Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 16/12/2017 в 16:14, macf1an каза:

От около месец в официалното приложение на Дайнърс Клуб https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dci.WebAppTest има възможност за безплатен достъп до над 60 милиона точки за безжичен интернет, включително и самолетни такива.

Трябва да въведете само първите 6 цифри от картата си (като дори не е нужно да са точно вашите..) .

На 16/12/2017 в 16:28, cybersimo каза:

Остава да попитаме @Diners club кога се очаква и приложение за iOS 

Току що се регистирах за безплатен интернет в IOS приложението на Diners International. Защото нямам ваучер, на следващата стъпка само въведох шестте цифри на картата - и voila. 

Благодаря, @macf1an :) 

Публикувано:
преди 20 минути , Rainy каза:

Току що се регистирах за безплатен интернет в IOS приложението на Diners International. Защото нямам ваучер, на следващата стъпка само въведох шестте цифри на картата - и voila. 

И при мен стана! Благодаря, @macf1an и @Rainy:)

• Харесвам 2
Публикувано:
В момента, ven62 каза:

А ако няма достъпна WiFi там където съм - Мога ли да разбера къде е най-близката такава?

Доколкото виждам, дори когато имам достъп до интернет не мога да видя къде са най-близките точки околко мен. Единствено виждаш WiFi мрежите, които са в обхвата ти и ако някоя от тях има логото на Diners, ще можеш да се закачиш.

П.С. Offline можеш да виждаш Lounges, Privileges (каквото и да включва това), City guides, банкомати, валути, ИНФОРМАЦИЯ ЗА БАКШИШИ... :lol:

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • Смея се 1
Публикувано: (редактирано)
преди 3 минути , chandni каза:

.... . Единствено виждаш WiFi мрежите, които са в обхвата ти и ако някоя от тях има логото на Diners, ще можеш да се закачиш.

Мерси, аз това го прочетох. Но нали съм малко по-нахален. Представих си, че съм на 50-100 м. от такава точка в някой град - та, си викам, що пък да не се преместя. ;)

Редактирано от ven62
  • Харесвам 4
Публикувано:

Днес не успях да платя в магазина на Терминал 2- пристигащи. Пос терминал на ОББ, но касиерката ми каза направо -Не работим с Дайнърс. Сигурна съм, че преди време плащах на Терминал 1-нещо ново ли е това, или никога не е можело на Терминал 2 да се плаща в магазина.

За моя неприятна изненада масово в Италия този път не успях да платя нищо-само в един магазин на Адидас и хотела, в който бях ми я приеха. Предните ми посещения-точно обратното, единични бяха местата, където не можех да платя.

Публикувано:

На мен преди месец ми отказаха плащане на Т1-София, направо служителката каза не минава. Трябваше да купувам цигари за 200евро и изтървах сериозен оборот.

Публикувано:

В Холандия, Бреда, успях да ползвам картата в едно заведение и в хотел Apollo Breda. Никаде на друго място - магазини, гара- не можахме да платим. То там и визата и мастъра баш не вървяха :-))

Публикувано:
преди 26 минути , Alexander каза:

На мен преди месец ми отказаха плащане на Т1-София, направо служителката каза не минава. Трябваше да купувам цигари за 200евро и изтървах сериозен оборот.

На Т1 при кацане винаги плащам в магазинчето с Дайнерс и не е имало проблем.

• Харесвам 1
Публикувано:

От целия Бенелюкс, че и Франция си е събитие да намериш място където приемат Дайнърс като цяло.

Основно хотелите и някой ресторант от време на време.

Публикувано:
преди 25 минути , Dani Magelan каза:

На Т1 при кацане винаги плащам в магазинчето с Дайнерс и не е имало проблем.

В големия магазин на Т1 на излитане не ставаше преди месец.

Публикувано:

Дали може в един ден да се посетят 2 салона на едно летище при по-дълъг престой? Повечето имат ограничение от 3 часа и ако има още 2 допълнителни часа за убиване на летището, таксуват ли влизането във втория салон... в моя случай става въпрос за Копенхаген, двата салона са един до друг и няма нужда да се сменят терминали и т.н.

Публикувано:
преди 23 минути , lyubo21 каза:

Дали може в един ден да се посетят 2 салона на едно летище при по-дълъг престой? Повечето имат ограничение от 3 часа и ако има още 2 допълнителни часа за убиване на летището, таксуват ли влизането във втория салон... в моя случай става въпрос за Копенхаген, двата салона са един до друг и няма нужда да се сменят терминали и т.н.

Аз съм посещавала в Банкок. Мисля, че навсякъде е допустимо.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 36 минути , Цвете каза:

Аз съм посещавала в Банкок. Мисля, че навсякъде е допустимо.

Мерси за инфото, щом в Банкок е било Ок, не виждам причина на другите места системата да работи по друг начин :)

Публикувано:

Георги Матеев беше писал, че дори е посещавал един и същи салон два пъти в един ден. Отделно, че в много от салоните изобщо не спазват това 3-часово ограничение - никой не ти засича и не идва да те гони, но има и такива, които стриктно го спазват.

• Харесвам 1
Публикувано:

Да похваля Дайнерс  - в неделя пуснах заявка за карта, в понеделник ми се обадиха, че съм одобрена и в четвъртък ще мога да си взема картата.

Признавам, че не очаквах такава експедитивност :)

• Харесвам 1
Публикувано:

На мен ми отпуснаха доста солиден кредитен лимит, защото ми се налага да взема rentacar в Ирландия и депозитите режат глави. Много съм доволен, остава сега и картата да минава :D

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Здравейте

Необходима ли е нова регистрация в  my diners , при подмяна на пластиката поради изтичане срок на валидност ?

Благодаря

Публикувано:

На пристигащи на Т1 винаги съм плащала с Дайнърс, на Т2 отказват дори да опитат. Никога до сега не съм имала проблеми с картата на ПОС-терминали на ОББ.

Публикувано:

Миналата година в Доминиканската република ми отмениха един полет.Без проблем  от Дженерали ми покриха храната и нощувките(има си лимити разбира се) до следващия полет.Бях си купил само една вода от магазина за да активирам застраховката.

• Браво 2
Публикувано:

Последно трябва ли или не да се купува нещо.

По-горе @macf1an е писал, че не трябва, а той не пише неща, които не са проверени.

Сега четох условията на застраховката и никъде не пише, че трябва да се купува нещо.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.