И. М. Публикувано: 16 ноември, 2019 Публикувано: 16 ноември, 2019 Здравейте, ще прекарам няколко дни във Финекс, Аризона. Искам да видя природата. Освен Гранд каньон, къде бихте предложили да посетя? Иска ми се да отида някъде в планините около Финекс. Предпочитам да е на максимум 2 часа път с кола.
akair Публикувано: 18 ноември, 2019 Публикувано: 18 ноември, 2019 Може би @Marusinka ще може да се включи с информация по темата. 2
Marusinka Публикувано: 18 ноември, 2019 Публикувано: 18 ноември, 2019 В самия Финикс Папаго парк ми е любимо за гости извън града. Седона е на път за Големия каньон и е прекрасно - точно на два часа от нас. В Седона - Glass church, Tlaquepaque village, магазини за индиански бижута. По път за Седона пък е Tonto Natural Bridge park с много красива пътека и естествен мост от скала. Малко на запад от магистралата за Седона е Прескът - в центъра има бар, който е държан навремето от Уайът Ърп и още запазени сгради от времето на Дивия Запад. Страшно е хубаво по това време на годината. На изток на около час от Финикс пък има изоставено миньорско градче - Goldfield ghost town. Това също е любима атракция на повечето българи, които съм водила там. И, най-важното, отидете до Антилопа каньон след Големия каньон. Ако искате още предложения ми пишете.
И. М. Публикувано: 18 ноември, 2019 Автор Публикувано: 18 ноември, 2019 Мерсиии. А тия места: Папаго парк, Седона, Прескот платени ли са ?
Marusinka Публикувано: 18 ноември, 2019 Публикувано: 18 ноември, 2019 1 hour ago, И. М. said: Мерсиии. А тия места: Папаго парк, Седона, Прескот платени ли са ? Не, единствено Тонто има вход, защото е национален парк, но можете да вземете пас за една година и ще важи и за Гранд каньон. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега