Loverboy Публикувано: 23 март, 2018 Публикувано: 23 март, 2018 преди 21 минути , boogy83 каза: Извлечението ти показва баланса на сметката през изминалия месец. Така, че ако си вкарал повече пари в сметката отколкото си похарчил, в извлечението ще имаш знак плюс и ще си харчиш следващия месец от плюса. Ако си с минус, значи дължиш пари и трябва да ги погасиш до 15-то число, за да няма лихви. Тези 8% от фантастико в извлечението стоят с положителен знак. Ок, благодаря, ще дам отчет след няколко дни :D
Diners Club Bulgaria Публикувано: 23 март, 2018 Публикувано: 23 март, 2018 (редактирано) преди 5 часа, Боян Димитров каза: Има ли възможност през мъ.динерс да се преведат пари по банкова сметка и предвижда ли се такава ? Здравейте, не се предвижда на този етап да се правят преводи по сметки директно пред системата. Поздрави. Редактирано 23 март, 2018 от Diners club
Гост 45#2 Публикувано: 23 март, 2018 Публикувано: 23 март, 2018 (редактирано) преди 7 часа, Боян Димитров каза: Има ли възможност през мъ.динерс да се преведат пари по банкова сметка и предвижда ли се такава ? Дори да го има, това означава, че ще платиш такса като за теглене в брой... Редактирано 23 март, 2018 от 45#2
AlexandraKo Публикувано: 23 март, 2018 Публикувано: 23 март, 2018 (редактирано) Преди 1 час, Боби каза: Дори да го имс, това означава, че ще платиш такса като за теглене в брой... А колко е тая такса? Много ли е голяма? Че аз никога не съм теглила в брой. Сега се замислих. Даже, имам следната случка. На едната КК съм и забравила пина.Само в нета плащам, за билети, парцали, по хотели,а за там не трябва ПИН.По магазини много рядко плащам въобще с карта.Някъде съм го записала, кой знае къде. Добре, че имат такава услуга - издаване на нов ПИН срещу 10 пари, та другата седмица ще ми го проводят. Много е кофти, като не може да се сменя тоя ПИН - важи и за Дайнърс. Редактирано 23 март, 2018 от AlexandraKo
antea Публикувано: 23 март, 2018 Публикувано: 23 март, 2018 по повод на пин-а, понеже имам много карти и съм си го унифицирала да ми е за всички, и само дайнърса - различен, та съм свикнала да си го повтарям на ум, преди да плащам с него та оня ден тамън да го подам на касата във Фантастико и пак така го преговарям на ум, и изведнъж чувам как касиерът го произнася на глас МОЯ ПИН! за някакви секунди ми стана зле, хакнаха ме! поглеждам касиера изумено, а той пак го повтаря оказа се, че човекът ми казва колко дължа и цифрите съвпадат абсолютно с пин-а, толкова глупаво отдавна не бях се чувствала 3 11
Ilian359 Публикувано: 23 март, 2018 Публикувано: 23 март, 2018 Между другото, тази вечер не получих e-mail за авторизация...
Mitko Публикувано: 23 март, 2018 Публикувано: 23 март, 2018 На 3/22/2018 в 23:27, aladinoplus каза: 8/. ОМВ и Еко - да- в някой ОМВ-та преоткриват заради мен ПИБ- терминала си /уж нямало, ама като дойде управителя се намира, а служителите били там от "много години" и да не съм им обяснявал :)/; Към точка 8 добавям и Шел
chandni Публикувано: 23 март, 2018 Публикувано: 23 март, 2018 преди 3 часа, Ilian359 каза: Между другото, тази вечер не получих e-mail за авторизация... Да не са ти добавяли да виждаш допълнителната карта от основния акаунт...? На мен след добавянето, ми бяха ресетнали настройките на акаунта и беше изчезнала отметката за получаване на имейл при авторизация... Дълго се чудих защо не ги получавам и като разрових настройките, видях, че отметката беше изчезнала. От тогава нямам проблеми с получаването им.
AlexandraKo Публикувано: 24 март, 2018 Публикувано: 24 март, 2018 (редактирано) преди 9 часа, antea каза: по повод на пин-а, понеже имам много карти и съм си го унифицирала да ми е за всички, и само дайнърса - различен, та съм свикнала да си го повтарям на ум, преди да плащам с него @chandni, имам точно 9 карти. И аз съм унифицирала, но двата Дайнърса-а и една на Пиреос са от тези, с несменяемите кодове. Като се замисли човек - то са кодове, то са пароли, то са тайни думички и отговори на тайни въпроси, то са СОТ-ове и касови ключалки. Имам един списък половин метър с подобни неща. А преди , когато всички бяхме еднакво бедни, си беше лесно - имахме си само един ключ от къщи и спестовна книжка. В къщи винаги си имахме поне две заплати, ей -така, в запас. И никога не се притеснявахме , че някой ще влезе, че и да краде. Сега имаме само едно прасенце със стотинки и крадецът, ако влезе у нас, ще бъде много нещастен. Защото няма ни пари, ни бързо ликвидни вещи. Аз и друг път съм го казвала - с честите пътувания свикнахме да живеем у нас си като на хотел - нищо ценно, за да сме спокойни. Извинете. за носталгичното лирично отклонение, моля! Редактирано 24 март, 2018 от AlexandraKo 6 1
chandni Публикувано: 24 март, 2018 Публикувано: 24 март, 2018 преди 35 минути , AlexandraKo каза: преди 9 часа, antea каза: @chandni, имам точно 9 карти. И аз съм унифицирала, но двата Дайнърса-а и една на Пиреос са от тези, с несменяемите кодове. Мисля, че отговрът ти беше насочен към @antea... Иначе @chandni и тя има проблеми с несменяемите ПИН-кодове Слава Богу, че са малко! Единият е Diners-ът (с чийто ПИН унифицирах останалите, че иначе на касите започваше едно ровене за ПИН), другият е на дигиталната карта на ПИБ, на телефона ми, за която е още по-странно, че не се сменя, тъй като в крайна сметка е едно андроид приложение, също като Revolut и не виждам какъв толкова е проблемът да дадат възможност на потребителя да си сменя ПИН-а през приложението.... 5
Eti* Публикувано: 24 март, 2018 Публикувано: 24 март, 2018 Току що си купих он-лайн билети за Народния театър с Diners. 3
boogy83 Публикувано: 24 март, 2018 Публикувано: 24 март, 2018 (редактирано) За да не съм изцяло офтопик може би трябва да попитам, каква е логиката/причината да не може да се сменя пина на картата? Може би в темата за препоръки към Дайнърс трябва да сложим и възможността за смяна на ПИН. А относно унифицирането на пиновете на карти...май не е добра идея, това е като унифициране на парола за поща, фейсбук и всичко друго...разбиват ти едната и всичките са приключени. Аз мойте ги помня всичките, но за всеки случай ги имам и записани под собствено кодиране на тайно местенце Проблема беше в Амстердам като трябваше да платя една минерална вода, след като бях ял кексче....Повярвайте ми, лоша идея е да се плаща с карта :D Първо трудно разпознах коя карта давам, после трудно се сетих за пина...приятелите ми кааха, че доста съм се бавел Редактирано 24 март, 2018 от boogy83 5
Loverboy Публикувано: 24 март, 2018 Публикувано: 24 март, 2018 Аз платих на Сердика в ЦГМ картата за градски транспорт с Diners - на терминал на Общинска банка мина без проблем, четох, че тук не е станало на някого. При мен си мина без проблем.
Георги Публикувано: 24 март, 2018 Публикувано: 24 март, 2018 Не знам дали е дискутирано по-рано, но отстъпката от 8% важи освен за Фантастико, то и за ebag.bg. Точно по повод отстъпката се престрашихме да ползваме ebag за първи път и сме очаровани от услугата. Беше ни интересно как ще се справят с продукти като сладолед, както и какво става с плодовете и зеленчуците, които онлайн не можеш да поръчаш на точен грамаж. Оказва се, че те мерят точния грамаж и ти връщат парите във формата на ваучер код или, ако желаеш могат да ги върнат и по картата, с която си платил. В моя случай разминаванията бяха минимални и ми дадоха ваучер за 16ст. Сладоледът си беше както и аз го нося от магазина - много леко размразен. В момента има промо за безплатна първа доставка до 2 часа за част от софийските квартали, но и иначе цената на нормалната доставка не е скъпа. С две думи - препоръчвам здраво, за тези които се чудят как да натрупат оборот, а никъде нямат наблизо магазин Фантастико. В комбинация с текущото промо от 8% става съвсем чудесно. 6
Loverboy Публикувано: 24 март, 2018 Публикувано: 24 март, 2018 Някои знае ли дали приемат Дайнърс в BGMENU или FoodPanda?
iMari Публикувано: 24 март, 2018 Публикувано: 24 март, 2018 (редактирано) преди 1 час, Георги каза: Не знам дали е дискутирано по-рано, но отстъпката от 8% важи освен за Фантастико, то и за ebag.bg. Точно по повод отстъпката се престрашихме да ползваме ebag за първи път и сме очаровани от услугата. Ползваме ebag от доста време(писала съм по-назад) и наистина е много удобно да не мъкнеш торби,туби с вода и т.н.,а всичко да идва направо в дома ти.Таксата за доставка с карта е 2,50лв,има допълнителни такси при превишено тегло,но пак не са високи.Предната година,когато пак имаше отстъпка за плащане с картата във Фантастико,водих разговор с Дайнърс надълго и широко защо не е включена отстъпката при ebag.Тогава системата въобще не ги разпознаваше като част от Фантастико,тъй като в извлечението излизат като Convinience.Радвам се,че са се корегирали. Редактирано 24 март, 2018 от Мари Николова 7
Loverboy Публикувано: 25 март, 2018 Публикувано: 25 март, 2018 (редактирано) Отчет от днешния шопинг в мола (Сердика): H&M само с Уникредит работят = не става Дайнърс. TendenZ имат Уникредит и Пощенска, но вторият не разпозна Дайнърса. Zara имат Уникредит и Пощенска, но Пощенска не разпозна Дайнърса, а те дори не искаха да пробват, защото казаха, че Пощенска им е САМО ЗА КАРТИ АМЕРИКАН ЕКСПРЕС. Но ги накарах - и не разпозна картата. KFC само с Уникредит. Картата мина на терминал на Фибанк при PizziO, мина на Райфайзен в Хуманик и на терминал на Пощенска в Дъглас. Мина и на терминал на ОББ в кварталната бакалия. Май засега това. П.С. Една смешка - жената от PizziO при подаването на картата пита "безконтактна ли е?", викам "не" и тя "НО Е ДАЙНЪРС КЛУБ!" :D Редактирано 25 март, 2018 от Loverboy 1
patilana Публикувано: 25 март, 2018 Публикувано: 25 март, 2018 Не знам дали е коментирано вече, но мина в Andrews на СИ банк. 1
Loverboy Публикувано: 25 март, 2018 Публикувано: 25 март, 2018 преди 8 минути , patilana каза: Не знам дали е коментирано вече, но мина в Andrews на СИ банк. Аз днес забелязах на витрината на Andrews, че що жива карта, която съществува, я приемаха. Имаше стикер на всички брандове по света, които се сещам :D 1
Diners Club Bulgaria Публикувано: 26 март, 2018 Публикувано: 26 март, 2018 Здравейте магеланци, през месец май 2018 предстои пускането на нов вид карта от Дайнърс клуб България, която се надяваме да Ви хареса. За нас Вашето мнение е много важно и служи за коректив. Благодарим за откровените мнение. В периода 16-20 април организираме кратко събеседване с 10-12 човека относно характеристиките на продукта и в тази връзка ще се радваме, част от тази група да са членове на форума, ползващи карта Diners. Събеседването ще се проведе след стандартното работно време в София. Поздрави, екипа на Дайнърс клуб България. 14
Георги Матеев Публикувано: 26 март, 2018 Публикувано: 26 март, 2018 Привет, възможно ли да се включа в събеседването на 19 април? 4
MARTiNSHO Публикувано: 26 март, 2018 Публикувано: 26 март, 2018 Аз също доста ползвам картата, мога да дам доста feedback. Зависи от деня, разбира се, но и аз мога да се присъединя към срещата. Поздрави!
vl_stamboliev Публикувано: 26 март, 2018 Публикувано: 26 март, 2018 (редактирано) И аз желая при възможност да се включа! Редактирано 26 март, 2018 от vl_stamboliev правописна грешка
Ilian359 Публикувано: 26 март, 2018 Публикувано: 26 март, 2018 (редактирано) Аз също... P.S.: Стига да не е на 20-ти. Редактирано 26 март, 2018 от Ilian359
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега