Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 9 минути , Фичо каза:

Трябва да се закупи нещо с картата, но не непременно по време на пътуването, а във връзка с пътуването. 

Тоест ако днес си взема билети с Дайнърса за дати  20.04 - 27.04 (примерно), за този период ще имам активна застраховка?

Публикувано:
преди 3 минути , П.Кръстев каза:

Тоест ако днес си взема билети с Дайнърса за дати  20.04 - 27.04 (примерно), за този период ще имам активна застраховка?

Съгласно посоченото в Общите условия, да! Ще имаш застраховка и ако си платиш от тук някои билети за вътрешен превоз, хотел и т.н.

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

Ето цитата от полицата:
"Застрахователното покритие се активира със закупуване на туристически пакет или част от него /билет за самолет, автобус или друг транспорт, резервация за хотел, рент-а-кар/ или други услуги, свързана с пътуването или осъществяването на поне една трансакция чрез кредитната карта в чужбина през срока на пътуването."

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:
преди 2 минути , Alexander каза:

Според сайта на дайнърс, залата на Т1 в София отваря в 09:30 сутринта! Това грешка ли е или си е така?

Не е грешка, това им е работното време.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:

В Бергамо има два салона преди и след скенерите. В мнение тук бях чел, че те прехвърлят от единия в другия, даже първоначално така каза и служителката, като добави, че няма да се ауторизира картатс отново. Само че дойде друга и като излизах в 05:00 ми обяви, че в другия салон пак трябва да  ми минат картата.

Може ли на едно летище с един полет да се ходи на две зали?

И без това е доста бедно, та реших да не рискувам и предпочетох пред кафето от автомат едно хубаво еспресо за 1,10 от бара.

но въпроса си остава, някой ходил ли е на две зали в един полет?  Бях чел, че минават по два пъти картата в един салон, но това е друго. Според мен не трябва да има проблеми, някой  има ли опит?

Публикувано:
преди 3 часа, Alexander каза:

В Бергамо има два салона преди и след скенерите. В мнение тук бях чел, че те прехвърлят от единия в другия, даже първоначално така каза и служителката, като добави, че няма да се ауторизира картатс отново. Само че дойде друга и като излизах в 05:00 ми обяви, че в другия салон пак трябва да  ми минат картата.

Може ли на едно летище с един полет да се ходи на две зали?

И без това е доста бедно, та реших да не рискувам и предпочетох пред кафето от автомат едно хубаво еспресо за 1,10 от бара.

но въпроса си остава, някой ходил ли е на две зали в един полет?  Бях чел, че минават по два пъти картата в един салон, но това е друго. Според мен не трябва да има проблеми, някой  има ли опит?

Аз влязох във външния салон, чекираха картата ми. Обясниха ми, че се чекира и във вътрешния. Казах, че бързам и няма да остана, а искам само да ползвам бързия достъп. Позвъниха на жената от вътрешния и тя не ме чекира.

Сравнително беден салон. Студена пица на малки парчета. Автомат за кафе и др., сладки, ядки, бира и безалкохолни.

IMG_20171224_103245.jpg

IMG_20171224_111906.jpg

IMG_20171224_111919.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:

Според вас, ако ходя в 2 или 3 държави, достатъчно ли е, да има нещо купено за една от тях или трябва да има за всичките?

Публикувано:

Не знам дали е коментирано, но поне аз днес разбрах, че лейди картите на Дайнърс, които са с 1лв по-скъпи дори заради някакъв рак, нямат застраховка при пътуване! Супер набутвация е тази карта..

Публикувано:

Разбира се , че различните карти дори на един картоиздател ще имат различни покрития/бонуси. Досега не съм чул някой “на сила “ да му е била издадена кредитна карта - всеки преценява за себе си коя/какви карти биха му били най-полезни !

Публикувано:

Разбира се!

За пореден път се убеждавам, че не се ли прочете всичко до последната запетайка, няма за какво да се ходи по банки или каквито и да е институции, винаги те набутват.

На нас служителката преди 4 месеца ни обясни, че е същата, но с допълнително покритите за рак, за това е и с 1лв повече на месец.

Макар на сайта им да я пише тази подробност, на полицата им не го пише, но какво от това.

УВАЖАЕМИ Г-НЕ / Г-ЖО,
Този документ удостоверява, че Вие, като притежател на кредитна карта, издадена от ДАЙНЪРС КЛУБ БЪЛГАРИЯ АД сте застрахован от ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД
и „FIHEALTH ЗАСТРАХОВАНЕ” АД със „Застраховка Помощ при пътуване и Злополука на притежателите на кредитни карти” при пътувания в цял свят със застрахователна
полица № 150608020949/31.08.2009 г.

Линк

От това се разбира, че всяка една карта издадена от тях, би трябвало да има това покритите.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , Alexander каза:

Разбира се!

За пореден път се убеждавам, че не се ли прочете всичко до последната запетайка, няма за какво да се ходи по банки или каквито и да е институции, винаги те набутват.

На нас служителката преди 4 месеца ни обясни, че е същата, но с допълнително покритите за рак, за това е и с 1лв повече на месец.

Макар на сайта им да я пише тази подробност, на полицата им не го пише, но какво от това.

УВАЖАЕМИ Г-НЕ / Г-ЖО,
Този документ удостоверява, че Вие, като притежател на кредитна карта, издадена от ДАЙНЪРС КЛУБ БЪЛГАРИЯ АД сте застрахован от ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД
и „FIHEALTH ЗАСТРАХОВАНЕ” АД със „Застраховка Помощ при пътуване и Злополука на притежателите на кредитни карти” при пътувания в цял свят със застрахователна
полица № 150608020949/31.08.2009 г.

Линк

От това се разбира, че всяка една карта издадена от тях, би трябвало да има това покритите.

Аз не мога да разбера, ти такъв документ получи ли заедно с кредитната карта или не? Защото такъв документ би следвало да получат само тези лица, който имат КК с вкл. застраховка помощ при пътуване и т.н. Да не би да искаш да кажеш, че си получил КК заедно с този документ и там по погрешка служителите на банката вместо едната застраховка (здравна застраховка за рак на гърдата) са ти сложили документа за застраховка помощ при пътуване?

@Alexander, ами не е така, ето ти например си дал линк към застрахователния сертификат, който е за картите Diners Club Exclusive /Diners Club Prive

сертификатът за Classic е друг, а за Лейди картите  - си е специфичен за тяхната застраховка

Редактирано от antea
Публикувано:

Не съм получил нищо с нито една от двете карти, моята е класик.

В момента, antea каза:

ами не е така, ето ти например си дал линк към застрахователния сертификат, който е за картите Diners Club Exclusive /Diners Club Prive/

сертификатът за Classic е друг, а за Лейди картите  - си е специфичен за тяхната застраховка

Да видях и се чудех къде е Класика. Ще може ли да го покажеш?

Публикувано:

Дори да е така, аз казвам какво чух от служителката.

Еднакви са, но лейди имала покритие за рак.

Освен това, виждам, че покритието е смешно ниско до 5000лв, на фона на доста по-високата застраховка в чужбина.

За това и казах, че трябва всичко да е изчетено до последната точка и да не им се дава право да говорят, защото или не знаят или те лъжат..

До тук и и двамата сте пуснали една и съща застраховка. Доколкото виждам номера на полицата е еднакъв.;)

Редактирано от mililia
Публикувано:

Да, но има 3 различни карти и различни покрития, доколкото виждам, Diners Club Exclusive /Diners Club Prive/, Diners Club Classic и Diners Club – FIB

Сега звънях на Дайнърс и казаха, че срещу 20лв може да се смени картата с класик, оборота ще изгори, но ще има нови 3 месеца гратисен период за ВИП салоните.

преди 18 минути , Alexander каза:

Да, но има 3 различни карти и различни покрития, доколкото виждам, Diners Club Exclusive /Diners Club Prive/, Diners Club Classic и Diners Club – FIB

Сега звънях на Дайнърс и казаха, че срещу 20лв може да се смени картата с класик, оборота ще изгори, но ще има нови 3 месеца гратисен период за ВИП салоните.

Различни са лимитите на покритията, застраховката е една. Вярно, че не съм сравнявала едно по едно всички покрития, но на пръв поглед има разлика само в лимитите, ама то и за това са различните видове карти (обикновени класик и другите). Аз когато си правих КК изрично заявих, че искам тази със застраховката помощ при пътуване, а не със здравната застраховка. Те твоята основно на жените я предлагат, та ме учудва, че ти се се снабдил с нея. Ако служителката Ви е казала, че застраховката е еднаква, но с допълнително покритие ви е подвела, защото самия вид на застраховките е различен. Тази с рак на гърдата е здравна застраховка, докато другата си е помощ при пътуване. Така или иначе във сертификата, който Ви дават пише какво се покрива. Иначе при попълване на заявлението сам чекваш какъв да е вида на картата.

Провери сам това за гратисния период, а не разчитай на казаното, защото ми се върти в главата, че при отказ от една карта на новата не даваха гратисен период. Това по спомен, може и да бъркам.

Редактирано от mililia
Публикувано:

Чак толкова зле не са! :lol: Не са ми дали лейди с покритие за рак на гърдата, дадоха я на жена ми, но аз бях с нея и затова казвам какво е казала служителката. Аз имам класик, издаден по-рано.

Какво значи провери сам това за гратисния период?? Това ми го казаха по телефона от Дайнърс, какво повече да направя?

• Смея се 1
преди 14 минути , Alexander каза:

Чак толкова зле не са! :lol: Не са ми дали лейди с покритие за рак на гърдата, дадоха я на жена ми, но аз бях с нея и затова казвам какво е казала служителката. Аз имам класик, издаден по-рано.

Какво значи провери сам това за гратисния период?? Това ми го казаха по телефона от Дайнърс, какво повече да направя?

Във Вашия случай няма да имате проблеми с посещението на салоните с новата карта, като останалите условия се запазат. 

Най- добре е да прочетете всички условия на различните ни карти в сайта ни. При допълнителни въпроси се свързвайте директно с Дайнърс клуб България. 

Поздрави 

Редактирано от Diners club
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 20 минути , Alexander каза:

От Дайнерс клуб са ти отговорили. Просто изчети какво са писали на сайта си.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.