Alexander Публикувано: 27 февруари, 2018 Публикувано: 27 февруари, 2018 На автоматите за билети на CAT влаковете от летището към центъра на Виена платих с Дайнърс, имаше ги обозначени.
Capitan Morgan Публикувано: 27 февруари, 2018 Публикувано: 27 февруари, 2018 Интересува ме при плащане на комунални сметки (ток, вода , телефони ) , данъци , кредити през my dinners има ли някаква такса на банката за всяко отделно плащане и счита ли се това за оборот за vip салоните и натрупва ли се cash back на тези плащания ?
chandni Публикувано: 27 февруари, 2018 Публикувано: 27 февруари, 2018 (редактирано) преди 2 минути , Capitan Morgan каза: Интересува ме при плащане на комунални сметки (ток, вода , телефони ) , данъци , кредити през my dinners има ли някаква такса на банката за всяко отделно плащане и счита ли се това за оборот за vip салоните и натрупва ли се cash back на тези плащания ? Счита се за оборот, натрупва се кешбек и няма такса - плащаш само колкото ти е сметката. Редактирано 27 февруари, 2018 от chandni 1
Яничка Публикувано: 27 февруари, 2018 Публикувано: 27 февруари, 2018 На 2.02.2018 г. в 9:30, Diners club каза: от 01 април, всеки който иска да използва картата си в Интенет, ще трябва да има регистрация в my.diners.bg, където да посочи начин за получаване на динамична 3D парола за потвърждаване на плащането. @Diners club, начинът за получаване на 3D парола може ли да се направи от сега и ако да, от къде в my.diners.bg?
Diners Club Bulgaria Публикувано: 27 февруари, 2018 Публикувано: 27 февруари, 2018 преди 27 минути , Яничка каза: @Diners club, начинът за получаване на 3D парола може ли да се направи от сега и ако да, от къде в my.diners.bg? Здравейте , за сега полетата са в процес на разработка. За клиентите, ползващи my.diners.bg, процесът по регистрация ще бъде в доста лесен. Поздрави 1
Halachev Публикувано: 28 февруари, 2018 Публикувано: 28 февруари, 2018 Виртуалният POS терминал (на ДСК) на нашата община (Габрово) не приема Diners. Дали има друг вариант за онлайн плащане? Освен през сайта на НАП, понеже все още не сме включени.
liliya Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 На 26.02.2018 г. в 11:58, Yto каза: Активирах приложението с първите 6 цифри от картата... Аз също... Благодаря на всички по- горе! ....тъкмо на време!!! Работи безотказно на територията на Grand Bahia Principe Bavaro, където има hot spot и нета е доста бърз. 2
Diners Club Bulgaria Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 (редактирано) Здравейте, радваме се, че имате полза от новата ни услуга. Да внесем малко яснота относно активирането. В момента до месец Април, България е първия франчайз тестващ услугата пилотно. Може да се активира както с първите цифри на картата така и с код, който можем да предоставим срещу клиентски номер. Активирането с различни от първи шест цифри на картите издадени от България , не е желателно, тъй като след изтичане на тестовия период, активирането ще става с код, определен за съответната страна и може да има проблем ако преди това сте регистрирали устройството си с карта от друг франчайз. Разбира се ще съдействаме за разрешаването му. Ще сме благодарни да ни сигнализирате за проблеми с използването в различни страни. За сега сме установили, че в някой точки за достъп в Белгия изисква допълнителна регистрация, като работим по отстраняване на проблема. Поздрави и Честита Баба Марта на всички магеланци. Редактирано 1 март, 2018 от Diners club 13 2
Алекс Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 Някой може ли да сподели каква е процедурата за издаване на карта за живеещи в чужбина - какви документи се изискват за доказване на доходи, могат ли да се изпращат по имейл, как става получаването на картата и т.н. @Rainy, видях, че ти си си вадила. Надявам се да споделиш опит.
AlexandraKo Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 (редактирано) Я, по-запознатите да кажат,моля!: Извадих си втора карта, този път - класик, заради застраховката. Имам си регистрация в My Diners на първата карта. Мога ли и тази да регистрирам там, или трябва отделно? Редактирано 1 март, 2018 от AlexandraKo
Гост Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 (редактирано) преди 34 минути , Алекс каза: Някой може ли да сподели каква е процедурата за издаване на карта за живеещи в чужбина - какви документи се изискват за доказване на доходи, могат ли да се изпращат по имейл, как става получаването на картата и т.н. @Rainy, видях, че ти си си вадила. Надявам се да споделиш опит. Разбира се! Регистрирах интереса си чрез тяхната online форма. В рамките на два дни - буквално - ми изпратиха мейл с молба да им предоставя доказателство за доход. Изпратих им месечните си извлечения-фишове (payslip) една година назад, заедно с годишното приключване P60. Това беше съвсем достатъчно при мен специално. След което служителка ми звънна по телефона - може би част от процедурата - за да ме информира, че са ми отпуснали 5000 лв кредитен лимит и за да договорим кога и откъде ще си взема картата. Издаването й беше задвижено моментално. Чудесно обслужване от страна на @Diners club - много бях впечатлена. Около Коледа си бях в България и отидох в посочения банков клон. Картата ме чакаше. Половин час подписване на документи - и вече се наслаждавам на лаунжовете Регистирах се да ми се прехвърлят автоматично пари от сметката ми в лева на ПИБ, но реално ми е по-удобно директно да си плащам дължимото от дебитната ми английска карта. N.B. Аз имах сметка в лева в ПИБ - както и кредитна история (не знам дали в случая това е оказало значение), но мисля, че сметка в лева е задължително условие. Редактирано 1 март, 2018 от Гост
Алекс Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 преди 6 минути , Rainy каза: Разбира се! Регистрирах интереса си чрез тяхната online форма. В рамките на два дни - буквално - ми изпратиха мейл с молба да им предоставя доказателство за доход. Изпратих им месечните си извлечения-фишове (payslip) една година назад, заедно с годишното приключване P60. Това беше съвсем достатъчно при мен специално. След което служителка ми звънна по телефона - може би част от процедурата - за да ме информира, че са ми отпуснали 5000 лв кредитен лимит и за да договорим кога и откъде ще си взема картата. Издаването й беше задвижено моментално. Чудесно обслужване от страна на @Diners club - много бях впечатлена. Около Коледа си бях в България и отидох в посочения банков клон. Картата ме чакаше. Половин час подписване на документи - и вече се наслаждавам на лаунжовете Регистирах се да ми се прехвърлят автоматично пари от сметката ми в лева на ПИБ, но реално ми е по-удобно директно да си плащам дължимото от дебитната ми английска карта. N.B. Аз имах сметка в лева в ПИБ - както и кредитна история (не знам дали в случая това е оказало значение), но мисля, че сметка в лева е задължително условие. Мерси. Ще пробвам и аз сега щом не е сложно. Притесняваше ме да не искат превод на бг за всички тези документи И аз имам сметка в ПИБ, така че се надявам и при мен да стане лесно. 1
Гост Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 преди 4 минути , Алекс каза: Мерси. Ще пробвам и аз сега щом не е сложно. Притесняваше ме да не искат превод на бг за всички тези документи И аз имам сметка в ПИБ, така че се надявам и при мен да стане лесно. Няма да имаш никакви проблеми! Никакви преводи не искат. Не знам в коя държава си, @Алекс, но е добре е да им изпратиш и годишното приключване, защото там са всички данни за компанията, за която работиш и това дава credibility.
Алекс Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 преди 4 минути , Rainy каза: Няма да имаш никакви проблеми! Никакви преводи не искат. Не знам в коя държава си, @Алекс, но е добре е да им изпратиш и годишното приключване, защото там са всички данни за компанията, за която работиш и това дава credibility. В Малта съм. Добре, ще изчакам да ми пишат и ще поискам от фирмата каквото е нужно:) Мерси много. 1
eloena Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 преди 46 минути , AlexandraKo каза: Я, по-запознатите да кажат,моля!: Извадих си втора карта, този път - класик, заради застраховката. Имам си регистрация в My Diners на първата карта. Мога ли и тази да регистрирам там, или трябва отделно? Обади се по телефона на Дайнерс и помоли да ти добавят втората карта. Правят го за нула време 1
AlexandraKo Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 преди 58 минути , eloena каза: Обади се по телефона на Дайнерс и помоли да ти добавят втората карта. Правят го за нула време Много ти благодаряяяя! 1
eloena Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 преди 57 минути , AlexandraKo каза: Много ти благодаряяяя! За мен беше удоволствие! 2
funny Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 преди 3 часа, eloena каза: Обади се по телефона на Дайнерс и помоли да ти добавят втората карта. Правят го за нула време На мен допълнителната карта така и ми отказаха да я добавят по телефона. Искат отново "приятна среща" със служители на ПИБ за да го направят
AlexandraKo Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 Фъни, говоря за втора карта на мое си име. Два вида, заради застраховката.Имам розова лейди и класик. 1
funny Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 преди 6 минути , AlexandraKo каза: Фъни, говоря за втора карта на мое си име. Два вида, заради застраховката.Имам розова лейди и класик. Да, явно правят разлика, макар че като съм отговорна за плащането на изразходените пари по допълнителната карта би следвало и нея автоматично да ми я добавят (поне за гледане, не за транзакции) в профила 1
eloena Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 преди 49 минути , funny каза: На мен допълнителната карта така и ми отказаха да я добавят по телефона. Искат отново "приятна среща" със служители на ПИБ за да го направят Ми то тогава ще е и отделен акаунт в my diners. Говорим за различни неща. Не може да гледаш половинката как ти харчи паричките
funny Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 преди 5 минути , eloena каза: Не може да гледаш половинката как ти харчи паричките Хахахаха. А мога да му платя задълженията ако не си ги покрие нали ПП. При мен допълнителната е на дъщеря ми. Мъжа да се оправя сам ( голям човек е ) 1
kali Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 преди 14 минути , eloena каза: Ми то тогава ще е и отделен акаунт в my diners. Говорим за различни неща. Не може да гледаш половинката как ти харчи паричките Може, аз в моя профил виждам и двете карти, но мога да плащам сметките примерно, само с картата, която е на мое име. 1
Capitan Morgan Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 На 27.2.2018 г. в 12:58, chandni каза: Счита се за оборот, натрупва се кешбек и няма такса - плащаш само колкото ти е сметката. В Ти Би Ай Банк виждам че е начислена сума от 1.20 лв над сумата за плащане излизаща като задължение . Някоя от 2те банки си е начилила такса .
Capitan Morgan Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 В Аптеки Медея и Subra не минава картата .
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега