Ilian359 Публикувано: 4 февруари, 2018 Публикувано: 4 февруари, 2018 И аз ги имам, но такава опция не видях при последното плащане...
antea Публикувано: 4 февруари, 2018 Публикувано: 4 февруари, 2018 виртуалния пос към НАП го въведоха (въвеждат все още) от 1 февруари 1 1
chandni Публикувано: 4 февруари, 2018 Публикувано: 4 февруари, 2018 преди 7 минути , antea каза: виртуалния пос към НАП го въведоха (въвеждат все още) от 1 февруари Ясно! Аз плащах на и преди 31-ви януари.
ven62 Публикувано: 4 февруари, 2018 Публикувано: 4 февруари, 2018 преди 4 часа, Георги Матеев каза: Ма много хубаво гладиш значи! И аз, и аз. 2
Ilian359 Публикувано: 4 февруари, 2018 Публикувано: 4 февруари, 2018 Добре са го измислили - изчакали са да мине месецът с 5% отстъпка.
rayden Публикувано: 4 февруари, 2018 Публикувано: 4 февруари, 2018 Плащане във верига My Market - Варна , на чип на терминал на ОББ .
Diners Club Bulgaria Публикувано: 4 февруари, 2018 Публикувано: 4 февруари, 2018 (редактирано) На 2/3/2018 в 16:26, rayden каза: Успешно плащане в магазин Технохит ( терминал на Прокредит, на лента) и медицинска лаборатория Статус (терминал на Алианц, и пак на лента) . Здравейте, пробвахте ли с чип? И двата обекта са с чип приложение. Редактирано 5 февруари, 2018 от Diners club
rayden Публикувано: 4 февруари, 2018 Публикувано: 4 февруари, 2018 Здравейте В Технохит на чипа не проработи, в Статус направо на лентата я прекара служителката.
Diners Club Bulgaria Публикувано: 5 февруари, 2018 Публикувано: 5 февруари, 2018 На 2/3/2018 в 19:20, Георги Матеев каза: Привет @Diners club. Забелязах още странности в превалутирането EUR->BGN. През последната седмица имам 2 покупки в евро, които сте осчетоводили по следния начин: €25.97 = 50.88 лв (при курс 1.959183) €377.01 = 738.56 лв (при курс 1.958993) Според сайта ви обаче курсът EUR->BGN (поне на теория) е твърдо фиксиран и то на 1.949253. Сметката очевидно не излиза. Моля да обясните подробно как обновената ви система смята превалутиранията? Откъде се получава по-високата цифра и непостоянния/различния курс при всяка отделна еврова транзакция? Преди промените - когато еврото беше фиксирано на 1.959 - всичко излизаше до стотинка и предварително можеше да се сметне с точност на колко лева ще се осчетоводи еврова покупка. В момента не е така. Здравете, курсът е фиксиран към 1.959. Така са и осчетоводени транзакциите Ви. Това което обяче наистина не е правилно показано е курса в сайта. Правлиният трябва да бъде 1.959. Мерси за сигнала, ще го оправим днес. Поздрави.
Георги Матеев Публикувано: 5 февруари, 2018 Публикувано: 5 февруари, 2018 преди 2 часа, Diners club каза: Здравете, курсът е фиксиран към 1.959. Така са и осчетоводени транзакциите Ви. Това което обяче наистина не е правилно показано е курса в сайта. Правлиният трябва да бъде 1.959. Мерси за сигнала, ще го оправим днес. Поздрави. Тоест курсът EUR->BGN продължава да е фиксиран на 1.959, както беше преди. Бях останал с погрешното впечатление, че и той ще бъде подобрен след последната актуализация на системата ви. Благодаря за разяснението, вече всичко е ясно.
zzxxcc Публикувано: 5 февруари, 2018 Публикувано: 5 февруари, 2018 Май вече и Ryanair приемат Diners/Discover: 8 2
rayden Публикувано: 7 февруари, 2018 Публикувано: 7 февруари, 2018 За мое съжаление не можах да платя с Дайнърс в клиника ' Иван Рилски " -Тутракан , пос терминала на ДСК не разпозна картата .
Diners Club Bulgaria Публикувано: 7 февруари, 2018 Публикувано: 7 февруари, 2018 преди 3 часа, rayden каза: За мое съжаление не можах да платя с Дайнърс в клиника ' Иван Рилски " -Тутракан , пос терминала на ДСК не разпозна картата . Ще се свържем с колегите. Може да е пропуснат. Поздрави 1
iMari Публикувано: 7 февруари, 2018 Публикувано: 7 февруари, 2018 В New Yorker в Сердика мол платих през магнитната лента. Дайнърс минава и в Бенетон и в 100 грама сладки. А скоро купувах билет и от сайта на Етап Груп. 2
Diners Club Bulgaria Публикувано: 8 февруари, 2018 Публикувано: 8 февруари, 2018 преди 9 часа, Мари Николова каза: В New Yorker в Сердика мол платих през магнитната лента. Дайнърс минава и в Бенетон и в 100 грама сладки. А скоро купувах билет и от сайта на Етап Груп. Здравете, пробвахте ли с чип? Терминалите в New Yorker са заредини с чип прилогине.
funny Публикувано: 8 февруари, 2018 Публикувано: 8 февруари, 2018 https://www.aireuropa.com/es/vuelos приема плащания с Дайнерс
iMari Публикувано: 8 февруари, 2018 Публикувано: 8 февруари, 2018 преди 1 час, Diners club каза: Здравете, пробвахте ли с чип? Терминалите в New Yorker са заредини с чип прилогине. Мисля,че пробвах първо през чипа и не стана.
chandni Публикувано: 8 февруари, 2018 Публикувано: 8 февруари, 2018 преди 3 минути , Мари Николова каза: Мисля,че пробвах първо през чипа и не стана. При мен не стана нито на чипа, нито на магнитната лента. Служителката на касата очевидно беше нова и не беше много наясно какво върши, но понеже нямах категорична информация, че минава, не настоях повече... Щом става, следващия път ще настоявам докато мине.
iMari Публикувано: 8 февруари, 2018 Публикувано: 8 февруари, 2018 Виждам,че пишете,че Дайнърс минава в Бриколаж на Цариградско.Вече два пъти пробвам и през чип и през магнитна лента,но не се получава.Обикновено в този случай питам дали имат друг терминал,но бързах и не ми се занимаваше.А има ли вероятност само някои от касите да имат терминали за Дайнърс в даден търговски обект? 1
ven62 Публикувано: 8 февруари, 2018 Публикувано: 8 февруари, 2018 преди 35 минути , Мари Николова каза: Виждам,че пишете,че Дайнърс минава в Бриколаж на Цариградско.Вече два пъти пробвам и през чип и през магнитна лента,но не се получава.Обикновено в този случай питам дали имат друг терминал,но бързах и не ми се занимаваше.А има ли вероятност само някои от касите да имат терминали за Дайнърс в даден търговски обект? Да, скоро ми се случи касиерката на едно OMV да се разхожда по устройствата докато стане. Тя си знаеше, че някъде става, но не беше запомнила къде точно.
П.Кръстев Публикувано: 8 февруари, 2018 Публикувано: 8 февруари, 2018 Преди 1 час, ven62 каза: Да, скоро ми се случи касиерката на едно OMV да се разхожда по устройствата докато стане. Тя си знаеше, че някъде става, но не беше запомнила къде точно. В повечето случаи касиерките на OMV са незапознати и редовно чакам по 5 минути докато се сетят на кой терминал и как става... 1
MARTiNSHO Публикувано: 8 февруари, 2018 Публикувано: 8 февруари, 2018 Здравейте, В неделя вкарах 200 лева в карта. Виждам, че са отчетени като внесения, но не ми се е обновила разполагаемата сума. Защо?
Diners Club Bulgaria Публикувано: 8 февруари, 2018 Публикувано: 8 февруари, 2018 преди 3 минути , MARTiNSHO каза: Здравейте, В неделя вкарах 200 лева в карта. Виждам, че са отчетени като внесения, но не ми се е обновила разполагаемата сума. Защо? Здравейте, моля да ни изпратите на лично съобщение необходимите данни, за да можем да Ви отговорим. поздрави, Дайнърс
MARTiNSHO Публикувано: 8 февруари, 2018 Публикувано: 8 февруари, 2018 Здравейте, Да кажа и тук, че горния случай се реши след като изтрих бисквитките и всичко се оправи... Сега да кажа как се стигна до там. Ужасно съм разочарован от съпорта на Diners/Fibank от тази Неделя. Оказва се, че ако имаме въпроси към Diners в почивен ден, реално колегите от Фибанк са с толкова ограничени права, че нищо не се виждат. Та намирам се в Ирландия и в Неделя трябваше да взема кола под наем. Естествено, те ме прецакват и се оказва, че ми трябват повече от сегашния ми кредитен лимит от 3000 лева. Викам си... няма ядове, понеже съм клиент на Фибанк ще прехвърля парите и ще се появят веднага (нали уж е една банка). Да... ама прехвърлям парите и няма никой. И звъня 10 пъти на fibank, където чувам приятното съобщение "Добре дошли във Fibank и Diners Club" и до там... колегата от Фибанк вика, че няма права да види кога ще се появят тея пари. Използвам още 2 кредитни карти и в което и там, без значение кога го правя, парите се появяват моментално. Това нещо хич не ми се понрави, но трябваше да платя тъпите им full insurance на скромната цена от 200 евро... Бях доста доволен до сега от Diners club и с кеф си плащах всичко от там, използвах си lounge баровете и т.н. Но... как може в днешно време да нямате един съпорт, който да е в out-of-working-hours? Айде добре, ама дайте малко инфо на колегите ви от Фибанк, парите са се появили сигурно няколко часа по-късно, което за мен е крайно възмутително. Не ме разбирайте погрешно... както казах, до сега бях много доволен, но определено няма как за такова нещо да си търпя и да не изразя мнение. Поздрави! 1 1
Diners Club Bulgaria Публикувано: 8 февруари, 2018 Публикувано: 8 февруари, 2018 преди 3 часа, Мари Николова каза: Виждам,че пишете,че Дайнърс минава в Бриколаж на Цариградско.Вече два пъти пробвам и през чип и през магнитна лента,но не се получава.Обикновено в този случай питам дали имат друг терминал,но бързах и не ми се занимаваше.А има ли вероятност само някои от касите да имат терминали за Дайнърс в даден търговски обект? Здравейте, терминалите там се поддържат от Сосиете Дженерал и не приемат Дайнърс. Терминалът беше отворин инцидентно и впоследствие затворен. 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега