Прескочи до съдържание

Аризона

И. М.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, ще прекарам няколко дни във Финекс, Аризона. Искам да видя природата. Освен Гранд каньон, къде бихте предложили да посетя? Иска ми се да отида някъде в планините около Финекс.  Предпочитам да е на максимум 2 часа път с кола.

Публикувано:

В самия Финикс Папаго парк ми е любимо за гости извън града. Седона е на път за Големия каньон и е прекрасно - точно на два часа от нас. В Седона - Glass church, Tlaquepaque village, магазини за индиански бижута. По път за Седона пък е Tonto Natural Bridge park с много красива пътека и естествен мост от скала. Малко на запад от магистралата за Седона е Прескът - в центъра има бар, който е държан навремето от Уайът Ърп и още запазени сгради от времето на Дивия Запад. Страшно е хубаво по това време на годината. На изток на около час от Финикс пък има изоставено миньорско градче - Goldfield ghost town. Това също е любима атракция на повечето българи, които съм водила там. И, най-важното, отидете до Антилопа каньон след Големия каньон. Ако искате още предложения ми пишете.

65BAC3D4-5A20-414D-800D-2C5D7E8AD5E2.png

A9343D3B-BD4E-4ADD-8F6C-74BA72920ADD.jpeg

B9C75181-B93A-426C-A3D3-8B1ACACB88D5.png

43F33C2A-0884-4519-A290-5E19DEF3D5F8.png

Публикувано:
1 hour ago, И. М. said:

Мерсиии. А тия места: Папаго парк, Седона, Прескот платени ли са ? 

Не, единствено Тонто има вход, защото е национален парк, но можете да вземете пас за една година и ще важи и за Гранд каньон.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.