neuromancer Публикувано: 30 октомври, 2019 Публикувано: 30 октомври, 2019 Търся билети до Бразилия за 2 възрастни и 2 деца, по време на зимната ваканция (не знам каква гъвкавост се позволява от училището де). Гледах разни промоции, ама те разбира се не са по време на ваканцията... Излизат по $1400-1500, някой дали има някакви креативни идеи? За намаление през сайтовете не съм гледал, но то няма да е много съществено при тия цени...
Goal & Boss Публикувано: 31 октомври, 2019 Публикувано: 31 октомври, 2019 преди 9 часа, neuromancer каза: Търся билети до Бразилия за 2 възрастни и 2 деца, по време на зимната ваканция (не знам каква гъвкавост се позволява от училището де). Гледах разни промоции, ама те разбира се не са по време на ваканцията... Излизат по $1400-1500, някой дали има някакви креативни идеи? За намаление през сайтовете не съм гледал, но то няма да е много съществено при тия цени... Маршрут София - Рио, Бело Оризонте или някъде другаде по морето Фиксирани летища? Не Тип полет Двупосочен Примерни дати и престой Зимната ваканция (21.12 - 05.01 или нещо подобно) Допустимо ли е прекачване на отделни билети? Не Брой куфари 0 Най-добра оферта $1400 Alitalia Платежни инструменти Брой пътуващи Това?
Препоръчани мнения