moli84 Публикувано: 3 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2019 Здравейте,търся билети от София до Пукет или Краби в периода 18-06 януари,като на ita matrix излизат добри цени с турските авиолинии от 18 до 27/30 декември за 1205 лв на човек, но през сайта на турците изобщо не излизат подобни цени. Ако някой има идея как мога да ги резервирам,нека да сподели https://matrix.itasoftware.com/#view-flights:research=SOFHKT-HKTSOF Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 3 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2019 Според мен не можеш, защото такава цена в момента няма. Датите ти са скоро, след около 45 дни. Цена от 500 евро билета, за датите на коледната ваканция, беше в продажба преди 5 месеца. Знам, защото в началото на юли т. г. аз самата купих до Пукет за дати 17 - 30.12 с Търкиш. По същото време, на същата цена имаше билети и на Катарците, с тях дори и под 500 евро имаше (мисля към 440-450), но с прекачване през Банкок и обща продължителност на връщащия маршрут към 20 часа. Доколкото знам за ITA Matrix, там се въвеждат редовните цени на авиокомпаниите от сезонните им разписания, но няма актуална информация за наличности. Тази търсачка може да се ползва само за ориентир на пазара и то по-скоро за информация кои АК изпълняват дадени маршрути, но не за актуални цени. По-добре да ползваш skyscanner или други подобни сайтове, където има и информация от кои сайтове на какви цени можеш да купиш в момента. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2019 Няма такова нещо като "редовни цени на авиокомпании от сезонните им разписания" Ita.matrix показва кеширани цени, които невинаги са актуални към момента, но са били валидни в даден момент при предишно търсене. Показаните цени дават много полезна насока за търсене вече познавайки точната структура на полета. Връзка към коментар
moli84 Публикувано: 8 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 8 ноември, 2019 Надежден сайт ли е goto gate, там ми излизат най - добрите цени, моля за съвет Връзка към коментар
moli84 Публикувано: 18 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 18 ноември, 2019 Имам въпрос.. Какво може да се обърка при евентуално изтърване на втория полет ,понеже са на два билета/ разделила съм отсечката на две т.като когато е в 1 билет цената е много по-висока и това май е единствения начин да докарам малко по - прилична цена. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 я кажи по-точно какво търсиш, че тази картинка ми е странна кои са ти двата билета? ако си на два билета, и първия полет закъснее, изпускаш втория. Представи си, че имаш един билет и закъсняваш за полета, същото нещо е. после според вида билет и колко пари ти се дават може да останеш в Доха или да си доплатиш за смяна на датата на втория билет (ако е разрешена). Ако не е разрешена, пак или оставаш в Доха или си купуваш нов билет... Връзка към коментар
moli84 Публикувано: 19 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 От София до Пукет от 19 ти дек до 29 или 30 дек. с макс 1 стоп. На отиване съм разделила отсечките на 2 тоест първо купувам билет на 19 ти от София до Доха, който каца в 18.05 след това купувам отделен билет пак на 19 ти от Доха до Пукет, който излита в 20.30ч.от Доха , това е, просто така цената излиза по-прилична И още нещо.. На Оподо ми дава свободните седалки на самолета, има общо 6 пръснати из целия самолет, възможно ли е да оставят детето да стои. на 10м от единия си родител и на още 10 от другия? Връзка към коментар
mililia Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 1 час, moli84 каза: От София до Пукет от 19 ти дек до 29 или 30 дек. с макс 1 стоп. На отиване съм разделила отсечките на 2 тоест първо купувам билет на 19 ти от София до Доха, който каца в 18.05 след това купувам отделен билет пак на 19 ти от Доха до Пукет, който излита в 20.30ч.от Доха , това е, просто така цената излиза по-прилична И още нещо.. На Оподо ми дава свободните седалки на самолета, има общо 6 пръснати из целия самолет, възможно ли е да оставят детето да стои. на 10м от единия си родител и на още 10 от другия? Не мисля, че е много умно да се купува билет по този начин само с около 2 часа за трансфер и то на толкова голямо летище. Дано да пътувате само с ръчен багаж иначе вторият самолет сте го изпуснали. Колко свободни места има в самолета не се разбира като се гледа някой посредник, а на сайта на авиокомпанията и пак няма да е точно тъй като не всички си запазват място предварително. Оподо продава само 6 билета, което съвсем не означава че има само 6 свободни места в самолета. Влезте в сайта на авиокомпанията и си запазете желаните места. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 1 час, moli84 каза: От София до Пукет от 19 ти дек до 29 или 30 дек. с макс 1 стоп. На отиване съм разделила отсечките на 2 тоест първо купувам билет на 19 ти от София до Доха, който каца в 18.05 след това купувам отделен билет пак на 19 ти от Доха до Пукет, който излита в 20.30ч.от Доха , това е, просто така цената излиза по-прилична И още нещо.. На Оподо ми дава свободните седалки на самолета, има общо 6 пръснати из целия самолет, възможно ли е да оставят детето да стои. на 10м от единия си родител и на още 10 от другия? A на връщане трети билет? Връзка към коментар
moli84 Публикувано: 19 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 на връщане на един билет Пукет-София с един стоп в Доха Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 Тоест общо три билета? И това ти излиза по-евтино? Връзка към коментар
moli84 Публикувано: 19 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 1 минута , neuromancer каза: Тоест общо три билета? И това ти излиза по-евтино? да, когато пусна че търся двупосочен от София до Пукет излиза много по-скъп Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 Това е най-натовареното време за пътуване. Според мен е много рискова тази гимнастика да се прави. Връзка към коментар
moli84 Публикувано: 19 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 Другия вариант е втория полет да е в 2.45 през нощта ,така има толеранс от 7-8 часа Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 Така е ок. Връзка към коментар
antea Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 @moli84 по скрийншот-а не мога да се ориентирам, къде ги гледаш тези цени, при които три отделни отсечки с Катар ти излизат по-евтино от двупосочен пак с тях? аз където и да погледнах, само отсечката Доха - Пукет е по-скъпа от двупосочния билет София-Пукет-София Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 1 час, moli84 каза: да, когато пусна че търся двупосочен от София до Пукет излиза много по-скъп ако е така, оставяй много време между полетите, защото полета от София закъснее компанията няма да ти променя следващите полети - както съм писал в първия ми пост Връзка към коментар
moli84 Публикувано: 19 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 24 минути , antea каза: @moli84 по скрийншот-а не мога да се ориентирам, къде ги гледаш тези цени, при които три отделни отсечки с Катар ти излизат по-евтино от двупосочен пак с тях? аз където и да погледнах, само отсечката Доха - Пукет е по-скъпа от двупосочния билет София-Пукет-София Гледам ги тук https://www.epower.amadeus.com/usitcolours/#AdtCount=2&CabinClass=&ChdCount=1&Culture=bg-BG&DepartureDate=19%2F12%2F2019&DepartureDate1=20%2F12%2F2019&DepartureDate2=30%2F12%2F2019&DepartureFlexibleDate1=&DepartureFlexibleDate2=&FlightType=MultiLeg&From=SOF&From1=DOH&From2=MLE&Method=Search&Page=Result&PaxAge=&QFrom1=C&QFrom2=C&QTo1=A&QTo2=C&To=DOH&To1=HKT&To2=SOF на сайта на usit colours но абсолютно същите съм ги гледала и на kayak.it,opodo.it,skyscanner....... Избирам мултисити опцията: 1 полет София -Доха на 19 декември 2 полет Доха-Пукет на 20 дек. 3 полет Пукет-София на 29 декември правилно ли си мисля или се заблуждавам преди 7 минути , neuromancer каза: ако е така, оставяй много време между полетите, защото полета от София закъснее компанията няма да ти променя следващите полети - както съм писал в първия ми пост Благодаря . Мъжа ми е готов да рискува с 2-то часа престой ,прекачали сме се в Доха за Малдиви за 30 минути,обаче бяхме на 1 билет . Сега ще се минава граничен контрол,куфари,пак паспортни проверка за следващия полет Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 31 минути , moli84 каза: прекачали сме се в Доха за Малдиви за 30 минути Е то интересното става ако ти закъснее полета. Иначе за два часа ще се оправите някак. Връзка към коментар
antea Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 44 минути , moli84 каза: Гледам ги тук https://www.epower.amadeus.com/usitcolours/#AdtCount=2&CabinClass=&ChdCount=1&Culture=bg-BG&DepartureDate=19%2F12%2F2019&DepartureDate1=20%2F12%2F2019&DepartureDate2=30%2F12%2F2019&DepartureFlexibleDate1=&DepartureFlexibleDate2=&FlightType=MultiLeg&From=SOF&From1=DOH&From2=MLE&Method=Search&Page=Result&PaxAge=&QFrom1=C&QFrom2=C&QTo1=A&QTo2=C&To=DOH&To1=HKT&To2=SOF на сайта на usit colours но абсолютно същите съм ги гледала и на kayak.it,opodo.it,skyscanner....... Избирам мултисити опцията: 1 полет София -Доха на 19 декември 2 полет Доха-Пукет на 20 дек. 3 полет Пукет-София на 29 декември аха, гледала съм друга дата - 24 декември, поне така се вижда на първия ти скрийншот права си, че излизат по-евтино така, и в google flights също, само че като препрати да се купуват директно от QA, финалната цена става 9508 лв, и от там се учудих как ще се получи по-ниска цена но аз нищо не разбирам от такива сложни комбинации, така че само шум вкарах тук, извинявай Връзка към коментар
moli84 Публикувано: 19 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 9 часа, mililia каза: Колко свободни места има в самолета не се разбира като се гледа някой посредник, а на сайта на авиокомпанията и пак няма да е точно тъй като не всички си запазват място предварително. Оподо продава само 6 билета, което съвсем не означава че има само 6 свободни места в самолета. Влезте в сайта на авиокомпанията и си запазете желаните места. аз няма да резервирам през сайта на qatar , а през посредник. Затова се чудя дали резервирайки чрез посредник след това мога да си управлявам резервацията по някакъв начин,да избирам места и т.н.?? Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 19 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 6 минути , moli84 каза: аз няма да резервирам през сайта на qatar , а през посредник. Затова се чудя дали резервирайки чрез посредник след това мога да си управлявам резервацията по някакъв начин,да избирам места и т.н.?? Посредника би трябвало да ти издаде ПНР с който номер заедно с фамилията, ще можеш да си качиш резервацията в сайта на Катарците и от там да си управляваш полета както искаш. Връзка към коментар
moli84 Публикувано: 19 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 19 ноември, 2019 преди 2 минути , BlackArt77 каза: Посредника би трябвало да ти издаде ПНР с който номер заедно с фамилията, ще можеш да си качиш резервацията в сайта на Катарците и от там да си управляваш полета както искаш. Благодаря Връзка към коментар
sevdalin koutsarov Публикувано: 20 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 В момента който купите билета на сайта на Qatar ще бъдат обединени. Те са с един резервационен код. На една компания са. Аз съм правил същото работи. След покупката влезте на сайта на Qatar и си изберете места. Връзка към коментар
Препоръчани мнения