Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2019

Mary

Препоръчани мнения

преди 4 минути , Костов каза:

най-готините са тия

магеланците,които всяка година участват в играта Размяна на коледни подаръци! 🎁 Без значение дали са били послушни или не,те получават подаръци!

Пък все си мисля,че е много скучно да си послушен.😀

Я виж готините джудженца на @Eti*и самата тя как направиха супер забавна играта.🥊🎉:santa:

• Харесвам 11
  • Смея се 1
Връзка към коментар

ъъъъ, аз специално за Костов вина май нямам ( евентуално... знае ли се) :grin:

Поемам цялата друга отговорност обаче. Даже ако кажеш и за :

преди 14 минути , ДиянаВ каза:

Има нещо дяволско в цялата работа.

• Смея се 4
Връзка към коментар

Вече се бях отчаяла, че цяла година съм била naughty girl, но вчера получих смс, че имам пратка в Еконт, за която дължа 0.00 лв 😀 . Снощи бях на коледно парти на едната щерка, та днес ще се организирам. Благодаря за подсещането ! 

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 9 минути , Lyubina каза:

Докладвам - до момента няма индикация нещо да се случва 🙂 

Как да проверя, да ходя в офиса да питам ли?

Да, попитай. Може и по телефона.

• Шок 1
Връзка към коментар

Аз да се похваля, че Дядо Коледа @VladimirK ми донесе лично подаръка. Не мога да го снимам сега, но книгата много ме усмихна. Весел празник!

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Ето и снимка. Благодаря на @VladimirK, както и на @Mary. Благодаря и на @Георги и на всички Магеланци! Здраве и късмет! Весели Празници където и да сте по Света! IMG_20191219_163253.jpg.ab43c2710bd35ff814f2d44f5aaf38b7.jpg

• Харесвам 35
  • Браво 2
Връзка към коментар

Здравейте!

Дядо Коледа не ме е забравил 🙂 нито пък аз съм забравила да се похвала тук. Благодаря ти, Светла за интересния сувенир от Танзания и хубавите сладки, които ще хапна на Коледа с приятели. Играчките веднага качих на елховите клонки.

Благодаря и на Mary за организацията около това мероприятие. Желая ви здраве, любов и хубави вълнения с новите дестинации 😘 😘 😘

IMG_20191219_164325.jpg

IMG_20191219_164829.jpg

И аз си направих подарък - билет за Иран 🙂

• Харесвам 33
  • Браво 2
Връзка към коментар

Хо-хо-хо, и аз си имам подарък! Благодаря сърдечно на @silvia_b за всичко, което ми е подготвила и й се извинявам, че чак сега го взимам, но си направих едно супер-мега ласт минет пътуване до Йордания и нямаше как по-рано.

Подаръкът се състои от следното: World adapter, меко одеало за студените зимни вечери, бонбонки, коледна украса и картичка. 

Подаръка е улучен точно, тъй като на последното пътуване ни се счупи адаптера и този идва тамън навреме, а и като гледам, че е правен в Швейцария, се надявам да си го ползваме още дълго време. 

Тенкс още веднъж 🙂

IMG_20191219_171508.jpg

IMG_20191219_172026.jpg

• Харесвам 33
  • Браво 2
Връзка към коментар

Аз съм в ступор благодарение на @funny !

Пускам teaser, защото ще ми трябва малко време да си събера мислите и да ви разкажа подробно ! Дотогава не се бийте - МОЯТ подарък е най-хубавият !

20191219_174956.jpg

20191219_175043.jpg

• Харесвам 21
  • Браво 2
  • Смея се 5
Връзка към коментар

Не мога и аз да не се похваля - получих sms, че утре ще имам пратка в Еконт. Нали не е вьзможно да е известие, че ако слушам повече догодина ще получа подарьк? Не че сега много сьм слушала, но Дядо Коледа е добряк, нали?

хайде да идва утрето, че не издьржам....

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 10 минути , ДиянаВ каза:

Шестоъгълен е и гооооляяяям! Половин облегалка заема, а за седалището да не говорим😂 Това столче нали не е детско😆

Тва е маса ...от Икеа 😂

• Шок 2
  • Смея се 5
Връзка към коментар
27 minutes ago, bibi said:

Тва е маса ...от Икеа 😂

Ааа добре, успокоих се. Колко да е голяма една помощна масичка от Икеа😂. Спирам да завиждам😋

П.П. Като си подбрала мебелите в един цвят, сливат ми се, обърках се🙂. Догодина, ако пак ползваш тази маса за снимката на подаръка, моля сложи й коледна покривчица.

• Смея се 4
Връзка към коментар

Мила @funny, изпълни ми душата, сърцето, очите и ръцете с твоя подарък ! СТРА-ХО-ТЕН ! 🥰😘😍  

Имам огромна топка за елха, две чашки с коледен дизайн, кутийка с коледни свещи, пухкави чорапи и хипер меко коледно одеало ! Искам да обърнете внимание на цветовото съчетание и шарката на всичко колко внимателно са подбрани ! Опаковката няма нужда да бъде описвана допълнително - тя излъчва стил и класа от километри ! @funny, колегите ме поднасят, че съм перфекционист, че съм Монк, че не ми издържат на изискванията, децата ми ме мразят, когато късам домашни, мъжът ми му иде да се самоубие, като почнем ремонт или планирам пътуване, но ти ме удари в земята с внимание към детайла !

И това не е всичко имам и закъснял подарък от Непал. ( @funny , много ще се радвам, ако може да направим "лично предаване" на кафе - аз черпя ! 😉

Наистина е голяма емоция тази коледна размяна ! Вади доброто от нас и ни прави пак деца ! 

@Mary, Снежанке, Господ здраве да ти дава ! Респект за организацията, ентусиазма и, че си крадеш от личното време ! Весели празници , мили хора ! Честити да сте ! За много пътувания ! 

А, сега дерзайте, наслаждавайте се и завиждайте: 

20191219_175149.jpg

20191219_175325.jpg

20191219_175421.jpg

20191219_175405.jpg

20191219_175329.jpg

20191219_175405.jpg

20191219_175407.jpg

• Харесвам 29
  • Браво 9
Връзка към коментар

Вече си имам подарък - голям и хубав, ама много голям и много хубав. Иииии ... както вече стана ясно падаръкът ми не е от @funny. Подаръкът ми е от ... ха, ха, малко по-късно ще научите.

Да разказвам по ред. Както писах, сутринта получих смс, че имам пратка в Еконт. Очертаваше се да си взема подаръка, чак вечерта. Мислите ли, че щях да изтрая до тогава? Неее. Съобразително бях избрал най-близкия до работното ми място офис на еконт и през обедната почивка с бодра стъпка и приповдигнато настроение се отправих към офиса. Дявола, който живее на дясното ми рамо мърмореше недоволно.  Влязох в офиса на еконт, а там стоеше Служителя с угриженото лице. Като го видях си помислих, че това е човека, който отговаря за доставката на всички пратки на фирмата, сигурно за това е толкова утрижено лицето му. 

- Добър ден - поздравих усмихнат аз. Служителят с угриженото лице ме погледна с поглед, който казваше " Ето го поредния навлек, който ще ми развали спокойствието"

- Слушам - културно отвърна на поздрава ми той

- Имам пратка за получаване - ухилен до ушите казах аз. Служителя с угриженото лице, когото за по-кратко ще наричам само Служителя, погледна към пакетите, които стояха на цели 4 (четири) метра зад него. После се обърна към мен, погледна ме с поглед казващ - " И ся, трябва да стана, и да отида чак там да ти търся тъпия пакет" Естествено не каза нищо такова, а въздъхна и ме попита за телефонния ми номер. Казах го и Служителя с угриженото лице заби нос в компютъра. Загледа се в нещо и лицето му стана още по-угрижено. Вдигна глава и с равен тон изтърси: Нямате пратка. В първия момент не осъзнах какво ми казва и чак когато чух, че Дяволът започна да крещи- " А бе аз казах ли ти, че си от най-готините!!!" Осъзнах какво беше казал - Нямате пратка ... Нямам пратка!!! ... Няколко секунди гледах Служителя и не обелвах дума. Ами довиждане, каза Служителя. И в този момент вулканът в мен изригна!!! 

- А тоя смс аз ли си го писах бе, аланкоолу - казах с възможно най-сатанинския глас, тикайки телефона си в лицето на Служителя. Той го погледна и отново заби поглед в компютъра

- Всъщност, да, имали сте пратка, но е взета - вдигна поглед Служителя

- ОТ КОГО БЕ - изскърцах със зъби аз. Тонът ми беше такъв, че чак Дяволът, който живее на дясното ми рамо потрепера и ме погледна ужасен.

В това време телефона ми звънна. Отсреща беше колежката от офиса. Оказа се, че преди време съм пращал фирмена пратка  по еконт и съм дал личния си номер. По някаква причина, известна само на тях, служителите на еконт са решили, че това е фирмена пратка и се обадили в офиса. Съответно като добра служителка колежката отишла в офиса, където без да и задават много въпроси и дали пратката. Към края на работния ден минах през офиса и най накрая си взех подаръка. Един голяяям пакет

Първо погледнах от кого е подаръка ... Да сте чували случайно за @Георги? А? А? За Основателя, чували ли сте? Знам че сте чували. Е, от него ми е подаръка. Лично от самия Основател!!! Тук дори и Дявола бе впечатлен. 

Ето как изглежда огромния пакет, който нямаше как да се събере под елхата ни.

20191219_182710.jpg.5d479e3781f7fcebeb901c0e8c28cf88.jpg

Котаракът Мърморко веднага обяви, че този пакет е новата му къща 😄 

А ето какво имаше в този пакет

20191219_182912.jpg.ef07d1088e2f1e5eb79fc1a9ef6bc276.jpg

Неща за ценители! 😉 

@Георги, сърдечно ти благодаря, за страхотните подаръци и хубавите пожелания в картичката. Чакам с нетърпение да открием сезона на барбекюто за да пробваме стърготините. Сигурен съм, че резултата ще бъде впечатляващ.

Георги желая на теб и на семейството ти весели Коледни и Новогодишни празници и нека Новата 2020 - та година бъде изпълнена само с хубави неща, такива каквито вие си изберете

Специални благодарности и дълбок поклон пред труда който е положила нашата Снежанка - @Mary

Весели празници и на вас, Приятели! Бъдете щастливи!

Сипвам си от прекрасното уиски

20191219_185755.jpg.45121f88f30edd4a8b2b82efa8b61ed7.jpg

И вдигам наздравица - Живи и здрави всички!!!

Баси какъв дълъг пост написах 😄

• Харесвам 25
  • Благодаря 1
  • Браво 10
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 2 минути , ДиянаВ каза:

Наздраве

И какво? Пийваш глътка, завърташ глобуса - купуваш билет! Такава ли е работата?!

преди 24 минути , Костов каза:

Съответно като добра служителка колежката отишла в офиса, където без да и задават много въпроси и дали пратката.

Доста зашаматен ще да е Служителят, с или без угрижено лице, щом дава пратката на друг човек.

Важното е, че вече е при теб.

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 13 минути , ДиянаВ каза:

Наздраве за човека, дарен със слово /за по-кратко @Костов/ 🍷

0D212DA0-7E18-4B45-B2D2-8739B8EE5921.jpeg

Сполай за добрите думи @ДиянаВ! Наздраве! И много бих се радвал ако някога си кажем "наздраве" на живо

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 7 минути , Mary каза:

Доста зашаматен ще да е Служителят, с или без угрижено лице, щом дава пратката на друг човек.

Важното е, че вече е при теб.

Това е важното, че подаръкът е при мен. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 час, bibi каза:

20191219_175149.jpg

20191219_175325.jpg

20191219_175421.jpg

20191219_175405.jpg

20191219_175329.jpg

20191219_175405.jpg

20191219_175407.jpg

Благодаря за милите думи @bibi.

Най-важното е че съм те зарадвала. В крайна сметка Коледа е това - да се събереш със семейството, да зарадваш някого, да подариш, да дариш.

По този повод , като се видим на кафе ( с най-голямо удоволсвие) ще ти разкажа и защо нямаш задължителните за Коледа сладки неща - бонбони, шоколад.

А колкото до закъснелия подарък - до последно се надявах че ще успея да го вместя, но не стана. Но така ще имаш още един позакъснял подарък през новата година 🙂

Весела Коледа на всички !

• Харесвам 5
Връзка към коментар
11 minutes ago, Mary said:

И какво? Пийваш глътка, завърташ глобуса - купуваш билет! Такава ли е работата?!

Хаха. Глобусчето е на детето, подарък от миналата Коледа. Стои си от тогава в края на масата, който е окупиран и от други джунджурии на детето. Реших, че докато разчистя масата за снимка, ще отърва момента за наздравица😆. В крайна сметка един глобус в този форум е подходящ фон. Не се брои за неразтребена маса😆

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 10 минути , funny каза:

По този повод , като се видим на кафе ( с най-голямо удоволсвие) ще ти разкажа и защо нямаш задължителните за Коледа сладки неща - бонбони, шоколад.

Аз си мислех, че е защото си чела, че съм на кето режим! 😂😂😂

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 33 минути , Mary каза:

Ама много добра идея значи. Ей сега си пия виното и се тюхкам че един глобус нямам в къщи. 

Явно за това пътувам по-малко отколкото ми се иска...:girl_sigh:

• Харесвам 3
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Отчитам се, като послушно дете 😉 ... Еконт нещо са се омързеливили, но аз им стегнах редиците в ранни зори и бързо-бързо се сдобих с коледен подарък (буквално го отмъкнах, без смс, без нищо), пълен със сладки изненади и страхотна книга, която ми изпълни душата със снимки и информация (още от пръв поглед).

Благодаря @Kraska (дано не съм сгрешила) за невероятната изненада, която си ми подготвила с този подарък. Снимки след минута 🙂 

Момичета и момчета и специално @Mary, тази тема и тази традиция, независимо дали участвам или не, винаги ми носят празнично настроение и изпълват дните ми с усмивки и хубави мисли! Благодаря на всички ви за ентусиазма, фантазията, хубавите думи, мисли и чувства, които споделяме тук!

• Харесвам 17
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.