Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:

А какви са условията, за да ми важи застраховката с Diners при пътуване? Предполагам, самалетният билет трябва да е закупен с тяхната карта? Има ли друго?

Съжалявам, ако е обсъждано, просто в момента много силно се колебая дали да си изкарам такава карта за пътуването в Азия след 10

дни.

Идеятя ме е да я използвам, за да си платя в хотелите с нея, но от 4 хотела, които питах, само от един ми казаха, че я приемат. Смятате ли, че ще мога да изтегля пари от банкомат на място, за да се разплащам с нея? В момента е в промоция ако не се лъжа, и първите три месеца тегленето на АТМ е без такса, доколкото разбрах.

Моля, помогнете ми да реша дали да си направя такава карта :) благодаря

Публикувано:

Кредитните карти не е удачно да се ползват,  за да теглиш пари от тях. За теглене на пари най -удачна е Револют до 200 евро, както и дебитни карти. По принцип из Азия е добре да имаш кеш и да не разчиташ много на пост терминали. Можеш да плащаш услуги и хотели, но не помня някъде в Азия Дайнерса да е вървял. По скоро картата ще ти свърши работа да ползваш салоните. Този в Денпасар е супер.

Иначе застраховката важи, ако я ползваш в Азия или закупиш част от продуктите за пътуването с нея - билет, хотел, автобуси и т.н. Това по общи условия, иначе нямам практически опит.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, seagull_29 каза:

А какви са условията, за да ми важи застраховката с Diners при пътуване? Предполагам, самалетният билет трябва да е закупен с тяхната карта? Има ли друго?

Съжалявам, ако е обсъждано, просто в момента много силно се колебая дали да си изкарам такава карта за пътуването в Азия след 10

дни.

Идеятя ме е да я използвам, за да си платя в хотелите с нея, но от 4 хотела, които питах, само от един ми казаха, че я приемат. Смятате ли, че ще мога да изтегля пари от банкомат на място, за да се разплащам с нея? В момента е в промоция ако не се лъжа, и първите три месеца тегленето на АТМ е без такса, доколкото разбрах.

Моля, помогнете ми да реша дали да си направя такава карта :) благодаря

Каквото и да купиш с нея по време на пътуването активира застраховката.

Но ако не са се променили нещата повечето български кредитни карти имат подобна застраховка. 

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, neuromancer каза:

Каквото и да купиш с нея по време на пътуването активира застраховката.

Но ако не са се променили нещата повечето български кредитни карти имат подобна застраховка. 

Не са се променили. Слизам на летището, купувам си нещо дребно за ядене/вода и застраховката е активирана :)

• Харесвам 1
Публикувано:

За 5ти път, поне: не заблуждавайте хората, че трябва да си купят нещо по време на пътуването!

• Харесвам 2
Публикувано:

Само да се похваля, а може и на някой да свърши работа - безпроблемно си напазарувах в Tesco. Информацията за веригата магазини беше изнесена в сайта на Diners UK. Което решава категорично въпросът за постигане на оборот. Също така и Sainsbury's (голяма верига магазини също) са в листата, което пък означава още една добра възможност (не съм я пробвала). Доволно се облизвам :) 

А, и да се похваля за още нещо - на 1 януари сефтосах Diners на терминал 2 в София. Леле, какви сте били баровци! Голям кеф да се изтягаш по диваните, а не на коравите седалки :biggrin:

Публикувано:
преди 57 минути , Rainy каза:

Голям кеф да се изтягаш по диваните, а не на коравите седалки

Честито, @Rainy Не пропускай следващия път масажните кресла в Салон Преслав

DSCN8264.JPG.2ba3f39ff141be657efd0384b41ac4bc.JPG

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 1 минута , Яничка каза:

Честито, @Rainy Не пропускай следващия път масажните кресла в Салон Преслав

DSCN8264.JPG.2ba3f39ff141be657efd0384b41ac4bc.JPG

Непременно! Още май месец! :) Благодаря!

Публикувано:

Здравейте, съжаляваме за забавянето на отговоря. 

Действително е имало няколко дни в които куръст на еврото е бил с 0,5% по-висок от стандартния, в резултат на промяна в логиката на изчисляване на валутните ни курсове. 

Корекция беше направена още в края на миналата година и вече трябва да е по фиксираният курс.

Поздрави.

• Харесвам 1
Публикувано:

Мили хора от Дайнърс, за пореден път ми се случва ПОС-терминал на Fibank да не разпознае картата! Конкретно днес, ми се случи в Дика.

Публикувано: (редактирано)

В сайта на Австрийските авиолинии също купих билети с картата.

В сайта на Мелия за някои хотели  може да се плати с нея, за други -не.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 2
Публикувано:

Информация за плащане с Diners в Италия, където не върви много тази карта :) - преди малко заредих предплатена карта на един от телефонните оператори - Wind.

• Браво 1

В Испания:

Навсякъде в моловете на El Corte Inglés, храна, дрехи, техника и т.н.

Пробвано в Zara и pull and bear, пишеше си, че може. Предполагам, че ще може и в магазините на останалите марки  от веригата Inditex-Бершика и другите.

По Канарските острови в магазините на веригата Fund Grube, те са смесени парфюми, козметика, хубави марки обувки, очила и пр. Имат доста добри цени, а януари и август са задължителни за посещение.

Редактирано от Alexander
  • Харесвам 4
Публикувано:

Здравейте,

Чудя се дали да си извадя кредитна карта Дайнърс от ПИБ по настоящата промоция и бих искал да попитам притежателите на такава карта как стои точно въпроса с вип салоните по летищата? Просто показвам картата на входа и влизам ли? Тъй като пътувам много звучи повече от страхотно, че чак не ми се вярва? На летище София във вип салоните на Т1 и Т2 важи ли картата? А за Летището в Доха? Разгледах линка, който са публикували ПИБ, но навсякъде на мембърс фии пише да се обърна към издателя на картата, а служителите на ПИБ като ги питаш за тази карта (особено в кол центъра) все едно ги питам за продукт на друга банка и не са много сигурни в отговорите си. Ще съм ви благодарен някой да разясни.

Благодаря предварително!

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 2 минути , Jorro каза:

Здравейте,

Чудя се дали да си извадя кредитна карта Дайнърс от ПИБ по настоящата промоция и бих искал да попитам притежателите на такава карта как стои точно въпроса с вип салоните по летищата? Просто показвам картата на входа и влизам ли? Тъй като пътувам много звучи повече от страхотно, че чак не ми се вярва? На летище София във вип салоните на Т1 и Т2 важи ли картата? А за Летището в Доха? Разгледах линка, който са публикували ПИБ, но навсякъде на мембърс фии пише да се обърна към издателя на картата, а служителите на ПИБ като ги питаш за тази карта (особено в кол центъра) все едно ги питам за продукт на друга банка и не са много сигурни в отговорите си. Ще съм ви благодарен някой да разясни.

Благодаря предварително!

Ето тук можеш да видиш в кои салони можеш са ползваш картата. Единственото изискване е да имаш 500 лв оборот през картата за последните 3 месеца.

На входа на салоните винаги има рецепция. Там с картата се осъществява плащане, като с всяка друга карта.

Ако отговаряш на условието три месеца назад от датата на посещението да имаш оборот 500 лева, сумата се поема от Дайнърс.Ако нямаш - се удържа от картата ти.

Обикновено на входа на салоните искат и бордна карта. Но не навсякъде.

Да, на летище София, в Доха - също, има салони, в които се влиза с Дайнърс.

Щом много пътуваш, извади си, навсякъде има салони и там времето между полетите  минава приятно. 

Във форума има много информация, почети из темите, бързо ще се ориентираш.

Освен това, една дама от екипа на Дайнърс отговаря на всичките ни въпроси, за което много благодаря.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Публикувано:

Благодаря ви много за бързите отговори. Междувременно разгледах и другите теми във форума и нещата ми се изясниха. Утре отивам в ПИБ.

Публикувано:

Здравейте @Diners club

Имам въпрос за достъпните салони на летището в Амстердам.

В приложението ми излизат Aspire Lounge (no. 26) и Aspire Lounge (no. 41)

На единия в описанието пише Schengen Flights Only (26), а на другия Non-Schengen Flights Only (41).

Това означава ли, че ако полета ни е за Япония може да използваме само лаундж номер 41?

И има ли други лаунджове достъпни с картата на това летище?

преди 3 часа, cybersimo каза:

Това означава ли, че ако полета ни е за Япония може да използваме само лаундж номер 41?

Не съм Diners Club и малко са ми поовехтели спомените от точното разположение на Схипхол, но да, точно това означава. Потоците са разделени и нешенгенски пътници не се смесват с шенгенските, т.е. и да искаш няма да можеш да стигнеш до ложа 26.

Ако кацаш от шенгенска държава е възможно преди да направиш трансфера и да минеш паспортния контрол да стигнеш физически до входа на ложата, но тогава вероятно ще те върнат като ти видят бордната карта и ще те пратят към другата. 

П.С. Ей на това попаднах: https://www.executivelounges.com/blog/post/09/2015/Transferring-through-Amsterdam-Schiphol-

Редактирано от Георги
  • Харесвам 1
Публикувано:
На 12/16/2017 в 23:04, Diners club каза:

Услегата е съвсем нова и очакваме кодовете в най-кратки срокове. 

Има ли новини за получаването на ваучерите и условията за ползването им ?

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.