Malia Публикувано: 25 октомври, 2019 Публикувано: 25 октомври, 2019 Пътувала с някои от съфорумците тук и най-после и аз се регистрирах. Живея в Казанлък, работя като инженер в хидравлична фирма и пътувам когато мога. Крайно недостатъчно според мен 🙂 13
Mary Публикувано: 25 октомври, 2019 Публикувано: 25 октомври, 2019 Добре дошла! Повече пътешествия и все на интересни места да добавиш с регистрирането и писането във форума. 1
Гост Публикувано: 25 октомври, 2019 Публикувано: 25 октомври, 2019 Добре дошла! 🙂 Искрено се радвам, че те познавам и лично.
Георги Публикувано: 6 ноември, 2019 Публикувано: 6 ноември, 2019 Добре дошла, кои ли пък са тия съфорумци, особено ако са от Казанлък и те? 🙂
slujitel Публикувано: 6 ноември, 2019 Публикувано: 6 ноември, 2019 преди 49 минути , Георги каза: Добре дошла, кои ли пък са тия съфорумци, особено ако са от Казанлък и те? 🙂 Единия съфорумец съм аз, признавам си доброволно. Тя Малия е известна като третия човек с Рейни и Патилана по Памирската магистрала. 3
Георги Публикувано: 6 ноември, 2019 Публикувано: 6 ноември, 2019 В момента, slujitel каза: Единия съфорумец съм аз, признавам си доброволно. Тя Малия е известна като третия човек с Рейни и Патилана по Памирската магистрала. Ама казанлъшкия регион направо почти събирате кворум за сбирка си мисля... 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега