Alexander Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 Всички справки вървят много бавно и изнервящо, бавно значи 7-8 секунди минимум. Интересно е, че след като се направи една справка, след това тръгва по-леко. Аз правя справки за текущия месец и обикновено нямам повече от 10 плащания, да не е от многото информация. Също мега зле върви справката за посещенията на VIP салоните, но както казах като изкара за една дата и искам да видя за друга, след първото търсене зарежда бързо.
Diners Club Bulgaria Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 преди 3 минути , Alexander каза: Всички справки вървят много бавно и изнервящо, бавно значи 7-8 секунди минимум. Интересно е, че след като се направи една справка, след това тръгва по-леко. Аз правя справки за текущия месец и обикновено нямам повече от 10 плащания, да не е от многото информация. Също мега зле върви справката за посещенията на VIP салоните, но както казах като изкара за една дата и искам да видя за друга, след първото търсене зарежда бързо. Ще го погледнем това също. Мерси
chandni Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 На пръв поглед мога да кажа, че скоростта на справките е значително подобрена! Вече и справката за салоните, и тази за транзакциите (и то с default стойностите) излизат за максимум 1,5 секунди!
Diners Club Bulgaria Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 Миграцията приключи успешно и вече трябва да виждате до стотинка разполагаемата си сума. Поздрави. 5
ven62 Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 преди 29 минути , chandni каза: На пръв поглед мога да кажа, че скоростта на справките е значително подобрена! Вече и справката за салоните, и тази за транзакциите (и то с default стойностите) излизат за максимум 1,5 секунди! преди 2 часа, Alexander каза: Всички справки вървят много бавно и изнервящо, бавно значи 7-8 секунди минимум. Интересно е, че след като се направи една справка, след това тръгва по-леко. Аз правя справки за текущия месец и обикновено нямам повече от 10 плащания, да не е от многото информация. Също мега зле върви справката за посещенията на VIP салоните, но както казах като изкара за една дата и искам да видя за друга, след първото търсене зарежда бързо. като ползвате бавни браузери...
antea Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 факт, вече разполагаемата сума е точна до стотинка, време беше 1
AlexandraKo Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 преди 1 час, antea каза: факт, вече разполагаемата сума е точна до стотинка, време беше Тююююх, тюх, отиде ми половиният милион, дет го имах нощеска 1 1
antea Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 ние сумарно вкъщи надхвърляхме милион сутринта, че и по-малко имахме да захранваме, отколкото си мислех, ама оттече... 2
funny Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 преди 13 минути , AlexandraKo каза: Тююююх, тюх, отиде ми половиният милион, дет го имах нощеска Аз като казах "харчи" ти се ослушваше преди 6 минути , antea каза: ние сумарно вкъщи надхвърляхме милион сутринта, че и по-малко имахме да захранваме, отколкото си мислех, ама оттече... Ей така се сриват миионерите - за има няма няколко часа 2
AlexandraKo Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 преди 3 часа, funny каза: Аз като казах "харчи" ти се ослушваше Ей така се сриват миионерите - за има няма няколко часа Ми аз, нали видЕ, че си изтрих поста и хукнах да харча, ама, тцъ! Ние се кискаме, ама на мене у сметката веднъж, кат ми пристигна една тлъъъъъста сумичка, ти да видиш! 2
bobole4e Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 За първи път през януари имам оборот по допълнителната карта. Не виждам да са прихванати 3лв месечна такса. В извлечението по основната карта има само 4-те лв, които са си за нея. Да не би нещо да се е променило и да не взимат вече 3лв на месец за допълнителната карта?
Marisha Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 преди 7 минути , bobole4e каза: За първи път през януари имам оборот по допълнителната карта. Не виждам да са прихванати 3лв месечна такса. В извлечението по основната карта има само 4-те лв, които са си за нея. Да не би нещо да се е променило и да не взимат вече 3лв на месец за допълнителната карта? Аз имам такса 3 лв. за допълнителна карта. 1
bobole4e Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 Къде ги виждаш? Ето при мен как излиза: Това е на допълнителната карта: Това е основната, с 4лв месечна такса. Периода е един и същ-януари.
Marisha Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 При теб няма, при мен я виждам по същия начин като 4 лева в основната карта. 1
Гост 45#2 Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 Преди 1 час, bobole4e каза: Къде ги виждаш? Ето при мен как излиза: Това е на допълнителната карта: Това е основната, с 4лв месечна такса. Периода е един и същ-януари. да не би да си извадила допълнителната преди по-малко от година?
bobole4e Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 От октомври 2017та е ,да. Но като я вадех ми казаха за тази такса-3лв, в месеците, които се ползва.
AlexandraKo Публикувано: 3 февруари, 2018 Публикувано: 3 февруари, 2018 Не се сещам дали сме го коментирали - мога ли да си сменя ПИН-а на картата?
chandni Публикувано: 3 февруари, 2018 Публикувано: 3 февруари, 2018 преди 57 минути , AlexandraKo каза: Не се сещам дали сме го коментирали - мога ли да си сменя ПИН-а на картата? Не може 1
Георги Матеев Публикувано: 3 февруари, 2018 Публикувано: 3 февруари, 2018 @Diners club, имам въпрос относно отчитането/осчетоводяването на салоните в месечните извлечения. От поне 3 извлечения насам (включително в последното) не ми се показва нито едно посещение на салон, което е нереално. В същото време имам неосчетоводени посещения, извършвани още през април, което не може да бъде обяснено със стандартното 3-месечно закъснение на информацията. Общо от април досега имам над 60 посещения в салони, които не са отразени в нито едно извлечение. Във вашата система ли се чупи нещо или от международния Дайнърс не ви подават коректно информация? Просто се чудя докога (и дали) да пазя събраната пачка с касови бележки от неосчетоводените салони 1
chandni Публикувано: 3 февруари, 2018 Публикувано: 3 февруари, 2018 Въпрос относно обработката на средства, внесени по Diners Club карта: Предвиждате ли автоматизиране на процеса и възможност парите внесени по картата да са налични моментално, както е при Revolut? Съпругът ми е направил погасяване на допълнителната и основната карти вчера между 17:30 и 18:00 часа. Днес сумите все още не са по картите. След като разговаря по телефона с картов отдел на ПИБ, му съобщиха, че сумите ще бъдат обработени и ще са налични по картите след 18:30 довечера, т.е. повече от 24 часа след внасянето! При положение, че картата е с насоченост към пътуващи, такова забавяне е меко казано нежелателно. Всички знаят колко динамичен е пазарът на самолетни билети и когато повече от 24 часа не можеш да разчиташ на парите, внесени по картата, след като транзакцията се обработи може да се окаже, че вече е безпредметно. 4 1
ven62 Публикувано: 3 февруари, 2018 Публикувано: 3 февруари, 2018 преди 2 часа, Георги Матеев каза: ... Общо от април досега имам над 60 посещения в салони,... Да има как, някак си, да те накарат, да си ги платиш. Знам, че е илюзорно, но ... не пречи да си помечтая. 2 1
chandni Публикувано: 3 февруари, 2018 Публикувано: 3 февруари, 2018 Плащанията вече са обработени Благодаря! 1
chandni Публикувано: 3 февруари, 2018 Публикувано: 3 февруари, 2018 Успешно плащане през чипа в Нова баня на терминал на Транскарт файненшъл сървисис
Георги Матеев Публикувано: 3 февруари, 2018 Публикувано: 3 февруари, 2018 преди 1 час, ven62 каза: Да има как, някак си, да те накарат, да си ги платиш. Знам, че е илюзорно, но ... не пречи да си помечтая. Еее щом така с лошо ще подхождаме... да те информирам, че тези 60+ са само неосчетоводените. А за миналата година имам общо над 120 посещения в салони 1 2 3
neuromancer Публикувано: 3 февруари, 2018 Публикувано: 3 февруари, 2018 преди 2 часа, chandni каза: Въпрос относно обработката на средства, внесени по Diners Club карта: Предвиждате ли автоматизиране на процеса и възможност парите внесени по картата да са налични моментално, както е при Revolut? Съпругът ми е направил погасяване на допълнителната и основната карти вчера между 17:30 и 18:00 часа. Днес сумите все още не са по картите. След като разговаря по телефона с картов отдел на ПИБ, му съобщиха, че сумите ще бъдат обработени и ще са налични по картите след 18:30 довечера, т.е. повече от 24 часа след внасянето! При положение, че картата е с насоченост към пътуващи, такова забавяне е меко казано нежелателно. Всички знаят колко динамичен е пазарът на самолетни билети и когато повече от 24 часа не можеш да разчиташ на парите, внесени по картата, след като транзакцията се обработи може да се окаже, че вече е безпредметно. Сори за офтопика, ама това си е много добре. При мен е два работни дни минимум. Платил съм в четвъртък, по едната карта плащането се отразява събота сътрин, по другата понеделник.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега