Branko Публикувано: 15 март, 2018 Публикувано: 15 март, 2018 (редактирано) Накратко да обобщя: Данъци през платформата на mydiners могат да се платят без такса,ако са на името на регистрирания и той е от Столична община. Може да се платят и на друго лице, по схемата описана преди от Bronko.Като се влезне в НАП с ПИК и на плащане се избере горе в дясно epay mobile,излиза 10 цифрен код,който копираш и слагаш в payfly плащане в платформата mydiners.Като така има около 1% такса,която се покрива от кешбека. Можеш и да платиш данъците с дайнерс карта директно през сайта на НАП,през epay .Пак има около 1% такса и имаш само от 5 общини избор /Столична,Бургас,Варна,Велико Търново и Пловдив/ Ако нещо пропускам,нека някой да допълни Редактирано 15 март, 2018 от Branko 7 1
Гост Гост 23*6 Публикувано: 15 март, 2018 Публикувано: 15 март, 2018 Имам си ПИК имам си и електронен подпис, а осигуровките пак ли със същата схема да търся, и идеята е да се плащат и на друг човек, дали ще стане.
boogy83 Публикувано: 15 март, 2018 Публикувано: 15 март, 2018 Да докладвам и аз: - На летището в Амстердам точката за wi-fi работи безпроблемно; - На летището в Мюнхен също е безпроблемно; - В Бирминграм на летището също работи; Интересно защо, но по време на полет първо с Eurowings после с Austrian приложението изобщо не иска да се стартира както обикновено. След натискане на иконата се появява картата на света с линиите и спира дотам. Изобщо не ми излизат бутончетата отдолу за да ида на wi-fi. Пробвах с включен wi-fi, после с изключен все същото....Когато кацнем или преди да излетим и телефона ми е свързан към мрежата приложението се стартира. Аз ли нещо не правя както трябва или има проблем? В Lufthansa мисля нямах този проблем и приложението се стартираше по време на полет, но там нямаше wi-fi в самия самолет. 4
Георги Публикувано: 15 март, 2018 Публикувано: 15 март, 2018 Дискусията за плащането на данъци в преместена в специалната тема:
Loverboy Публикувано: 15 март, 2018 Публикувано: 15 март, 2018 преди 13 часа, Ilian359 каза: Не. Тук вече ми разбихте мечтите, тамън се наточих! :D
neuromancer Публикувано: 15 март, 2018 Публикувано: 15 март, 2018 В някои от сайтовете с намаление може
Loverboy Публикувано: 15 март, 2018 Публикувано: 15 март, 2018 преди 4 минути , neuromancer каза: В някои от сайтовете с намаление може Да, аз гледах, но не намирам сайт, който да дава примерно същата цена като на сайта на Wizz, за да мога спокойно да пазарувам. Или дава отстъпка с някъв Мастъркард или Виза, или дава по-висока цена...
Ilian359 Публикувано: 15 март, 2018 Публикувано: 15 март, 2018 преди 13 часа, Branko каза: Накратко да обобщя: ...Като се влезне в НАП с ПИК и на плащане се избере горе в дясно epay mobile,излиза 10 цифрен код,който копираш ... ...на най-близкия банкомат, поддържащ Diners Club и Bpay. Тогава няма никаква такса. Аз ползвам банкомат на Пиреос. Избира се "Други услуги" -> "Bpay" -> Код на търговец: 60000 -> Номер на фактура: 10-цифреният код. 1 1
Георги Матеев Публикувано: 16 март, 2018 Публикувано: 16 март, 2018 (редактирано) Искам специално да похваля @Diners club, тъй като за първи път виждам техен курс да е по-изгоден от този на Visa. Става въпрос за USD. USD-BGN курсовете на 14 Март: 1.5848358 @ Diners 1.5882671 @ Visa С други думи на тази дата Visa са продавали долара с 0.22% по-скъпо, отколкото Diners. Крайният резултат в случая е, че покупката ми за $41.78 е излезнала с 15 стотинки по-евтино само защото съм платил с Diners. Очарован съм и вече с чиста съвест мога да препоръчам и доларови плащания с Diners. Редактирано 16 март, 2018 от Георги Матеев 4 1 1
Alexander Публикувано: 16 март, 2018 Публикувано: 16 март, 2018 Излезе ми извлечението на CHF, курса им е 1CHF - 1,693лв. На същата дата долу е курса на Виза Currencies fluctuate every day. The rate shown applies to transactions processed by Visa Europe on 02 March 2018 with a currency conversion fee of 0.00% 10.00 Swiss Franc = 17.10 Bulgarian Lev * * * * * 1 Swiss Franc = 1.7102673651 Bulgarian Lev 1
Loverboy Публикувано: 16 март, 2018 Публикувано: 16 март, 2018 На 10/2/2017 в 14:58, bibi каза: Мерси ! Някой ползвал ли е кредитна Райфайзен или дебитна, за да погасява Дайнърс през my.diners.bg? Има ли такса?
stanislavpp Публикувано: 16 март, 2018 Публикувано: 16 март, 2018 Безкрайно съм доволен, изглежда всички платени точки в САЩ на Xfinity (а те са безброй) се покриват безплатно от Дайнърс , браво! 5 4
Jorro Публикувано: 18 март, 2018 Публикувано: 18 март, 2018 Оборота на допълнителната карта брои ли се в общия оборот за кеш бек на края на шестмесечието или за всяка карта си е по отделно?
Marisha Публикувано: 18 март, 2018 Публикувано: 18 март, 2018 преди 32 минути , Jorro каза: Оборота на допълнителната карта брои ли се в общия оборот за кеш бек на края на шестмесечието или за всяка карта си е по отделно? За всяка карта отделно. 1
Stryper Публикувано: 18 март, 2018 Публикувано: 18 март, 2018 (редактирано) Аз имам карти от Райфайзенбанк. И с двете съм плащала в my.diners. При дебитната няма такса със сигурност. За кредитната не съм гледала, но мисля, че пак няма такса. Редактирано 18 март, 2018 от Stryper
patilana Публикувано: 18 март, 2018 Публикувано: 18 март, 2018 Намерих си най -после темата. Искам да похваля служителите на ПИБ в офиса в кв. Лагера - София. Изключително вежливи и услужливи - и при подаването на заявлението, и при вземането на картата, и при глупавият опит да сменям ПИН ( чак ме гониха да ми се извинят на по тротоара, че не могат да ми помогнат ) - сякаш не можеха да ме пратят да прочета още веднъж условията, и при първото погасяване - от вратата ме помолиха да заповядам, да се настаня удобно и ако обичам ... Преди раздялата и трите пъти по няколко пъти ми се извиняваха, че има технологично време за натискане на клавишите.Когато ми даваха картата, без да ги питам ми дадоха клиентския номер и номера на сметката за погасяване и ми ги записаха да не ги забравя. Разбира се, пожелаха ми да ми е хубав денят и да заповядам пак, защото те са на мое разположение.О - не - мях! 1
chandni Публикувано: 19 март, 2018 Публикувано: 19 март, 2018 На 3.03.2018 г. в 11:31, Дани Магелани каза: Касовите бонове да са за храна и дрехи от първа необходимост до лимита. Да са с час между времето по разписание и на реалното излитане. Снимай мониторите. При мен мина касов бон за бутилка коняк и две вино от Дюти фри за към 80 лв. Може би случайно. Беше на грузински написана покупката. И също за една пица в ресторант. Дани, би ли споделила каква е процедурата за завеждане на иск по застраховката, че и на мен ми предстои? Благодаря!
Дани Магелани Публикувано: 19 март, 2018 Публикувано: 19 март, 2018 преди 1 минута , chandni каза: Дани, би ли споделила каква е процедурата за завеждане на иск по застраховката, че и на мен ми предстои? Благодаря! Аз имах туристическа - помощ при пътуване на Generali. Показах и Дайнерс. Почти съвпадаха опциите. За закъснял полет, какъвто беше случаят при мен, от картата беше по-малко покритието и използвах задтраховката-помощ... Може да се използват и двете, ако сумата е по-висока. 1. Обадих се по телефона. 2. Отидох до офиса до им / трамвай 20/. 3. Попълних формуляр и дадох всички оригинали на касови бележки между часа по разписание и този на излитане. Дадох още разпечатани снимки на мониторите от излитане и на багажа при кацане. Също банкова сметка от ДСК - тяхна разпечатка за сметка. Жената, която излезе на портала и ме покани в приемната, беше много любезна. 4. Получих парите по сметка. Дано съм полезна! 5
Loverboy Публикувано: 19 март, 2018 Публикувано: 19 март, 2018 Първа греда: не мина на ПОС на Уникредит (това ясно), но не мина и в Аптека Медея на два различни ПОС терминала на Пощенска банка... След това мина във Фантастико на терминал на Пощенска без проблем. Не трябваше ли на всички на Пощенска да върви?
AlexandraKo Публикувано: 19 март, 2018 Публикувано: 19 март, 2018 В Джъмбо на терминала на Пощенска също мина.То, не че има какво да се купи оттам...
Loverboy Публикувано: 19 март, 2018 Публикувано: 19 март, 2018 преди 57 минути , AlexandraKo каза: В Джъмбо на терминала на Пощенска също мина.То, не че има какво да се купи оттам... С чип ли? Аз карах този в Медея да пробва с лента и той отказа. 1
AlexandraKo Публикувано: 20 март, 2018 Публикувано: 20 март, 2018 (редактирано) преди 9 часа, Loverboy каза: С чип ли? Аз карах този в Медея да пробва с лента и той отказа. Касиерката, още, като видя картата, каза, че “тези минават”. Да, с чип, а аз видях, че терминалът е на Пощенска. При нас, в Пловдив, в Лекси имат 3 различни терминала и на ни един не минава, ни с чип, ни с лента. Случих веднъж на много мила касиерка, дето се амбицира, че “ всякакви карти минават при нас” и опита всичките терминали. Да, ама не. Та, с Дайнърс пазаруваме само в Метро и където може онлайн. Редактирано 20 март, 2018 от AlexandraKo
Loverboy Публикувано: 20 март, 2018 Публикувано: 20 март, 2018 (редактирано) преди 5 часа, AlexandraKo каза: Касиерката, още, като видя картата, каза, че “тези минават”. Да, с чип, а аз видях, че терминалът е на Пощенска. При нас, в Пловдив, в Лекси имат 3 различни терминала и на ни един не минава, ни с чип, ни с лента. Случих веднъж на много мила касиерка, дето се амбицира, че “ всякакви карти минават при нас” и опита всичките терминали. Да, ама не. Та, с Дайнърс пазаруваме само в Метро и където може онлайн. А в Билла на този етап трябва навсякъде да се приема, нали? Днес ще я пробвам и през Еконт онлайн да платя през POS на Борика, когато Емаг ми дадат товарителница и ще кажа дали е станало. Редактирано 20 март, 2018 от Loverboy 1
chandni Публикувано: 20 март, 2018 Публикувано: 20 март, 2018 преди 25 минути , Loverboy каза: А в Билла на този етап трябва навсякъде да се приема, нали? Да, става. преди 25 минути , Loverboy каза: ще кажа дали е станало. Става без проблеми - тествано многократно както през виртуалния ПОС на Борика, така и с ePay mobile през Payfly. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега