Прескочи до съдържание

Здравейте

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте и от мен! :)

Казвам се Елеонора и бързам да хвана последния влак, за да се фукам после, че съм в този форум от годината на неговото създаване :).

Иначе, казано накратко, вчера случайно написах в добрия стар Google вълшебната думичка "пътешествия" без да имам кой знае какви очаквания, защото обикновено купища туристически агенции са окупирали хубавите думички и ги считат изключително за своя собственост. :) Но този път - сигурно защото е в навечерието на Нова година - късметът ми проработи - и... ето ме тук... Мисля, че за около едно денонощие прекарах вече около осем часа във форума, прочитайки голяма част от пътеписите и съпреживявайки приключенията на авторите им от Исландия през Москва и до Хонг Конг. :)

Що се отнася до мен - попътувала съм малко и има безкрайно много места, където бих желала да отида /или да се върна/. За себе си знам, че не деля пътуванията на "малки" и "големи" - винаги тръгвам с удоволствие, затова и навсякъде ми харесва.

По принцип съм по-активна в четенето, отколкото в писането :) и не обичам да споря. Шофирането ми доставя ми истинско удоволствие. :) Харесвам още конната езда и гледам да намирам време да се занимавам с Тайдзицюан. :)

Надявам се, понякога да мога да допринасям за чудесната пътешественическа атмосфера, която дружно сте изградили на този форум.

Както всички знаете, някога, преди много, много години, едни китайци са казали, че и най-дългият път започва с първата стъпка. Та това е моята първа стъпка тук, часове преди настъпването на 2014 година. Нека тя да е мирна, успешна и изпълнена с много незабравими емоции от пътувания - реални и съпреживяни такива. Честита Нова година!

• Харесвам 12
Публикувано:

Както всички знаете, някога, преди много, много години, едни китайци са казали, че и най-дългият път започва с първата стъпка.

... и също че не целта е важна, а Пътят ! ;)

Добре дошла, хвана последния влак :)

Какво е Тайдзицюан ? :rolleyes:

• Харесвам 1
Публикувано:

Благодаря! :)

Разбира се, ще разкажа за Китай - така, както аз съм го видяла. Била съм там няколко пъти, но така и не мога да определя дали винаги е страшно различно или напротив - ужасно еднакво. :) Както при всички неща - зависи от гледната точка...

Тайдзицюан или Тай чи е китайско бойно изкуство. Понякога го бъркат с оздравителна гимнастика :), но аз се въздържам да му слагам подобни определения.

Публикувано:

Здравей Елеонора и добре дошла.

Забележително представяне.

Сигурна съм, че има какво да научим от теб и би могла много да ни разказваш. 

Публикувано:

Йеее, гугъл вече лека полека почва да ни обича повече :) Добре дошла и да, започвай да разказваш :)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.