Salvuccio Публикувано: 12 март, 2018 Публикувано: 12 март, 2018 Нормално ли е вече 3-4 работни дни да не ми отразят захранването на средства по баланса на КК/става въпрос чрез зареждане от друга ДК/ през mydiners. Досега ставаше в рамките на няколко часа....отбелязано е във “внесени средства”, а го няма отразено с нашичността по КК.
Diners Club Bulgaria Публикувано: 12 март, 2018 Публикувано: 12 март, 2018 (редактирано) Преди 1 час, Salvuccio каза: Нормално ли е вече 3-4 работни дни да не ми отразят захранването на средства по баланса на КК/става въпрос чрез зареждане от друга ДК/ през mydiners. Досега ставаше в рамките на няколко часа....отбелязано е във “внесени средства”, а го няма отразено с нашичността по КК. Моля да ни изпратите клиентски номер на лично съобщение, за да проверим. поздрави Редактирано 12 март, 2018 от Diners club
Фил Публикувано: 13 март, 2018 Публикувано: 13 март, 2018 @Diners club Опитвам се да си покрия задълженията през MyDiners, но вече от няколко часа получавам следното съобщение: къде е проблемът?
Loverboy Публикувано: 14 март, 2018 Публикувано: 14 март, 2018 А там, където пише Discover, приемат ли се карти Дайнърс? Можем ли да обобщим и да кажем ПОС терминалите на кои банки приемат Дайнърс? Примерно, гледах един магазин до нас има лепенка за Diners и Discover и ПОС терминалът е на Пиреос. ОББ как са с поддръжката? Райфайзен (следователно Билла)? Фантастико на кои точно ПОС терминали вървят - Уникредит? Това значи ли, че всички Уникредит терминали приемат Дайнърс? На Летище София четох коментари тук, че не се приемат, пък други твърдят, че се приемат. Важно е за там, че да въртим оборот от цигари :D
Гост Гост 23*6 Публикувано: 14 март, 2018 Публикувано: 14 март, 2018 От вчера и аз съм с първата си Дайнърс, докато чакам допълнителните, поразцъках системата им на My.diners.bg , обаче нещо не се справих с плащането на данъци, осигуровки и т.н. - списъка е без линкове и нищо не се случва, може би е в процес на разработка ? ... иначе със сметките се оправих. Та това ми е въпроса - как се плащат осигуровки, данъци и т.н. ...
iMari Публикувано: 14 март, 2018 Публикувано: 14 март, 2018 Току що платих резервация с Дайнърс в booking.com.Това е нещо ново за мен. 1
Loverboy Публикувано: 14 март, 2018 Публикувано: 14 март, 2018 преди 4 минути , Мари Николова каза: Току що платих резервация с Дайнърс в booking.com.Това е нещо ново за мен. Аз днес гледах на сайта, че си зависи от хотела. Като отвориш страницата на дадения хотел, отдолу ги пише логата. 1
Гост Гост 23*6 Публикувано: 14 март, 2018 Публикувано: 14 март, 2018 22 minutes ago, Ilian359 said: Местни данъци или към НАП? Всичко каквото друго може да се плаща ме интересува, в My.diners се справих със сметките, другите не са ми ясни ...
Loverboy Публикувано: 14 март, 2018 Публикувано: 14 март, 2018 Може ли да се плаща с Дайнърс в сайта на WizzAir?
chandni Публикувано: 14 март, 2018 Публикувано: 14 март, 2018 Данъците излизат автоматично само за твоето ЕГН и то само местните. Не може да се добавят ръчно.
Ilian359 Публикувано: 14 март, 2018 Публикувано: 14 март, 2018 A за плащания към НАП ти трябва ПИК. Ако имаш, ще ти обясня какво да правиш.
funny Публикувано: 14 март, 2018 Публикувано: 14 март, 2018 (редактирано) Появила се е нова опция в менюто. Все още не е активна, но .... е едно добро начало Редактирано 14 март, 2018 от funny 2
Branko Публикувано: 14 март, 2018 Публикувано: 14 март, 2018 В платформата на НАП когато стигнеш до плащане,при избор на карта има и дайнерс вече.Но пак ти трябва ПИК за да влезнеш в системата 3
cybersimo Публикувано: 14 март, 2018 Публикувано: 14 март, 2018 Може ли някой да каже как точно се плащат местни данъци през сайта на НАП? Имам ПИК. Или през сайта на Дайнърс
Branko Публикувано: 14 март, 2018 Публикувано: 14 март, 2018 преди 23 минути , cybersimo каза: Може ли някой да каже как точно се плащат местни данъци през сайта на НАП? Имам ПИК. Или през сайта на Дайнърс Влизаш,отиваш на МТД и отиваш на плащане,избираш чрез еpay,плащане с карта
cybersimo Публикувано: 14 март, 2018 Публикувано: 14 март, 2018 преди 42 минути , Branko каза: Влизаш,отиваш на МТД и отиваш на плащане,избираш чрез еpay,плащане с карта А по-точно? Влизам къде? И освен това не желая през ePay, защото както тук е коментирано има такса?
Ilian359 Публикувано: 14 март, 2018 Публикувано: 14 март, 2018 преди 2 часа, Branko каза: В платформата на НАП когато стигнеш до плащане,при избор на карта има и дайнерс вече.Но пак ти трябва ПИК за да влезнеш в системата Цитат: Към момента се приемат плащания само с карти MasterCard,Maestro и Bcard. Bcard са все още несъществуващите кредитни карти на Борика.
Branko Публикувано: 15 март, 2018 Публикувано: 15 март, 2018 (редактирано) преди 7 часа, Ilian359 каза: Цитат: Към момента се приемат плащания само с карти MasterCard,Maestro и Bcard. Bcard са все още несъществуващите кредитни карти на Борика. Ами не е така.Ти пробва ли да платиш данъци през сайта на НАП?Или само цитираш? Защото аз вчера платих данъци с дайнерс през сайта на НАП. Все пак да отбележа,че плащанията през НАП са възможни през системата на епей.Там има избор за банков превод и избор на карти.На избор на карти има и дайнерс вече. Другото,което е важно,че се начислява такса,когато плащаш с карта около 1%,който се покрива от кешбека и става 0=0. Минали години нямаше дайнерс в избора на карти и Bronco беше описал доста назад в темата как се плаща през платформата на дайнерс.Но за съжаление и по тази схема има същия процент такса вече и гимнастиката се обезмисля Редактирано 15 март, 2018 от Branko 1 1
antea Публикувано: 15 март, 2018 Публикувано: 15 март, 2018 ако е така, супер, и на мен нямаше да ми хрумне да пробвам, ако видя надпис, че се приема само МС следващите дни ще тествам директно през сайта на НАП и аз, че ме чака голямо плащане
funny Публикувано: 15 март, 2018 Публикувано: 15 март, 2018 преди 9 часа, cybersimo каза: Може ли някой да каже как точно се плащат местни данъци през сайта на НАП? Имам ПИК. Или през сайта на Дайнърс Директно през Дайнерс ги плати тези местни данъци и такси ако са на твое име . 3
Branko Публикувано: 15 март, 2018 Публикувано: 15 март, 2018 (редактирано) По този начин платени мисля не се начислява таксата от около 1% която я има през сайта на НАП където те препраща да платиш през епей.Но става само ако са на твое име Редактирано 15 март, 2018 от Branko 1
Branko Публикувано: 15 март, 2018 Публикувано: 15 март, 2018 За съжаление през платформата на дайнерс можеш да избереш само Столична община ,когато искаш да добавиш и платиш данъци
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега