AlexandraKo Публикувано: 6 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2019 Дайте идея, моля, за едноседмична почивка някъде из Европа, през февруари. 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 6 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2019 преди 2 минути , AlexandraKo каза: Дайте идея, моля, за едноседмична почивка някъде из Европа, през февруари. Малта? Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 6 ноември, 2019 В момента, BlackArt77 каза: Малта? Не питам за нас, а за едни приятели. Не могат да пътуват надалеч, поради здравословни проблеми. По-добре е да е с директен полет. Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 6 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2019 преди 5 минути , AlexandraKo каза: Дайте идея, моля, за едноседмична почивка някъде из Европа, през февруари. Мх, на прима виста, се сещам за празника на цитрусите в Menton. Знам, че е през февруари. 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 6 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2019 преди 3 минути , AlexandraKo каза: Не питам за нас, а за едни приятели. Не могат да пътуват надалеч, поради здравословни проблеми. По-добре е да е с директен полет. В такъв случай, нещо в Италия мисля, че е добре. Пулия, Рим или Болоня. 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 6 ноември, 2019 В момента, BlackArt77 каза: В такъв случай, нещо в Италия мисля, че е добре. Пулия, Рим или Болоня. Да, нещо такова ще им го измисля. Или Испания. Много ти благодаря! 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 6 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2019 Милано, Рим, Флоренция (с влак от Милано или Рим има билети по 10 евро за 1 час), Барселона или Мадрид. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 6 ноември, 2019 преди 1 час, Граф Вронски каза: Мх, на прима виста, се сещам за празника на цитрусите в Menton. Знам, че е през февруари. Благодаря ти! И аз избистрих една Ница или една Валенсия. Сега ще избера и хотели и ще им предложа. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега