Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:

И да не съм чула нещо лошо за салоните на летище София.

Ето, каква е картинката във ВИП лаунджа на летище Маркони в Болоня. В 19.40 при работно време да 23 часа.

На рецепцията си ти вземат парите /няма значение, кой плаща, в случая Дайнърс /  вдигат рамене, като питаш за какво плащаш. Няма абсолютно нищо, нито за ядене, нито за пиене.

04BAAE02-1CCE-4E5A-AEA9-DD4ACF4DFEBE.jpeg

B6F5857B-BC19-401B-AF27-DDA3DD71C042.jpeg

4022380A-69AA-4877-BD20-FE92C9879759.jpeg

CA82304D-6729-4CB1-B24D-53393146E4F1.jpeg

• Харесвам 1
  • Шок 7
  • Замислям се 2
Публикувано:

Магазините за фото техника Фотосинтезис приемат Дайнърс, в самия магазин, не знам за уебсайта.

• Харесвам 1
Публикувано:

На мене Атина ми предложиха първо да вляза и да видя какво имат. Оттогава на нови и незнайни Випове първо питам дали мога да погледна какво има, винаги са ме пускали.

Публикувано:
преди 13 минути , Alexander каза:

На мене Атина ми предложиха първо да вляза и да видя какво имат. Оттогава на нови и незнайни Випове първо питам дали мога да погледна какво има, винаги са ме пускали.

Никога не отказват да разгледаш преди да влезеш.

Ама ако имаш Дайнърс и право на безплатен лаундж, какво има толкова да гледаш :biggrin:

Публикувано:
преди 37 минути , Боби каза:

Никога не отказват да разгледаш преди да влезеш.

Ама ако имаш Дайнърс и право на безплатен лаундж, какво има толкова да гледаш :biggrin:

Ти се шегуваш, нали?

Нищо, че за нас  достъпът е безплатен, все пак, Дайнърс плаща. Снощи, в нашия случай, 2х24 евро на вятъра. Влязохме, оторизираха ни и излязохме.

• Харесвам 4
Публикувано:
В момента, chandni каза:

@AlexandraKo, като гледам снимките на този "lounge" се чудя да се смея ли, да плача ли!

Да, ама преди влизане има рецепция с наредени 3 броя служители.:O

Не знам дали тези снимки да не ги сложа във фейсбук-страницата на летището?

Какво ще речете?

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано: (редактирано)
преди 2 минути , AlexandraKo каза:

Не знам дали тези снимки да не ги сложа във фейсбук-страницата на летището?

Вероятно ще ги махнат, но не пречи да опиташ... Единствено ако си ги качиш на твоята FB  страница и ги тагнеш няма как да ги махнат, но доколкото си спомням си писала, че ти нямаш FB страница (може и да греша). 

Редактирано от chandni
Публикувано:
преди 10 минути , chandni каза:

Вероятно ще ги махнат, но не пречи да опиташ... Единствено ако си ги качиш на твоята FB  страница и ги тагнеш няма как да ги махнат, но доколкото си спомням си писала, че ти нямаш FB страница (може и да греша). 

Нямам, но не е проблем да ги сложа там.

преди 4 минути , cybersimo каза:

Пусни ги и на страницата на летището и на страницата на салона (ако е бил част от верига и му помниш името)

Помня, туй беше снощи.:mad:

Публикувано:
преди 5 минути , Diana Doncheva каза:

А може и копие до Дайнерс. Все пак те са във взаимоотношения със салона и те плащат.

Благодаря, току-що написах ЛС на Дайнърс във форума, за да поискам съвет - дали аз да пиша или е редно, те да вземат отношение.

И сега погледнах - таксата за този салон е 28 евро.

• Харесвам 6
Публикувано:

Онзи ден на летището в Братислава положението беше подобно.

На вратата пишеше, че е забранено да се изнася храна и напитки - на руски. ;)

И сега, докато не си избият загубата от "сибирските скакалци", които са опоскали всичко, вероятно няма да има ново зареждане.  :lol:

• Харесвам 1
  • Смея се 4
преди 2 часа, AlexandraKo каза:

Ти се шегуваш, нали?

Нищо, че за нас  достъпът е безплатен, все пак, Дайнърс плаща. Снощи, в нашия случай, 2х24 евро на вятъра. Влязохме, оторизираха ни и излязохме.

За кое да се шегувам?

Когато съм поискал да видя как е вътре, за да преценя дали да влезе придружител или не за моя сметка, винаги са ме пускали. За моя престой не ми пука кой плаща, стига да не съм аз.

На Болонския салон кусурите ги знам, но явно съвсем са се оляли - около времето за полет до София има полет за Москва, затова бара затваря рано, да не се вкарат в преразход. Но поне досега винаги е имало някаква храна - мини сандвичи или някакви солени снаксове. От снимката ти сега и аз се шокирах и не би трябвало да е така. Та, не това имах предвид.

Редактирано от 45#2

Наближава момента да пробвам безплатния вход на Дайнърс в Ал Маха в Катар. Тъй като съм новопритежател на карта Дайнърс, имам няколко въпроса. Лимит за влизане имам събран.

- В този салон правят ли някакви врътки при влизане?

- Какво представлява този салон и кое точно е безплатно?

- Има ли неща, които са платени?

Редактирано от Боян Димитров
Публикувано:
преди 37 минути , Боян Димитров каза:

Наближава момента да пробвам безплатния вход на Дайнърс в Ал Маха в Катар. Тъй като съм новопритежател на карта Дайнърс, имам няколко въпроса. Лимит за влизане имам събран.

- В този салон правят ли някакви врътки при влизане?

- Какво представлява този салон и кое точно е безплатно?

- Има ли неща, които са платени?

- Никакви врътки не правят

- Зала с места за сядане(почти винаги е пълно), масички и щандове с хана и напитки.

- Не съм разбрала нещо да се плаща там.

• Харесвам 2
Публикувано:

в Mc Donald's ПОС терминалите са на Societe Generale - Експресбанк. На лепенката на врататите има логото на Дайнерс, но реално не ги приемат. Пробвал съм на различни места - околовръстен път София, магистрала Тракия и други. Проблем в ПОС терминалите ли е или Societe Generale - Експресбанк не приема Дайнерс?

Публикувано:

До миналата година ги приемаха, но бяха с терминал на друга банка и редовно плащах там с Дайнерс. Тази година пробвах в обектите им в Мол София и в подлеза на СУ и след като извадиха всички налични нови терминали, които не приеха картата, казаха че можело да се плати на стария им терминал, който обаче не бил зареден. Платих кеш.

Публикувано:
преди 17 часа, chandni каза:

В Баня стил картата минава на ПОС терминала на Прокредит на магнитната лента :)

Здравейте, пробвахте ли с чип?

вече почти всимки терминали са с чип и ако не минава, моля да ни сигнализирате.

Благодаря.

Публикувано:
преди 4 минути , Diners club каза:

Здравейте, пробвахте ли с чип?

вече почти всимки терминали са с чип и ако не минава, моля да ни сигнализирате.

Благодаря.

В интерес на истината не сме. Служителката, с която говорихме там, също е притежателка на Diners и още преди да опитаме плащане каза, че се приема, но на магнитната лента, затова и не сме пробвали на чипа, но имаме още покупки от там, така че ще тестваме и на чипа :)

• Харесвам 1

Здравейте, имате ли идея дали звънят по телефона когато е готова допълнителната карта и на кого - титуляра на основната или на допълнителната ?

Подала съм заявлението миналата сряда в любимата ПИБ но до момента няма обаждане. В в my.diners от няколко дни се вижда че на основната карта лимита е намален с този на допълнителната.

И още един въпрос - появява ли ви се автоматично допълнителната карта в акаунта ви в my.diners или трябва да се добави ръчно ?

Редактирано от funny

Проверяваш в офиса, трябва и основния, и допълнителния картодържател да са при получаване. За банкирането, попълваш бланка и служителят подава заявка до Дайнерс за да вкарат картата като видима в банкирането.

Редактирано от Salvuccio
  • Харесвам 1
преди 4 минути , Salvuccio каза:

Проверяваш в офиса, трябва и основния, и допълнителния картодържател да са при получаване. За банкирането, попълваш бланка и той звънни до Дайнерс за да вкарат картата като видима в банкирането.

Със сигурност не е необходимо да ходи при взимането титуляра на допълнителната ( вече говорих с Дайнерс за това и ми потвърдиха) , но не знаех че звъня за да разбера дали е готова. Мерси.

Редактирано от funny

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.