Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:

В Пловдив Diners успешно минава в Супермаркети BBB и Т-Маркет, Аптеки Pharma Bross, Бензиностанции Light Commerce, Детски център Capella Play в МОЛ Марково тепе, а също така и в Джъмбо, Била и Метро.

Публикувано:

Не успях да се регистрирам. Свалих приложението, изкара ми поле за ваучер, аз кликнах че нямам ваучер и ми даде възможност да въведа първите 6 цифри на картата. Но като ги въведох, мисли, мисли и каза, че не съм вързан към интернет, а аз бях. Смених на мобилен интернет, даде ми че номерът ми е невалиден. Опитах да въведа шесте цифри споменати в тази тема 360823, пак написа че не съм свързан към интернет.

На този етап се предавам, щеше ми се да тествам тия дни в Лондон :) Може да звънна утре за ваучер, ако не забравя. 

Дани Магелани
Публикувано:

И аз не успях.

Случи се същото като при Жоро.

При 360823 се инсталира, показва юзернейми с лого на Дайнерс, но при кликване на избрания , не се активира безжичния интернет.  Правих упражнението на много локации в Рим. Не и не. Съобщава за грешка.

Къде бъркам?

Публикувано:
преди 4 часа, Георги каза:

Не успях да се регистрирам. Свалих приложението, изкара ми поле за ваучер, аз кликнах че нямам ваучер и ми даде възможност да въведа първите 6 цифри на картата. Но като ги въведох, мисли, мисли и каза, че не съм вързан към интернет, а аз бях. Смених на мобилен интернет, даде ми че номерът ми е невалиден. Опитах да въведа шесте цифри споменати в тази тема 360823, пак написа че не съм свързан към интернет.

На този етап се предавам, щеше ми се да тествам тия дни в Лондон :) Може да звънна утре за ваучер, ако не забравя. 

Аз успях с посочения код от раз. Инсталирах приложението , за който е дала линк Рейни( за iOS) и стана.

Публикувано:

Преди 3 дни и аз се регистрирах с 360823 и всичко беше наред, показа няколко мрежи, една от които беше моята домашна, но се включих безгрижно към някаква вивакомска. Сега пробвах да вляза пак и ми изписа No wi-fi network и wi fi not available. И в двата случая съм си вкъщи, какъв би могъл да е проблемът? Тестов период? 

Дани Магелани
Публикувано:
преди 2 минути , Alexander каза:

И на мен ми дава невалидна карта!

360830 ми е картата 

Също и при мен. И за това опитах с 360823. Инсталира се, но от нито една опция с логото на Дайнерс не се активира интернет. Опитвам, но няма краен положителен резултат. 

Публикувано:

Здравейте, 

мажем да Ви изпращаме кодовете на лично съобщение. Пуснете ни само клиенткият Ви номер.

преди 6 часа, eloena каза:

Преди 3 дни и аз се регистрирах с 360823 и всичко беше наред, показа няколко мрежи, една от които беше моята домашна, но се включих безгрижно към някаква вивакомска. Сега пробвах да вляза пак и ми изписа No wi-fi network и wi fi not available. И в двата случая съм си вкъщи, какъв би могъл да е проблемът? Тестов период? 

Може ли малко повече инфо. В списъка с мрежи на Вашето устройство виждате и Вашата мрежа с изписано под нея Diners club? В България мрежата на точки за достъп е силно ограничена, тъй като подобни компании нямат интерес предвид качеството и количеството на мобилен интернет в България. Досега сме видяли само 2 налични мрежи на бул. Витоша. 

Публикувано:
преди 6 часа, Dani Magelan каза:

Също и при мен. И за това опитах с 360823. Инсталира се, но от нито една опция с логото на Дайнерс не се активира интернет. Опитвам, но няма краен положителен резултат. 

Здравейте, къде се намирате и какви мрежи с логото ня Дайнърс виждате? Ще сме благодарни да ни изпратите скриншот на лично съобщение, за да сигнализираме на колегите за проблем 

Дани Магелани
Публикувано:
Преди 1 час, Diners club каза:

Здравейте, къде се намирате и какви мрежи с логото ня Дайнърс виждате? Ще сме благодарни да ни изпратите скриншот на лично съобщение, за да сигнализираме на колегите за проблем 

В Рим. В момента виждам Водафон. Имаше и на Макдоналдс на няколко места. Не се активира нито една мрежа. Само с телефон съм. Не нося лаптоп или таблет.

Дани Магелани
Публикувано:

За малко се отвори страницата на Водафон през логото на Дайнерс.

Иска юзернейм и парола, има опции за плащане за час, а трябва да е безплатно.

Публикувано:
преди 13 минути , Dani Magelan каза:

За малко се отвори страницата на Водафон през логото на Дайнерс.

Иска юзернейм и парола, има опции за плащане за час, а трябва да е безплатно.

Точно така, не трябва да иска парола и плащане. Ако ни изпратите снимка, ще го докладваме. 

Дани Магелани
Публикувано:
преди 16 минути , Diners club каза:

Точно така, не трябва да иска парола и плащане. Ако ни изпратите снимка, ще го докладваме. 

Докладвам от мястото на събитието:

Screenshot_2018-03-02-06-33-00.png

Screenshot_2018-03-02-06-33-16.png

Screenshot_2018-03-02-06-32-50.png

Снимките са от 2.03.2017 около 6,30 в Рим.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, Diners club каза:

Може ли малко повече инфо. В списъка с мрежи на Вашето устройство виждате и Вашата мрежа с изписано под нея Diners club? В България мрежата на точки за достъп е силно ограничена, тъй като подобни компании нямат интерес предвид качеството и количеството на мобилен интернет в България. Досега сме видяли само 2 налични мрежи на бул. Витоша. 

Сега си разбрах грешката. Няма лого на Diners, просто мрежи. Понеже досега не е имало нито една отключена, а тогава се появи, погрешно съм го приписала на приложението.

Публикувано:
преди 11 часа, Marisha каза:

В квартална бакалия в Пунта Кана мина без проблем:)

Това е единствената прилика между Пунта Кана и нашата махала...:resent:

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:

Търговци, POS терминалите, на които минава Diners Club карта:

- бензиностанция Шел (физически POS терминал);

- магазини Била (физически POS терминал);

- Технополис (физически + виртуален POS терминал);

- Еконт Експрес (виртуален POS терминал);

- Flixbus (виртуален POS терминал);

- Aliexpress, PayPal, както и директно в eBay (всичките виртуален POS терминал);

- SDI брокер - застраховките до LIDL и Кауфланд (физически POS терминал);

- Шератон (физически и виртуален POS терминал) - винаги е минавала.

Търговци, POS терминалите, на които НЕминава Diners Club карта:

- Еконт Експрес (физически терминал);

- бензиностанция Лукойл;

- виртуален POS терминал на банка ДСК.

И в този ред на мисли ме интересува някой, ако е пробвал на физически терминал на ДСК дали минава картата?

Публикувано:

Току що си погасих задължението по Дайнърс картата с дебитна карта през my.diners.bg . Кога се очаква да се осчетоводи плащането, в първия работен ден ли?

Публикувано:

Да докладвам. Днес ми се обадиха от Дайнърс. Поискаха да им изпратя трудов договор и извлечение за последните 3 заплати. Всичко изпратих по имейл на английски. След няколко часа ми се обадиха, че съм одобрена. Перфектно обслужване. Картата се получава лично. Благодаря @Rainy

Публикувано:
преди 13 часа, Dani Magelan каза:

В 9,30 даде информация за наличие на слаба връзка с Водафон, но пак се оказах оф лайн.

Здравейте, 

калегите провериха защо  е изискало потребителско име и парола. Вероятна причина е било, че сигнала е бил твърде слаб и далеч и не е успяла инициализацията. Съвета ни е да опитате с по- близка точка. Ако отново имате подобен проблем, не се колебайте да ни сигнализирате. 

Публикувано: (редактирано)

Аз също подадох молба за изваждане на карта Diners попълвайки техния формуляр on line. Беше точно преди Коледа, но още първият им работен ден ми се обадиха. Аз бях в България в този момент и тъй като исках да си получа картата докато бях там, ми предложиха да направя депозит на определена сума по сметката на Diners Club България. Тази сума се блокира и покрива 110 процента от лимата, който се отпуска по картата. Така и направих и след 5 работни дни картата ми беше готова. Отидох лично да я получа в клон на Fibank, подписах необходимите документи за 10-15 минути и това беше. Много съм доволна, много бързи и професионални от Diners Club България.

Уточнявам, че аз нямам сметка в ПИБ.

Редактирано от aleks_s

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.