано: 5 декември, 2017 Публикувано: 5 декември, 2017 На 7.10.2017 г. в 15:31, Яничка каза: На 7.10.2017 г. в 10:20, stanislavpp каза: Мисля, че всички Subway у нас са с апарати на ФиБанк и няма проблеми при плащане с Дайнърс . Не знам. Аз съм пробвала 2 пъти в Subway да платя, единият път преди 3 седмици, и отново не мина плащането. Става дума за обекта им в подлеза на Орлов мост. Ъпдейт от днес. Платих с картата, мина на лента. Терминалът беше на Българо-Американската Кредитна Банка. 2
Яничка Публикувано: 9 декември, 2017 Публикувано: 9 декември, 2017 Ако не бъркам, някъде във форума четох, че в Перу Diners е широко разпространена и добре приета. Може ли @mililia да сподели мнение изгодно ли е да се плаща с картата там или предвид това, че валутата е различна от евро, има големи разлики в курса? А по темата за обектите, в които се приема картата - вчера платих с нея в ресторант "Old is new" в София, от който пък останах с много положителни впечатления. 1
mililia Публикувано: 9 декември, 2017 Публикувано: 9 декември, 2017 Яничка, правилно си запомнила за Дайнерса в Перу. Имаше лепенки на Дайнърс карти на всякъде, ресторанти, хотели, магазини. Май беше едва ли не топ карта. Визи, Американ, Мастеркард, бледнееха. Дали е било изгодно, не знам. Аз тъкмо си бях взела картата и бях в тримесечния период без оборот. А и пазарувах основно от бабки по сергиите. В Лима обаче ми беше първия лоундж. По спомени беше добър. Бях се запасила от него с разни напитки, които в последствие забравих, че нося и при трансфера на секюритито в Бразилия ми изхвърлиха всичко. 1
Diners Club Bulgaria Публикувано: 9 декември, 2017 Публикувано: 9 декември, 2017 преди 3 часа, Яничка каза: Ако не бъркам, някъде във форума четох, че в Перу Diners е широко разпространена и добре приета. Може ли @mililia да сподели мнение изгодно ли е да се плаща с картата там или предвид това, че валутата е различна от евро, има големи разлики в курса? А по темата за обектите, в които се приема картата - вчера платих с нея в ресторант "Old is new" в София, от който пък останах с много положителни впечатления. Здравейте, може да пробвате с новите ни курсове. Би трябвало за повечето валути да няма значителна разлика. Поздрави 6 3
Stryper Публикувано: 9 декември, 2017 Публикувано: 9 декември, 2017 Преди няколко седмици бяхме в Number 1 Lounge в Бирмингам. Бяхме 2 възрастни с 2 деца и с 4 карти. В месечното извлечение видях, че са начислили такса гост за децата. Използвали са само 2-те карти. Говорих със съпорта на Diners и ми казаха, че децата нямат право да ползват моята карта. Пуснах оплакване към lounge-а в Бирмингам, тъй като смятам, че трябваше да ме предупредят, че ще ги таксуват като гости. Предстоят ни няколко полета и се чудя какво може да се направи за децата. Също така как може да се разбере дали ще таксуват картата? Не съм правила нищо по-различно от друг път. Дадох картата, бордната карта и се разписах на екрана на устройството.
Branko Публикувано: 9 декември, 2017 Публикувано: 9 декември, 2017 преди 23 минути , Stryper каза: Преди няколко седмици бяхме в Number 1 Lounge в Бирмингам. Бяхме 2 възрастни с 2 деца и с 4 карти. В месечното извлечение видях, че са начислили такса гост за децата. Използвали са само 2-те карти. Говорих със съпорта на Diners и ми казаха, че децата нямат право да ползват моята карта. Пуснах оплакване към lounge-а в Бирмингам, тъй като смятам, че трябваше да ме предупредят, че ще ги таксуват като гости. Предстоят ни няколко полета и се чудя какво може да се направи за децата. Също така как може да се разбере дали ще таксуват картата? Не съм правила нищо по-различно от друг път. Дадох картата, бордната карта и се разписах на екрана на устройството. Няма да ти уважат оплакването,в условията на лоунджа пише за децата как е.А и в действителност картите се ползват от картодържателя.Да,на някои места може да се мине метър,но на някои не.Друг е въпроса,че ако имаш две карти и така или иначе ще плащаш за гост,както е в случая ти,защо да не можеш да платиш с втората ти карта за госта
Ilian359 Публикувано: 13 декември, 2017 Публикувано: 13 декември, 2017 MrBricolage на Цариградско приема Diners на терминали на SGEB. Имат и терминали на Транскарт с лого Discover. Обаче в новия им магазин в Ring Mall има само терминали на Уникредит. Има ли шанс там картата да мине?
macf1an Публикувано: 16 декември, 2017 Публикувано: 16 декември, 2017 От около месец в официалното приложение на Дайнърс Клуб https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dci.WebAppTest има възможност за безплатен достъп до над 60 милиона точки за безжичен интернет, включително и самолетни такива. Трябва да въведете само първите 6 цифри от картата си (като дори не е нужно да са точно вашите..) . 17 1 1
cybersimo Публикувано: 16 декември, 2017 Публикувано: 16 декември, 2017 Остава да попитаме @Diners club кога се очаква и приложение за iOS 2
Гост Публикувано: 16 декември, 2017 Публикувано: 16 декември, 2017 преди 4 минути , cybersimo каза: Остава да попитаме @Diners club кога се очаква и приложение за iOS Ъъъ... аз не че съм активен ползвател на Diners - все още - но това не се ли явява въпросното приложение? https://itunes.apple.com/us/app/diners-club/id474028156?mt=8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега