Suexilin Публикувано: 24 октомври, 2019 Публикувано: 24 октомври, 2019 Здравейте, приятели 🙂 Попаднах на форума след интересен разговор на една детска площадка, и много ви се радвам! Аз съм пътувала предимно в Китай, където живях 15-ина години. От 4 години съм си обратно в България, и честно казано се чувставам малко клаустрофобично. От друга страна, е прекрасно колко малка е Европа, и колко лесно е да се ходи до разни места тук. С удоволствие отидохме на почивка в Несебър, защото се оказа че имам любим плаж в Хонг Конг например, но не зная много за българското черноморие ( срам...). Мъжът ми обожава да пътува, ( не е китаец 😄 ) и често се оглеждаме за възможни маршрути. За съжаление всички около нас пътуват само с коли, а ние нямаме такава все още ( не ни е необходима в ежедневието засега) и затова все още сме на етап планиране за всичко. Гранд плана ни е да заведем дъщеря ни в Китай, където тя всъщност е зачената, върнах се в БГ бременна в 8-мия месец, беше приключение 😄 Много ми харесва настроението 'всичко е възможно с малко планиране и късмет' в Магеланци, страхотни сте! 22
Mary Публикувано: 24 октомври, 2019 Публикувано: 24 октомври, 2019 Добре дошла, Сю! Щом си живяла толкова дълго в Китай, можеш да си отвориш тема и да ни разкажеш за видяното от теб, та дори и за обикновения живот там. Сигурна съм, че не само на мен ще ми е интересно. 10
Георги Публикувано: 25 октомври, 2019 Публикувано: 25 октомври, 2019 Със сигурност една тема с лични впечатления ще ни е интересна. А аз съм любопитен и за разговора на детската площадка 🙂 1
Goal & Boss Публикувано: 25 октомври, 2019 Публикувано: 25 октомври, 2019 преди 5 часа, Георги каза: А аз съм любопитен и за разговора на детската площадка Нещо такова: - Ти на колко години си? - На тли. А ти? - На четили. Знаеш ли магеланцидотком? - Знам ги, лазбила се, мама и тати само оттам ми купуват подалъци. 4 1
Suexilin Публикувано: 25 октомври, 2019 Автор Публикувано: 25 октомври, 2019 Ще напиша пост с впечатления от Китай 🙂 малко е трудно кое да избера. Нали знаете - прекарай седмица в Китай, напиши книга. Прекарай месец - напиши статия. Аз...от къде да започна 😄 За детската площадка веднага ще кажа- една приятелка ме запозна с нейна приятелка, защото "Тя каза, че иска да ходи в Китай, и ти може да и разкажеш!", и после аз се впечатлих от фразата- "много евтини билети до Китай, и сами ще си организираме" , и от въпрос на въпрос - ето ме в Магеланци 🙂 4
Goal & Boss Публикувано: 25 октомври, 2019 Публикувано: 25 октомври, 2019 В момента, Suexilin каза: и после аз се впечатлих от фразата- "много евтини билети до Китай, и сами ще си организираме" Искаш евтини билети, а?! Ами добре, заповядай! На правилното място си дошла 1
silvia_b Публикувано: 25 октомври, 2019 Публикувано: 25 октомври, 2019 Привет, Сю 🙂 Добре дошла ! Пристрастна съм Китай и с голям интерес бих прочела твоите впечатления . 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега