Прескочи до съдържание

Знамето на магеланците - 2019

Препоръчани мнения

• 1 месец по-късно ...
  • 3 седмици по-късно ...
На 9.10.2018 г. в 22:51, vlady каза:

Заявка за 2019

14 април - 1 май

Юта и Аризона 

Записах. А при толкова предложения за новия календар от Гранд Каньон знамето не е имало късмета 🙂

На 9.10.2018 г. в 23:46, Boo каза:

Заявка за резервна дестинация (дублиран период)

04-24,02,2018 - Филипини с маршрут

Манила-Корон-Линапакан-Ел Нидо-Себу-Бохол, Панглао

Записах. Предполагам 2019 имаш предвид.

На 9.10.2018 г. в 23:57, lyusi каза:

Заявка за 24 януари- 4 февруари за Чили /Патагония, евентуално Атакама/. Не съм проверявала било ли е там.

Добавих. Било е знамето в Чили - Валпарайсо и Сантяго, но други предложения за периода още няма, така че си фаворит.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 7 часа, cck каза:

Добавих. Било е знамето в Чили - Валпарайсо и Сантяго, но други предложения за периода още няма, така че си фаворит.

Засича се с моето пътуване. Между другото малка редакция в моите дати: тръгването се промени с ден по-рано и вече не е на 2-ри, а на 1-ви февруари.

Редактирано от boogy83
Дублиран текст
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Заявка за 22.03-8.04.2019 - Китай, (с развяване в Цюрих и Амстердам) 

Било е знамето в Китай, но ако не съвпадне с друго пътуване, се надявам да го покажа и на нови места.

И айде направо от името на групата за Бали:

17-27.07.2019

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, boogy83 каза:

Засича се с моето пътуване. Между другото малка редакция в моите дати: тръгването се промени с ден по-рано и вече не е на 2-ри, а на 1-ви февруари.

Мерси, коригирах.

преди 32 минути , silvia_b каза:

Заявка

Записах.

Връзка към коментар
преди 8 часа, cck каза:

Записах. А при толкова предложения за новия календар от Гранд Каньон знамето не е имало късмета 🙂

Записах. Предполагам 2019 имаш предвид.

Да, абсолютно правилно предполагаш :), 2019. По-навик съм написала 2018.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
На 26.10.2018 г. в 10:21, zvezda9001 каза:

Здравейте,

хайде и аз да се пробвам, ако стане стане от 10.03.2019. до 21.03.2019г.(кацаме в 11 часа в София) - Катар (Доха) и Малдивите 🙂

Почти се застъпват със Силвия, а и знамето е било вече по тези места. Записах в резерв.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...
  • 5 седмици по-късно ...

Здравейте,
бих искал и аз да пробвам:

• 28 април - 8 май 2019 - Люксембург, Канада (Квебек, Монреал, Торонто, Ниагара Фолс), Париж.
    За първи път се записвам. Доколкото виждам моите дати за май съвпадат с тези на vlady, но за резерва за всеки случай.
  • 05 юни - 12 юни - САЩ (Лас Вегас и ... още не знам къде ще бъда - Санта Моника може би).
Редактирано от Граф Вронски
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Сега видях, че май се засичаме с предишните магеланци, но има разминаване в инфото: silvia_b е писала до 8.04. но в шапката е записано 18.04.? Моля уточнете 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 20 часа, vlady каза:

Сега видях, че май се засичаме с предишните магеланци, но има разминаване в инфото: silvia_b е писала до 8.04. но в шапката е записано 18.04.? Моля уточнете 🙂

Според нея е 8.04. То нали с нея трябва да се видите, за да предадете знамето

Предполагам, че @cck не е видял, за да го оправи

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 2.01.2019 г. в 14:48, Граф Вронски каза:

Здравейте,
бих искал и аз да пробвам:

• 28 април - 8 май 2019 - Люксембург, Канада (Квебек, Монреал, Торонто, Ниагара Фолс), Париж.
    За първи път се записвам. Доколкото виждам моите дати за май съвпадат с тези на vlady, но за резерва за всеки случай.
  • 05 юни - 12 юни - САЩ (Лас Вегас и ... още не знам къде ще бъда - Санта Моника може би). 

Едното записах, другото в резерв, че се засичат.

На 11.01.2019 г. в 17:01, vlady каза:

Силвия си е написала, в шапката някой (аз) е проспал. Коригирах.

преди 3 часа, seaell каза:

Сега видях тази тема и гледам, че знамето не е било в Швеция. Ще бъда там 2-8.05.2019г. И след това 28.06-13.07 Краков, Вроцлав, Дрезден. 

Добавих.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Стягам багаж за пътуване и с изненада открих знамето, забутано сред други вещи. Сега е трябвало да е в друг магеланец, който не ми е писал, а и аз съм се отплеснала. Утре тръгвам, за предаване вече нямам време. Връщам се на 5.03. 

Връзка към коментар
преди 13 часа, Tedy каза:

Стягам багаж за пътуване и с изненада открих знамето, забутано сред други вещи. Сега е трябвало да е в друг магеланец, който не ми е писал, а и аз съм се отплеснала. Утре тръгвам, за предаване вече нямам време. Връщам се на 5.03. 

Аз писах на vlady още на 26-ти януари, ама отговор не получих 🙂 утре се връщам за България така че пропуснах да го разходя из моите дестинации.

Връзка към коментар

Една заявка за Ирландия в периода 20-29.04., да развея знамето на едни от най-западните точки - полуостров Дингъл, скалите Мохер, Корк, Киларни и околностите. Е, и малко Дъблин, че май и от там не съм виждала снимки със знамето.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.