Дидко Публикувано: 21 февруари, 2018 Публикувано: 21 февруари, 2018 Второ неуспешно плащане, проба с чип и с лента - OMV Плевен! Пробвах и при 2 различни служителки
Diners Club Bulgaria Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 преди 16 часа, Дидко каза: Второ неуспешно плащане, проба с чип и с лента - OMV Плевен! Пробвах и при 2 различни служителки В ОМВ в момента телминала за карти Дайнърс е отделен. Съвсем скоро терминалите на Райфайзен ще приемат картите в ОМВ поздрави 1
Гост Гост 23*6 Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 Ако летя София-Варна, мога ли да ползвам Преслав в 5 сутринта, и как стои въпроса с достъпа, защото гледам са изместили полетите за Варна да минават през друг вход и през някаква супер мизерна чакалня, с 10 седящи места и без тоалетна .
Гост 45#2 Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 преди 23 минути , georgebg каза: Ако летя София-Варна, мога ли да ползвам Преслав в 5 сутринта, и как стои въпроса с достъпа, защото гледам са изместили полетите за Варна да минават през друг вход и през някаква супер мизерна чакалня, с 10 седящи места и без тоалетна . Не са ги изместили, винаги са били там. Съответно, нямаш достъп до салоните.
Гост Гост 23*6 Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 4 minutes ago, Боби said: Не са ги изместили, винаги са били там. Съответно, нямаш достъп до салоните. Това сигурно ли е, защото като пътувах последния път (преди 2 дена) , автобуса за самолета спря някъде междинно за да вземе двама пътника, които изглеждаха доволни, като да са закусили , а аз чаках час на крак да отворят онази дупка ...
Гост 45#2 Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 преди 1 минута , georgebg каза: Това сигурно ли е, защото като пътувах последния път (преди 2 дена) , автобуса за самолета спря някъде междинно за да вземе двама пътника, които изглеждаха доволни, като да са закусили , а аз чаках час на крак да отворят онази дупка ... Сигурно е. Онези щастливите са пътници бизнес класа, само за тях има салон.
Яничка Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 преди 31 минути , georgebg каза: Ако летя София-Варна, мога ли да ползвам Преслав в 5 сутринта, и как стои въпроса с достъпа, защото гледам са изместили полетите за Варна да минават през друг вход Преслав отваря от 4 ч., така че да. Ако не бъркам, @desislavna беше ползвала lounge при вътрешен полет до Варна, не помня обаче как точно.
Гост Гост 23*6 Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 (редактирано) 6 minutes ago, Боби said: Сигурно е. Онези щастливите са пътници бизнес класа, само за тях има салон. Не бяха бизнес класа, защото седяха назад от мен Сега си попълних заявка за достъп до Преслав, на 7 март летя, попълних и полета, да видим какво ще ми отговорят. Редактирано 22 февруари, 2018 от Гост 23*6
Дани Магелани Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 Знае ли някой дали има салони на Мадейра, Понта Делгада и Рим Чиампино?
aikula3d Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 преди 9 минути , Dani Magelan каза: Знае ли някой дали има салони на Мадейра, Понта Делгада и Рим Чиампино? В Понта Делгада има, Рим Чиампино - не, а за Мадейра не знам. 1
iMari Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 Няколко пъти коментирахме,че има вариант да се ползват салоните при вътрешни полети.Май идваха да те вземат от чек ин гише,а после автобуса спира пред салона за да те вземат.Чесно казано според мен цялото упражнение си струва само ако полета има голямо закъснение.Защото при вътрешни полети не е необходимо да отидеш на летището много по рано,половин час преди полета е напълно достатъчно.В 5ч сутринта едва ли бюфета да прелива от изобилие(не,че в друго време е различно),по-добре да се наспиш. 1
Дани Магелани Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 преди 8 минути , aikula3d каза: В Понта Делгада има, Рим Чиампино - не, а за Мадейра не знам. Бихте ли дали информация за салона в Понта Делгада?
aikula3d Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 преди 5 минути , Dani Magelan каза: Бихте ли дали информация за салона в Понта Делгада? Казва се Sata Lounge и се намира - след проверките за сигурност, отляво на основния салон за заминаване. Следвайте знаците "SATA PLUS". Не съм го посещавал защото полета ми беше в 6:15, а неговото работно време е от 6:00 - 22:00. 3 1
desislavna Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 Ползвала съм салона преди няколко години при полет за Варна и на чек-ин отбелязаха на гърба на бордната карта нещо след като им казахме, че искаме да ползваме салона. После при регистрация в салона пак казахме, че летим вътрешен полет. Автобусът мина и ни взе, след като беше натоварил останалите пътници, и не бяхме единствените от посетителите в салона за този полет. Тогава летяхме с България Еър. Миналата година летяхме с Уиз през въпросния вътрешен гейт и наистина не е никак удобен. Но не знам за техните полети как е процедурата със салона и изобщо съществува ли такава. 3
Георги Матеев Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 Преди 1 час, Dani Magelan каза: Знае ли някой дали има салони на Мадейра, Понта Делгада и Рим Чиампино? В салона на Понта Делгада нямаше почти нищо, та и да го пропуснеш не е болка. На Мадейра също има салон, обърни специално внимание на сандвичите със сьомга 2 1
Гост Гост 23*6 Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 Преди два дни, при "обявен" час за затваряне на гейта 6.35, започна проверката по сигурността в 6.45 - кога да се наспивам и знам ли какво им е в главите на персонала там, ако се наспи човек, може и да не се качи на самолета, в обратния случай висиш пред затворена врата незнайно колко. Чесно при така дезорганизация, предпочитам да ползвам салона , дори с риск , че ще ги "натоваря" допълнително. Идеята е просто удобно да изчакам и ако имам някаква "нужда" , да не се налага да излизам от салона "вътрешни полети" и след това пак да се разсъбличам за проверка . Още повече , че може салона да се ползва и с Виза Голд, да не натоварваме Дайнърс с елементарни задачи Благодаря за препоръките !
Гост 45#2 Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 преди 4 часа, georgebg каза: Преди два дни, при "обявен" час за затваряне на гейта 6.35, започна проверката по сигурността в 6.45 - кога да се наспивам и знам ли какво им е в главите на персонала там, ако се наспи човек, може и да не се качи на самолета, в обратния случай висиш пред затворена врата незнайно колко. Чесно при така дезорганизация, предпочитам да ползвам салона , дори с риск , че ще ги "натоваря" допълнително. Идеята е просто удобно да изчакам и ако имам някаква "нужда" , да не се налага да излизам от салона "вътрешни полети" и след това пак да се разсъбличам за проверка . Още повече , че може салона да се ползва и с Виза Голд, да не натоварваме Дайнърс с елементарни задачи Благодаря за препоръките ! Кафене + WC има пред "кошарата", просто не трябва да бързаш да се набуташ в нея. И аз съм виждал спирката пред салона, от който се качват хора за полета за Варна, но винаги са някакви "бизнес"/връзкари и не бих рискувал. Ако искаш да се подсигуриш, има директен телефон на салона, питай ги за режима на допуск за вътрешни полети и после не забравяй да ни споделиш наученото
stanislavpp Публикувано: 23 февруари, 2018 Публикувано: 23 февруари, 2018 Тази http://dinersclublounges.com/ е малко непълна в сравнение с https://www.dinersclub.com/clubmembers/airport-lounges#! . В едната се споменават 700 салона, в другата 800 - на прима виста видях , че салона в Лансароте присъства само във вторият линк ( който отговаря напълно на мобилната апликация като брой салони) 7
chandni Публикувано: 25 февруари, 2018 Публикувано: 25 февруари, 2018 Смених си теелефона, опитах да активирам WiFi точките на новия, въвеждам първите 6 цифри на картата, но ми дава Invalid card. Try again. Да не би да са спрели програмата за новорегистрирани? Иначе на стария телефон все още е активна. Мога ли да получа активационен код, тъй като тръгваме на път и се надявах да тествам приложението?
funny Публикувано: 25 февруари, 2018 Публикувано: 25 февруари, 2018 (редактирано) Преди 1 час, chandni каза: Смених си теелефона, опитах да активирам WiFi точките на новия, въвеждам първите 6 цифри на картата, но ми дава Invalid card. Try again. Да не би да са спрели програмата за новорегистрирани? Иначе на стария телефон все още е активна. Мога ли да получа активационен код, тъй като тръгваме на път и се надявах да тествам приложението? Пробвай да деактивираш първо на стария телефон преди да активираш на новия : Редактирано 25 февруари, 2018 от funny 1
Dango Публикувано: 25 февруари, 2018 Публикувано: 25 февруари, 2018 1 hour ago, chandni said: ...Invalid card. Try again И при мен се получи същото, въпреки че никога не съм активирала услугата на нито едно мобилно устройство. След кратък размисъл реших да сменя първите шест цифри и успях да активирам с 360823. Успех! 1 2 1
Яничка Публикувано: 25 февруари, 2018 Публикувано: 25 февруари, 2018 А някой до сега ползвал ли е безплатния интернет, в БГ или извън? Аз така и не съм попадала на наличен wi-fi spot.
chandni Публикувано: 25 февруари, 2018 Публикувано: 25 февруари, 2018 преди 2 часа, funny каза: Пробвай да деактивираш първо на стария телефон преди да активираш на новия : Активираното устройство няма общо с проблема, тъй като аз го активирах с първите 6 цифри на картата - 360830, които са еднакви за много карти. преди 2 часа, Dango каза: И при мен се получи същото, въпреки че никога не съм активирала услугата на нито едно мобилно устройство. След кратък размисъл реших да сменя първите шест цифри и успях да активирам с 360823. Успех! Благодаря! С 360823 стана! преди 55 минути , Яничка каза: А някой до сега ползвал ли е безплатния интернет, в БГ или извън? Аз така и не съм попадала на наличен wi-fi spot. Все още не, затова исках да активирам функцията, за да мога да търся по време на пътуването налични Hotspot-oве, особено на полета на ТАР (те със сигурност имат WiFi срещу заплащане и искам да проверя дали няма да има достъп за Diners).
Яничка Публикувано: 25 февруари, 2018 Публикувано: 25 февруари, 2018 Като стана дума за Hotspot-oве по време на полет, последно пробвах при полети на Aeromexico, които предлагат интернет срещу заплащане. Не ме огря. Та ще чакам, ако някой сподели успешно ползване в самолет или където и да е.
Yto Публикувано: 26 февруари, 2018 Публикувано: 26 февруари, 2018 (редактирано) Активирах приложението с първите 6 цифри от картата, но след това като се огледах из менюто открих на more/WIFI support, че има и код на ваучер. Не съм сигурен дали е бил видим преди регистрацията. Редактирано 26 февруари, 2018 от Yto
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега