Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Та, в крайна сметка какво се установи?

Че розовата лейди има само 5000 за рак на гърдата, а няма помощ за пътуване в чужбина ли?

Щото и аз не съм догледала, реших, че това  е  допълнително, към общата застраховка.

Алекс, ти смени ли картата на жена ти?

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Публикувано:

Регистрирах всичките си сметки в Май Дайнерс и е много удобно,обаче.. като опция за плащане ми дава само основната карта, не и допълнителната. Няма ли начин да се избере с коя карта да се плати?

Публикувано:
Преди 1 час, AlexandraKo каза:

Та, в крайна сметка какво се установи?

Че розовата лейди има само 5000 за рак на гърдата, а няма помощ за пътуване в чужбина ли?

Щото и аз не съм догледала, реших, че това  е  допълнително, към общата застраховка.

Алекс, ти смени ли картата на жена ти?

Здравейте . Точно така. Двете карти са с различна насоченост. Може да изберете коя от двете да имате или и двете едновременно. 

Поздрави. 

Публикувано:
преди 9 минути , CarpeDiem каза:

Регистрирах всичките си сметки в Май Дайнерс и е много удобно,обаче.. като опция за плащане ми дава само основната карта, не и допълнителната. Няма ли начин да се избере с коя карта да се плати?

Здравейте. Ако допълнителната карта е на името на дурго лице, то Вие имате тази карта само за справочни цели и неможе да правите плащания. Картодържателя на допълнителната карта може да си направи регистрация и да прави плащания от там. 

За допълнителни разяснения оставаме на разположение.

Поздрави. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 20 минути , Diners club каза:

Здравейте . Точно така. Двете карти са с различна насоченост. Може да изберете коя от двете да имате или и двете едновременно. 

Поздрави. 

Здравейте, имам Розова лейди, мога ли да я сменя с Класик?

Или, да си извадя и Класик?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, AlexandraKo каза:

Здравейте, имам Розова лейди, мога ли да я сменя с Класик?

Или, да си извадя и Класик?

Може да направите и двете. Зависи какво искате. Розовата карта има отстъпки в магазини в България и застрахова “рак на гърдата”. Другата е със застраховка “пътуване в чужбина”, но няма каталог с отстъпки. 

Поздрави. 

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Diners club каза:

Може да направите и двете. Зависи какво искате. Розовата карта има отстъпки в магазини в България и застрахова “рак на гърдата”. Другата е със застраховка “пътуване в чужбина”, но няма каталог с отстъпки. 

Поздрави. 

Много Ви благодаря!

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 7 часа, Diners club каза:

Здравейте. Ако допълнителната карта е на името на дурго лице, то Вие имате тази карта само за справочни цели и неможе да правите плащания. Картодържателя на допълнителната карта може да си направи регистрация и да прави плащания от там. 

За допълнителни разяснения оставаме на разположение.

Поздрави. 

За да си направи регистрация, картодържателя на допълнителната карта трябва да отиде  лично до клон на банката?

Редактирано от CarpeDiem
Публикувано:
преди 12 минути , CarpeDiem каза:

За да си направи регистрация, картодържателя на допълнителната карта трябва да отиде  лично до клон на банката?

Да. От съображения за сигурност, всички регистрации се потвърждават в клон на ПИБ. 

Поздрави 

Публикувано:

Някакви поне груби насоки, ПОС-ове на кои банки да търсим? Ясно е, че зависи и от обект до обект, но все пак някаква грубо резюме някой има ли?

ПИБ: Да

Експресбанк и Уникредит: Не

Райфайзен?

ДСК?

Прокредит?

Публикувано:
преди 13 минути , Георги каза:

Някакви поне груби насоки, ПОС-ове на кои банки да търсим? Ясно е, че зависи и от обект до обект, но все пак някаква грубо резюме някой има ли?

ПИБ: Да

Експресбанк и Уникредит: Не

Райфайзен?

ДСК?

Прокредит?

Всички банки освен Сосиете Женерал Експресбанк актуализират терминалите си за приемане на карти Дайнърс. 

Повечето са актуализирали почти всичките си терминали да приемат картата с чип. 

Райфайзен банк са готови с голяма част от обектите си, но остават още. Надяваме се скоро да са готови на 100 %. 

Колегите от УниКредит в момента са актуализирали терминалите във Фантастико.

Надяваме се скоро да няма проблем с приемането в България.

Поздрави.

• Харесвам 5
  • Браво 3
Публикувано:
преди 27 минути , Diners club каза:

Колегите от УниКредит в момента са актуализирали терминалите във Фантастико.

Днес следобед не успях да платя на терминала на УниКредит - нито с чипа, нито с магнитната лента.

На терминала на Пощенска минава на магнитната, а с чип пак не ставаше.

• Харесвам 1
Публикувано:

След като вече работите с Уникредит, можем ли да очакваме, че в близко бъдеще картата ще се приема при всички търговци, работещи с тях?  

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, Mary каза:

Днес следобед не успях да платя на терминала на УниКредит - нито с чипа, нито с магнитната лента.

На терминала на Пощенска минава на магнитната, а с чип пак не ставаше.

Къде се е случило това ? Може ли да ми пратите клиентски номер на лично съобщение?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 часа, Alexander каза:

Преди малко видях, че във Фантастико са пуснали промоция- връщане на 8% от 15.02 до 15.04.

Тези неща къде ги виждате?

Може би препоръка към Дайнърс е да правят повече реклама на промоциите с техните карти, за да е достъпно до ползвателите.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 2/18/2018 в 12:28, boogy83 каза:

Тези неща къде ги виждате?

Може би препоръка към Дайнърс е да правят повече реклама на промоциите с техните карти, за да е достъпно до ползвателите.

Имат реклама във фейсбук (върти ми я от няколко дена), имат информация и на сайта си 

image.png.4372ac940a9c5e8b1e2331dffe2175eb.png

Не знам дали някой е писал, но в 345 (поне в Бизнес парка) приемат Дайнърс

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 26 минути , kiril768 каза:

Във фантастико картата минава вече и на терминала на Уникредит,днес платих.

С чипа или на магнитната лента?

Аз днес отново не успях, но пробваха само с чипа.

Публикувано:
На 2/18/2018 в 0:52, Ilian359 каза:

След като вече работите с Уникредит, можем ли да очакваме, че в близко бъдеще картата ще се приема при всички търговци, работещи с тях?  

Повтарям си въпроса...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 часа, Mary каза:

С чипа или на магнитната лента?

Аз днес отново не успях, но пробваха само с чипа.

Здравейте , проверихме всичките ви транзакции. нямате нито една с чип. Във всички обекти където сте ползвала карта преди вас и след вас транзакциите са с чип.

предлагаме да Ви преиздадем карта. 

Поздрави.

преди 10 часа, Ilian359 каза:

Повтарям си въпроса...

Когато можем да кажем конкретно каква е ситуацията с УниКредит. 

Поздрави.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.