nadalbg Публикувано: 31 декември, 2013 Сподели Публикувано: 31 декември, 2013 Който иска може да види снимките ми във фейсбук. Направил съм албума публичен. Обаче май форума не ми позволява да копирам адресаса. Копирам някои от снимките тук. Който иска може да потърси за "hristo.doesntmatter" . 1 Връзка към коментар
nadalbg Публикувано: 31 декември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 31 декември, 2013 Тогава тъкмо бях завършил гимназия и имах възможност да пътувам за Колумбия и да гостувам на едни хора. Така спестих от хотели доста пари. Виза за Колумбия може да се вземе чак във Виена и е за 3 месечен престой. Няма посолство тук в България. Полета беше много интересен, хванах от Истанбул до Мадрид и после Мадрид - Богота. Минава се над Португалия, океана и после предполагам над Венецуела сме минали. Беше ясно и се виждаше джунглата отдолу, от време на време ниви(надявам се не с марихуана ) Богота е на над 2500 метра надморска височина. Като кацнах ми беше трудно дишането първия ден, спомням си, че се чуствах много уморен. За месец и половина разгледах доста голяма част от Богота и градчетата в радиус до 100 км. В самата столица има много големи зелени паркове, нямат нищо общо със софийските по размер и красота. Растителността е много красива, тревата навсякъде е някакъв сорт, който расте до 10-20 см, все едно стъпваш на мъх, меко. Извън Богота най - интересните неща, които разгледах са мината Зипакира, където работниците са построили в самата мина нещо като църква, езерото Гуатавита, където индианците са хвърляли златни предмети, както и няколко по - малки градчета. А да, също и парка Хайме Дуке, с копие на Тадж Махал, в почти реален размер и други забележителности. 9 Връзка към коментар
nadalbg Публикувано: 31 декември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 31 декември, 2013 снимки 2 1 Връзка към коментар
nadalbg Публикувано: 31 декември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 31 декември, 2013 снимки 3 3 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 31 декември, 2013 Сподели Публикувано: 31 декември, 2013 Имаш червена точка от мен за снимките с папагалите 1 Връзка към коментар
Armand Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 Как е положението с дъждовния сезон и посещение през месец Май за Богота? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега