Гост Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 На 16/12/2017 в 16:14, macf1an каза: От около месец в официалното приложение на Дайнърс Клуб https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dci.WebAppTest има възможност за безплатен достъп до над 60 милиона точки за безжичен интернет, включително и самолетни такива. Трябва да въведете само първите 6 цифри от картата си (като дори не е нужно да са точно вашите..) . На 16/12/2017 в 16:28, cybersimo каза: Остава да попитаме @Diners club кога се очаква и приложение за iOS Току що се регистирах за безплатен интернет в IOS приложението на Diners International. Защото нямам ваучер, на следващата стъпка само въведох шестте цифри на картата - и voila. Благодаря, @macf1an
chandni Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 преди 20 минути , Rainy каза: Току що се регистирах за безплатен интернет в IOS приложението на Diners International. Защото нямам ваучер, на следващата стъпка само въведох шестте цифри на картата - и voila. И при мен стана! Благодаря, @macf1an и @Rainy 2
ven62 Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 преди 14 минути , chandni каза: И при мен стана! Благодаря, @macf1an и @Rainy А ако няма достъпна WiFi там където съм - Мога ли да разбера къде е най-близката такава?
chandni Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 В момента, ven62 каза: А ако няма достъпна WiFi там където съм - Мога ли да разбера къде е най-близката такава? Доколкото виждам, дори когато имам достъп до интернет не мога да видя къде са най-близките точки околко мен. Единствено виждаш WiFi мрежите, които са в обхвата ти и ако някоя от тях има логото на Diners, ще можеш да се закачиш. П.С. Offline можеш да виждаш Lounges, Privileges (каквото и да включва това), City guides, банкомати, валути, ИНФОРМАЦИЯ ЗА БАКШИШИ... 5 1 1
ven62 Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 (редактирано) преди 3 минути , chandni каза: .... . Единствено виждаш WiFi мрежите, които са в обхвата ти и ако някоя от тях има логото на Diners, ще можеш да се закачиш. Мерси, аз това го прочетох. Но нали съм малко по-нахален. Представих си, че съм на 50-100 м. от такава точка в някой град - та, си викам, що пък да не се преместя. Редактирано 15 януари, 2018 от ven62 4
Гост Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 преди 8 минути , chandni каза: ИНФОРМАЦИЯ ЗА БАКШИШИ... И аз досега се дзверих. И припаднах от горното
ven62 Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 преди 21 минути , chandni каза: ... Privileges (каквото и да включва това),... Ето тук са описани: https://www.dinersclub.com/clubmembers/privileges За Братислава си харесах едно: http://www.u-f-o.sk/ В BG - nothing 3
Фил Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 (редактирано) преди 20 минути , ven62 каза: За Братислава си харесах едно: http://www.u-f-o.sk/ Eeeeeee, не занех...., мина̀л съм се Редактирано 15 януари, 2018 от Фичо 2
bobole4e Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 Днес не успях да платя в магазина на Терминал 2- пристигащи. Пос терминал на ОББ, но касиерката ми каза направо -Не работим с Дайнърс. Сигурна съм, че преди време плащах на Терминал 1-нещо ново ли е това, или никога не е можело на Терминал 2 да се плаща в магазина. За моя неприятна изненада масово в Италия този път не успях да платя нищо-само в един магазин на Адидас и хотела, в който бях ми я приеха. Предните ми посещения-точно обратното, единични бяха местата, където не можех да платя.
Alexander Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 На мен преди месец ми отказаха плащане на Т1-София, направо служителката каза не минава. Трябваше да купувам цигари за 200евро и изтървах сериозен оборот.
Mistela Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 В Холандия, Бреда, успях да ползвам картата в едно заведение и в хотел Apollo Breda. Никаде на друго място - магазини, гара- не можахме да платим. То там и визата и мастъра баш не вървяха :-))
Дани Магелани Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 преди 26 минути , Alexander каза: На мен преди месец ми отказаха плащане на Т1-София, направо служителката каза не минава. Трябваше да купувам цигари за 200евро и изтървах сериозен оборот. На Т1 при кацане винаги плащам в магазинчето с Дайнерс и не е имало проблем. 1
Ardent Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 От целия Бенелюкс, че и Франция си е събитие да намериш място където приемат Дайнърс като цяло. Основно хотелите и някой ресторант от време на време.
Alexander Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 преди 25 минути , Dani Magelan каза: На Т1 при кацане винаги плащам в магазинчето с Дайнерс и не е имало проблем. В големия магазин на Т1 на излитане не ставаше преди месец.
lyubo21 Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 Дали може в един ден да се посетят 2 салона на едно летище при по-дълъг престой? Повечето имат ограничение от 3 часа и ако има още 2 допълнителни часа за убиване на летището, таксуват ли влизането във втория салон... в моя случай става въпрос за Копенхаген, двата салона са един до друг и няма нужда да се сменят терминали и т.н.
Цвете Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 преди 23 минути , lyubo21 каза: Дали може в един ден да се посетят 2 салона на едно летище при по-дълъг престой? Повечето имат ограничение от 3 часа и ако има още 2 допълнителни часа за убиване на летището, таксуват ли влизането във втория салон... в моя случай става въпрос за Копенхаген, двата салона са един до друг и няма нужда да се сменят терминали и т.н. Аз съм посещавала в Банкок. Мисля, че навсякъде е допустимо. 1
lyubo21 Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 преди 36 минути , Цвете каза: Аз съм посещавала в Банкок. Мисля, че навсякъде е допустимо. Мерси за инфото, щом в Банкок е било Ок, не виждам причина на другите места системата да работи по друг начин
chandni Публикувано: 15 януари, 2018 Публикувано: 15 януари, 2018 Георги Матеев беше писал, че дори е посещавал един и същи салон два пъти в един ден. Отделно, че в много от салоните изобщо не спазват това 3-часово ограничение - никой не ти засича и не идва да те гони, но има и такива, които стриктно го спазват. 1
funny Публикувано: 16 януари, 2018 Публикувано: 16 януари, 2018 Да похваля Дайнерс - в неделя пуснах заявка за карта, в понеделник ми се обадиха, че съм одобрена и в четвъртък ще мога да си взема картата. Признавам, че не очаквах такава експедитивност 1
MARTiNSHO Публикувано: 16 януари, 2018 Публикувано: 16 януари, 2018 На мен ми отпуснаха доста солиден кредитен лимит, защото ми се налага да взема rentacar в Ирландия и депозитите режат глави. Много съм доволен, остава сега и картата да минава :D 2 1
rayden Публикувано: 16 януари, 2018 Публикувано: 16 януари, 2018 Здравейте Необходима ли е нова регистрация в my diners , при подмяна на пластиката поради изтичане срок на валидност ? Благодаря
Eti* Публикувано: 16 януари, 2018 Публикувано: 16 януари, 2018 На пристигащи на Т1 винаги съм плащала с Дайнърс, на Т2 отказват дори да опитат. Никога до сега не съм имала проблеми с картата на ПОС-терминали на ОББ.
pavelbs Публикувано: 17 януари, 2018 Публикувано: 17 януари, 2018 Миналата година в Доминиканската република ми отмениха един полет.Без проблем от Дженерали ми покриха храната и нощувките(има си лимити разбира се) до следващия полет.Бях си купил само една вода от магазина за да активирам застраховката. 2
Alexander Публикувано: 17 януари, 2018 Публикувано: 17 януари, 2018 Последно трябва ли или не да се купува нещо. По-горе @macf1an е писал, че не трябва, а той не пише неща, които не са проверени. Сега четох условията на застраховката и никъде не пише, че трябва да се купува нещо.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега