Прескочи до съдържание

Многоцветният Иран - на гости на най-сърдечните хора. сБирка на по бирка, 25.11, RockIt

Георги

Препоръчани мнения

34 minutes ago, zvezda9001 said:

Добре не мога да разбера едно нещо, защо поне не се прави в почивните дни, за да може хората от други градове да се придвижат някак си до София...аз примерно имам огромно желание, ама ще ме извинявате с този понеделник....и винаги е така никакво съобразяване, че магеланци не са само и винаги от София...моля ви се света не се върти само около София! Ще ме извинявате за тона, ама така се ядосах, че не мога да присъствам 😞  И не е само за тези събития за всичко е така, за сбирките сред природата, пак около София се въртят и за всичко групови занимания...

Съжалявам @MayaS много исках да чуя разказа ти, но явно ще чакам пътеписа ти в писмен вариант 🙂 

Звезди,

Напълно те разбирам. Предполагам че има и други хора, които мислят така. Имам едно предложение  - може да направим повторна презентация в източната част на България. От вас организацията от нас презентацията. Само да е како каза ти в Събота за да можем да дойдем. И разбира се да има достатъчно желаещи. 

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , MayaS каза:

Звезди,

Напълно те разбирам. Предполагам че има и други хора, които мислят така. Имам едно предложение  - може да направим повторна презентация в източната част на България. От вас организацията от нас презентацията. Само да е како каза ти в Събота за да можем да дойдем. И разбира се да има достатъчно желаещи. 

Ето това вече е приказка, многооо благодаря ще се заема с организацията и ще ти пиша допълнително да се уточним кога и къде 🙂  Златна си!

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, zvezda9001 каза:

Добре не мога да разбера едно нещо, защо поне не се прави в почивните дни, за да може хората от други градове да се придвижат някак си до София...аз примерно имам огромно желание, ама ще ме извинявате с този понеделник....и винаги е така никакво съобразяване, че магеланци не са само и винаги от София...моля ви се света не се върти само около София! Ще ме извинявате за тона, ама така се ядосах, че не мога да присъствам 😞  И не е само за тези събития за всичко е така, за сбирките сред природата, пак около София се въртят и за всичко групови занимания...

Съжалявам @MayaS много исках да чуя разказа ти, но явно ще чакам пътеписа ти в писмен вариант 🙂 

П.С. Една идея ако не може толкова да го направите през почивните дни, поне ако може видео качете от срещата...

Не искам да влизам в полемика, но сбирките сред природата винаги съм се опитвала да ги правя в централната част на страната било то на север или юг, за да е удобно и  да могат да дойдат повече хора. Да, два пъти са били в Долна баня, но ти тогава дори не си била регистрирана все още, така че... моля! 

Относно презентациите ще кажа, че е трудно да се намери подходящо заведение, в което да има хем читава техника, хем да е достатъчно голямо, за да събере повече хора, да има и храна, и бира в изобилие  итн.

Нима повечето магеланци през почивните дни не пътуват и не са някъде по света?

• Харесвам 10
Връзка към коментар
Преди 1 час, zvezda9001 каза:

П.С. Една идея ако не може толкова да го направите през почивните дни, поне ако може видео качете от срещата...

Не го правим умишлено за да прецакваме хората извън София 🙂 На практика е невъзможно да намериш заведение в София, което в събота вечер да работи само за нас, да разполага с нужното място, с нужната техника и т.н. Всичко друго би изискало наем на зала или заведение, което са допълнителни разходи и поставя нещата в съвсем различна плоскост. По-сложно е от колкото изглежда. Ние за това и избираме понеделник, денят с най-малко "съпротивление", ако може така да се изразим. Решението е да се организирате сами, варненци мисля че са доста сериозна агитка също, така че действайте, виждам че от Мая има ентусиазъм 🙂

Относно видеото и лайв стрийминга, за съжалнение не е лесно. Не е да изкараш телефона, да се подпреш на барплот и всичко да стане, всички сме гледали клипове от концерти и колко се разбира какво се пее и какво се гледа. Особено като говорим за снимане в доста затъмнени условия. Иска се сериозна видеокамера, иска се сериозен микрофон, сериозно окабеляване да изкараш звука от микрофона директно във видеото, да го монтираш да не се разминава...не че е невъзможно, но е свързано с доста ресурси. 

• Харесвам 15
Връзка към коментар

Аз също ще дойда. Много ще ми е интересно да чуя за Иран. Може пък след презентацията Иран да заеме място сред приоритетните ми дестинации за следващите години. 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, ZORI каза:

Толкова го искам този Иран че поне на предстаеянето ще гледам да  доида. 

Цените на билетите в Пегасус са мнооого съблазнителни. Така, че действай. Аз лично се замислям все повече.

Връзка към коментар
На 12.11.2019 г. в 14:01, T.E.Lawrence каза:

Някакъв вариант да се предава онлайн няма ли? 🙂

Или онлайн, или да се правят тези сбирки през почивен ден. Аз трябва да измина 400км до RockIT.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.