Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2019

Mary

Препоръчани мнения

Показвам (в служебен интериор, че не се славя с търпение):

Как изглеждаше пакетът преди да го отворя 🙂 

IMG_20191220_092529[1].jpg

И след това: 🙂 

IMG_20191220_094918[1].jpg

Играчката вече е закачена в офиса, да създава настроение, а за сладостите (въпреки всичко) ще положа усилия и поне една част, надявам се, ще успея да занеса на домашните любимци. С тези, които не успея да спася от себе си ще си подслаждам един от последните работни дни за годината.

Още веднъж, Благодаря!

• Харесвам 26
Връзка към коментар

@Костов, дано подаръка не само те е зарадвал, но и да е от полза. През цялото време се притеснявам, че малко на краставичар краставици продавам 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 24 минути , Георги каза:

@Костов, дано подаръка не само те е зарадвал, но и да е от полза. През цялото време се притеснявам, че малко на краставичар краставици продавам 🙂

Разбира се, че ще ми е от полза. Уискито снощи го започнах, бонбоните почти свършиха. 

И да си призная досега не съм ползвал стърготини за опушване, но мисля, че ще се справя. 🙂. Даже в момента в главата ми се въртят идеи за пушен бекон. Като направя нещо задължително ще се похваля  тук. Пък може и да го опитаме заедно

Знае ли човек? 🙂🙂🙂

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 18 часа, Костов каза:

Вече си имам подарък - голям и хубав, ама много голям и много хубав. Иииии ... както вече стана ясно падаръкът ми не е от @funny. Подаръкът ми е от ... ха, ха, малко по-късно ще научите.

Да разказвам по ред. Както писах, сутринта получих смс, че имам пратка в Еконт. Очертаваше се да си взема подаръка, чак вечерта. Мислите ли, че щях да изтрая до тогава? Неее. Съобразително бях избрал най-близкия до работното ми място офис на еконт и през обедната почивка с бодра стъпка и приповдигнато настроение се отправих към офиса. Дявола, който живее на дясното ми рамо мърмореше недоволно.  Влязох в офиса на еконт, а там стоеше Служителя с угриженото лице. Като го видях си помислих, че това е човека, който отговаря за доставката на всички пратки на фирмата, сигурно за това е толкова утрижено лицето му. 

- Добър ден - поздравих усмихнат аз. Служителят с угриженото лице ме погледна с поглед, който казваше " Ето го поредния навлек, който ще ми развали спокойствието"

- Слушам - културно отвърна на поздрава ми той

- Имам пратка за получаване - ухилен до ушите казах аз. Служителя с угриженото лице, когото за по-кратко ще наричам само Служителя, погледна към пакетите, които стояха на цели 4 (четири) метра зад него. После се обърна към мен, погледна ме с поглед казващ - " И ся, трябва да стана, и да отида чак там да ти търся тъпия пакет" Естествено не каза нищо такова, а въздъхна и ме попита за телефонния ми номер. Казах го и Служителя с угриженото лице заби нос в компютъра. Загледа се в нещо и лицето му стана още по-угрижено. Вдигна глава и с равен тон изтърси: Нямате пратка. В първия момент не осъзнах какво ми казва и чак когато чух, че Дяволът започна да крещи- " А бе аз казах ли ти, че си от най-готините!!!" Осъзнах какво беше казал - Нямате пратка ... Нямам пратка!!! ... Няколко секунди гледах Служителя и не обелвах дума. Ами довиждане, каза Служителя. И в този момент вулканът в мен изригна!!! 

- А тоя смс аз ли си го писах бе, аланкоолу - казах с възможно най-сатанинския глас, тикайки телефона си в лицето на Служителя. Той го погледна и отново заби поглед в компютъра

- Всъщност, да, имали сте пратка, но е взета - вдигна поглед Служителя

- ОТ КОГО БЕ - изскърцах със зъби аз. Тонът ми беше такъв, че чак Дяволът, който живее на дясното ми рамо потрепера и ме погледна ужасен.

В това време телефона ми звънна. Отсреща беше колежката от офиса. Оказа се, че преди време съм пращал фирмена пратка  по еконт и съм дал личния си номер. По някаква причина, известна само на тях, служителите на еконт са решили, че това е фирмена пратка и се обадили в офиса. Съответно като добра служителка колежката отишла в офиса, където без да и задават много въпроси и дали пратката. Към края на работния ден минах през офиса и най накрая си взех подаръка. Един голяяям пакет

Първо погледнах от кого е подаръка ... Да сте чували случайно за @Георги? А? А? За Основателя, чували ли сте? Знам че сте чували. Е, от него ми е подаръка. Лично от самия Основател!!! Тук дори и Дявола бе впечатлен. 

Ето как изглежда огромния пакет, който нямаше как да се събере под елхата ни.

20191219_182710.jpg.5d479e3781f7fcebeb901c0e8c28cf88.jpg

Котаракът Мърморко веднага обяви, че този пакет е новата му къща 😄 

А ето какво имаше в този пакет

20191219_182912.jpg.ef07d1088e2f1e5eb79fc1a9ef6bc276.jpg

Неща за ценители! 😉 

@Георги, сърдечно ти благодаря, за страхотните подаръци и хубавите пожелания в картичката. Чакам с нетърпение да открием сезона на барбекюто за да пробваме стърготините. Сигурен съм, че резултата ще бъде впечатляващ.

Георги желая на теб и на семейството ти весели Коледни и Новогодишни празници и нека Новата 2020 - та година бъде изпълнена само с хубави неща, такива каквито вие си изберете

Специални благодарности и дълбок поклон пред труда който е положила нашата Снежанка - @Mary

Весели празници и на вас, Приятели! Бъдете щастливи!

Сипвам си от прекрасното уиски

20191219_185755.jpg.45121f88f30edd4a8b2b82efa8b61ed7.jpg

И вдигам наздравица - Живи и здрави всички!!!

Баси какъв дълъг пост написах 😄

Ехееее...Ти цял пътепис си спретнал тук 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И аз получих Магелански подарък. След двудневно обикаляне по офисите на Еконт, Мой човек в София успя да го открие. Благодаря на Снежанка за здравите нерви, за номера на пратката и комуникацията. За системата на Еконт ще кажа, че си играят на тука има, тука нема, а прецаканият винаги е клиента. Но всичко е добре, когато свършва добре!

Тъй като все още не съм се прибрал в България, ще благодаря лично за подаръка на изпращача. Ако той иска да си признае кой е може да пише тук, отсега му благодаря! 

Весели празници на всички! 

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Аз стоя от другата страна на въженцето от нерви  със злополучния подарък. Съжалявам, че изненадата се оказа изненада в друг аспект и се превърна в  досадно издирване, а не в приятна емоция. 

Все пак се надявам неприятното чувство да отмине и да остане спомена, че въпреки Еконт, коледните изненади са хубави:)

Благодаря на Снежанка, че прояви търпение и здрави нерви в препредаването на информация!

Светли празници на всички!

• Харесвам 13
Връзка към коментар

Точно на Игнажден получих магеланско телефонно обаждане.От @Вероника, с която бяхме на една маса на КМС и си говорихме за какво ли не.Споделих,че е подарила чудесна книга на @ДиянаВ .

И днес получих прекрасен подарък.Три в едно.Изненада,книга,която с удоволствие и апетит ще прочета и още един магеланец,с когото е много готино да се общува.

Книгата е надписана красиво,с много хубави лични пожелания.

Веднага се обадих да БЛАГОДАРЯ. за милото отношение.

Мила @Вероника,от сърце ти Благодаря.

Желая ти вълшебна Коледа.Много здраве и сбъднати мечтани пътешествия!

А за мен е удоволствие да се пренеса в Италия.Страната,попадаща в личната ми класация от топ 5 любими посетени държави. 

Честит Празник на всички.Добри хора да Ви спохождат,с добро да ги посрещате и добринки да правите.

И картичка получих от магеланец,но затова ще пиша в темата Размяна на пощенски картички.

20191220_180051.jpg

• Харесвам 18
  • Благодаря 1
  • Браво 3
Връзка към коментар

Аз мисля да стъкмя нещо от книгата за трапезата на Бъдни вечер. Нямам размах в кухнята, но ми харесва идеята да вкарам коледния магелански дух в моя дом 🙂. Може би с някое сладко изкушение.

• Харесвам 2
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 13 минути , ДиянаВ каза:

Аз мисля да стъкмя нещо от книгата за трапезата на Бъдни вечер. Нямам размах в кухнята, но ми харесва идеята да вкарам коледния магелански дух в моя дом 🙂. Може би с някое сладко изкушение.

Аз обичам да готвя и да ям(подозирам,че ми личи).Истината,кашлицата и килограмите не могат да се скрият.😀

Ще пробвам първо някоя салатка да направя.Току виж и пицата да ми се получи.Имам италианско брашно и желание.🍕

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Време е и аз да се разпиша тук - в темата, в която наистина стават чудеса!

Бях в командировка и след 500 км непрогледни мъгли акостирам право пред Еконт. Казвам номерчето, служителката отвръща "Аха, търсим книжка!" и започва търсенето. Неуспешно. Привиква и другите две служителки на помощ, инструктира ги, че търсят книжка и след третото преравяне на абсолютно всички пратки най-после моята "книжка" е открита - огромна, мека и интригуваща:

IMG_8277.JPG

• Харесвам 20
Връзка към коментар
17 minutes ago, noshtna_ptica said:

огромна, мека и интригуваща:

IMG_8277.JPG

Още един несъразмерен подарък. Моля, кажи, че и твоята маса е от Икеа😆

Магеланският Дядо Коледа за непослушните е оставил последни, но пък големи подаръци😉

• Смея се 6
Връзка към коментар

Огромни благодарности за @yordankavo , наистина ме зарадва изключително много!

В коледния пакет имаше сладурска слънчева тревъл-възглавничка, тревъл-химикалка като едно малко бижу, белгийски шоколадов чипс, коледна картичка, прекрасни пожелания и ... книга!

А тази книга се е появявала само веднъж в тази тема и това е книгата, която аз подарих на моето магеланско другарче! 😀

Много я харесах и я купих за коледен подарък, но толкова много исках да я прочета и толкова се изкушавах дали пък да не си я оставя за себе си /малко ме е срам, но това си е самата истина/... Борбата беше епична, но доброто в мен надделя - подарих я, а реших, че по-натам и аз ще си я купя 🙂

Но ето, че стават чудеса и дори и без писма, Дядо Коледа ме е усетил /вероятно наистина съм била много, ама много послушна/ и ми подари точно книгата, която в момента най-много желая!!! Благодаря от сърце!

@yordankavo, благодаря за прекрасното изживяване, бъди много щастлива и в навечерието на Коледните празници, и през цялата Нова година, много здраве и любов за цялото ти семейство!

Мила Снежанке @Mary , бъди благословена за коледното настроение и емоции, с които ни даряваш!

IMG_8278.JPG

IMG_8280.JPG

• Харесвам 26
  • Браво 4
Връзка към коментар

Хаха, аз изпаднах в истеричен смях, защото не можех да повярвам 🙂

А дъщеря ми, която преди 2 дни си дойде от чужбина и не беше в течение на подаръците гледаше невярващо и леко взе да се притеснява за мен. Каза, че това е знаков подарък и утре, като направим елхата, първо него ще сложим под нея, защото е емоционален и зареден с хубаво чувство

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Щом Снежанка нареди

до Еконт отиваш ти,

там очаква те награда 

коледната изненада! 

WP_20191219_20_04_21_Pro.jpg.21d9aef3bb75bc59b675e42612a4bb57.jpg

Благодаря ти @atrencheva за чудесните пожелания в музикалната картичка,

WP_20191219_20_25_19_Pro.jpg.fdecefc1f0fc22e9d74e684f63dbc9ac.jpg

за прекрасната коледна украса - еленче, за шоколадовия дядо Коледа (в него има изненада, така че ще остане цял до 25.12),

WP_20191219_20_06_37_Pro.jpg.736893b8fb8c7ba604c80a2366b0c0c3.jpg

и най-благодаря за пътешественическия журнал съдържащ бележник и 8 търкащи се карти на света!

WP_20191219_20_16_21_Pro.jpg.96fd2963402493430100546aa2f5e876.jpg

@atrencheva, нека Коледа ти е уютна, а Новата година изпълнена с много здраве и сбъднати мечтани дестинации!

@Mary, ти си най-прекрасната Снежанка! БЛАГОДАРЯ ТИ!

На всички магеланци весели празници!

• Харесвам 25
Връзка към коментар

Моля, @silvia_b и  @kreo да наминат насам и да покажат подаръците си.

@antony2001 я да помолиш добрия ти приятел, да снима поне на външен вид подаръка, а когато се върнеш, ще ни го покажеш целия. :smile:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 29 минути , Happy_Traveler каза:

На мен ми звънна по телефона момичето да ми благодари за подаръка. Не го е качила тук, не знам защо. Ама да знаеш, че е получен. 🙂

Не внимаваш ти, не внимаваш! :smile:

• Шок 1
Връзка към коментар

Подаръкът най-накрая е в мои ръце. След като получих смс и изтичах до офиса се оказа, че незнайно защо не е там. После поредица коледни партита, пътуване извън София и никаква възможност да се добера до Еконт, най-накрая... Ето и кратък репортаж. 

Явно през годината МНОГО, ама МНОГО МНОГО съм слушала или късметът в коледната томбола, организирана от нашата прекрасна Снежанка, е бил изцяло на моя страна. Моето джудже така добре се е с правило, че не знам тайна проучвателно мисия ли е имало или шестото й чувство работи с пълен капацитет. 

Feel-the-Rush, благодаря за страхотния подарък. 

Изключително красива и стилна опаковка. Книга, която не съм чела, а аз обожавам да чета на хартия. Вече се виждам до елхата, завита с одеало и книга в ръка. 

Не си спомням да съм споменавала, че обожавам свещи, но и тук сме в десятка (абсолютно натурален пчелен восък) Май ще я споделя със сестра ми. 😀

Този разкош, гарниран с кутия прекрасни бонбони и параход.... Е тук ви казвам, знаех си, че има нещо в него.. Едва се въздържах да го отворя преди да го снимам... 

Сигурна бях, че е нещо специално и така се оказа. Ваучер за Wizz air и начало на едно ново пътуване... 

Огромни благодарности на @feel_the_rush

IMG_20191219_193623.jpg

IMG_20191219_193729.jpg

IMG_20191219_194119.jpg

IMG_20191219_194117.jpg

• Харесвам 31
Връзка към коментар
На 20.12.2019 г. в 10:18, Lyubina каза:

Отчитам се, като послушно дете 😉 ... Еконт нещо са се омързеливили, но аз им стегнах редиците в ранни зори и бързо-бързо се сдобих с коледен подарък (буквално го отмъкнах, без смс, без нищо), пълен със сладки изненади и страхотна книга, която ми изпълни душата със снимки и информация (още от пръв поглед).

Благодаря @Kraska (дано не съм сгрешила) за невероятната изненада, която си ми подготвила с този подарък. Снимки след минута 🙂 

Момичета и момчета и специално @Mary, тази тема и тази традиция, независимо дали участвам или не, винаги ми носят празнично настроение и изпълват дните ми с усмивки и хубави мисли! Благодаря на всички ви за ентусиазма, фантазията, хубавите думи, мисли и чувства, които споделяме тук!

Олекна ми, че най-после си получила подаръка си. Радвам се, че съм успяла да усмихна поне малко деня ти. Имаше завързано за панделката на опаковката едно канелено късметче, но май го завързаха доста навътре при опаковането и може би не си го видяла, та предполагам е заминало с опаковката.

Взела съм такива късметчета и за близките ми като има и резерва, ще ти изтегля ново, и ако позволиш, ще ти го пратя тук, за да видиш какво ти се е паднало.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 23 часа, Ивайла каза:

Аз стоя от другата страна на въженцето от нерви  със злополучния подарък. Съжалявам, че изненадата се оказа изненада в друг аспект и се превърна в  досадно издирване, а не в приятна емоция. 

Все пак се надявам неприятното чувство да отмине и да остане спомена, че въпреки Еконт, коледните изненади са хубави:)

Благодаря на Снежанка, че прояви търпение и здрави нерви в препредаването на информация!

Светли празници на всички!

Аааааа, не. Няма за какво да се извиняваш. То, декември тръгна доста интересно за мен и така си върви. Но ще се обърне тренда, надявам се. В този ред на мисли, Само мога да ти Благодаря! Защото усили тръпката на очакването N- кратно! 

Весели празници! 

преди 8 часа, Mary каза:

Моля, @silvia_b и  @kreo да наминат насам и да покажат подаръците си.

@antony2001 я да помолиш добрия ти приятел, да снима поне на външен вид подаръка, а когато се върнеш, ще ни го покажеш целия. :smile:

Ще го направя лично. Не ми отнема тръпката, моля! 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 часа, Kraska каза:

канелено късметче, но май го завързаха доста навътре при опаковането и може би не си го видяла

Амммм... толкова се вълнувах да го отворя (пък и така бях набрала на Еконт, но това е друга тема), че наистина съм го пропуснала, за което съжалявам. За сметка на това, останалата част от подаръка обра овациите и от колегите ми (които надничаха през вратата, докато го разопаковах). Книгата успя да обиколи половината стаи, преди да успея да я разгърна аз и предизвика сериозно ниво на завист.  😉

Така че, самият подарък си е невероятен късмет за мен лично.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Първо се извинявам на коледния ми късмет @Childishче още не съм й благодарила и на Снежанка @Mary за това, че трябваше да ме подсеща. 

Та и аз имах ситуация в Еконт. Много пъти съм получавала пратки в този офис, точно за тази имаше проблем. Имало друго лице със същите имена като  моите и не може така да ми дадат пратката. Половин час по-късно , след като опашката стана дооооста голяма , ми я предадоха едва ли не на доверие.  

Докато чаках , видях името на подателя и знаех много добре , че вътре има нещо ръчно плетено 🤗

Показвам всичко , много ми харесаха и комплета с Бейлис , и шоколадовите бонбони, и бенгалския огън и календара с планински пейзажи и шапката и картичката. Благидрая ти , Лили @Childish !!! Пожелавам на теб и всички тук весели щастливи празници, сплотени семейства и много хубави емоции !!! 

DD38D5D2-BD55-4AA7-B4C3-5D8C48BFA8F7.jpeg

709DC986-5732-44D2-B022-7D1FB46C2C7F.jpeg

6F356323-9573-4A0E-B38B-2125DED93783.jpeg

Редактирано от Mary
  • Харесвам 27
  • Браво 3
Връзка към коментар

@silvia_b, явно е станала някаква грешка, тъй като аз не съм участвала в тазгодишната размяна на подаръци... Нека @Mary внесе яснота и благодарностите да получи истинският "виновник" 🙂

• Смея се 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.