cybersimo Публикувано: 20 май, 2019 Сподели Публикувано: 20 май, 2019 преди 22 минути , cck каза: Записах в резерв. Записах, само трябва да го докопаш от cybersimo и после пак да му го предадеш. Той околосЪветско завъртя с тези Сейшели, САЩ... което всъшност е просто прекрасно! С най-добри чувства смятам да си поискам магнитче от Полинезия 🙂 Ще проверя дали има някое останало, че май заминаха всички. Ако нямам ще трябва да се примириш с такова от предстоящите ми Пасифик дестинации пс. Знамето вече е в @Георги и сме се разбрали как да го взема от него за Юта 1 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 Аз искам да се запиша за знамето от 21.09.2019 до 30.09.219 - Егейска Турция и като резерва за 29.02.2020 - 16.03.2020 за Индия 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 Направихме фаул при предаването на щафетата днес с cybersimo (по моя вина) и в резултат знамето не замина за Юта. В момента е в мен, виждам че следващото му пътуване е чак за края на месеца: 28.06.2019 - 13.07.2019, seaell - Полша, Германия (Краков, Вроцлав, Дрезден). Така че, ако има някой до тогава, нека пише и да видим дали може да вместим някое междинно пътуване 🙂 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 5 юни, 2019 Сподели Публикувано: 5 юни, 2019 На 3.06.2019 г. в 22:47, Георги каза: Така че, ако има някой до тогава, нека пише и да видим дали може да вместим някое междинно пътуване 🙂 Напъхах се в графика 🙂 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 19 юни, 2019 Сподели Публикувано: 19 юни, 2019 Зее една лятна дупка в графика на Знамето и затова даваме заявка го развеем и снимаме по няколко емблематични маршрута в Доломитите в периода 1-12 август 2019 г. Магелански отбор в състав с атомно трио в нападение @ruwenzogy, @mary_shery, @sndos, а аз отзад ще играя либеро и ще забърквам катеначото 🙂 Миналата година @wiliko и @mia69 развяха Знамето на Мармолада (макар това да не е отбелязано на картата на посетените от Знамето места), така че няма да преповтяряме техния маршрут, но пък смятаме да обиколим доста повече. Ако междувременно има предложения за по-атрактивни дестинации, готови сме моментално да минем в резерв. Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 19 юни, 2019 Сподели Публикувано: 19 юни, 2019 On 1/23/2014 at 11:42 PM, Георги said: 21.09.2019 - 30.09.2019, MayaS - Турция 01.10.2019 - 08.10.2019, BlackArt77 - Грузия Току що погледнах и разбрах, че ние тръгваме към Грузия на 30 септември сутринта, а @MayaS предполагам, че няма да се е върнала до тогава. Така, че предаването на знамето според мен е почти в графа невъзможно. Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 19 юни, 2019 Сподели Публикувано: 19 юни, 2019 14 minutes ago, BlackArt77 said: Току що погледнах и разбрах, че ние тръгваме към Грузия на 30 септември сутринта, а @MayaS предполагам, че няма да се е върнала до тогава. Така, че предаването на знамето според мен е почти в графа невъзможно. Да така си е няма да успеем да се засечем. Ами май за да е справедливо, да вземе знамето който първи се е записал? Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 19 юни, 2019 Сподели Публикувано: 19 юни, 2019 4 minutes ago, MayaS said: Да така си е няма да успеем да се засечем. Ами май за да е справедливо, да вземе знамето който първи се е записал? @Георги е човека, той решава при кой. Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 19 юни, 2019 Сподели Публикувано: 19 юни, 2019 преди 1 минута , BlackArt77 каза: @Георги е човека, той решава при кой. Всъщност на @cck се пада тази отговорност 🙂 3 Връзка към коментар
cck Публикувано: 19 юни, 2019 Сподели Публикувано: 19 юни, 2019 преди 3 часа, master_of_germs каза: Всъщност на @cck се пада тази отговорност Ето ме. Знамето в момента физически е у мен, даже съм го изпрал вного внимателно [2ра програма - на 30 градуса, без центрофуга, с гръцки Ариел 🙂 ] . Сега изглаждам графика. Записах за Доломитите. преди 3 часа, MayaS каза: Да така си е няма да успеем да се засечем Слагам тогава в резерв. Понеже знамето е било в Турция, а в Грузия не. 3 1 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 19 юни, 2019 Сподели Публикувано: 19 юни, 2019 Гледам че до 28 юни знамето е свободно, ако може да го повизим по Трансфагарашкия път.... 😂 Ако не, здраве да е ( дати 21-25 юни) Оф от миналата година още не съм качила снимки от развяването на Знанието по Доломитите, но обещавам скоро да се поправя....много ме е срам, но търпя... 🤪 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 20 юни, 2019 Сподели Публикувано: 20 юни, 2019 преди 18 часа, wiliko каза: Ако не, здраве да е ( дати 21-25 юни) Запратих към Варна на следващия знаменосец. Предполагам, няма как за това време да се върне и замине пак. 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 17 юли, 2019 Сподели Публикувано: 17 юли, 2019 На 4.4.2019 г. в 11:52, ven62 каза: Плахо да предложа 6.11.2019-27.11.2019 Амстердам-Перу-Боливия Перу - Лима, Iquito (джунглата на Амазонка), Куско, Мачу Пикчу и околностите, Puno, островите в Титикака, Наска, Huacachina, Islas Ballestas, Пустинята Paracas Боливия - La Pas, Copacabana (Titicaca), Salar de Uyuni Виждам, че @cybersimo вече е в графика. А и Нова Зенландия си е на … Мачу Пикчу т.е. по-далеч от самото Мачу Пикчу, така че нямам никакви претенции да остана и в резервите. Имам малка промяна в началната и крайната дата. Точните дати на полетите са: 4.11.2019 - София - Амстердам 7.11.2019 - Амстердам - Лима 26.11.2019 - Лима - Амстердам Полетите Амстердам - Лима - Амстердам са през Мексико 2.12.2019 - Амстердам - София Става почти месец, така че, ако се прецени, че маршрута на знамето може да бъде по-уплътнен... NP 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 22 юли, 2019 Сподели Публикувано: 22 юли, 2019 На 17.07.2019 г. в 12:39, ven62 каза: Става почти месец, така че, ако се прецени, че маршрута на знамето може да бъде по-уплътнен... NP Няма други в този период. Пък и Боливия е съвсем ново място за знамето Актуализирах графика. Остава да направиш хубави снимки 🙂 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 Гледам, че има септемврийска дупка и въпреки, че @master_of_germs го разхожда знамето из най-сериозните кътчета на Доломитите, то аз поне да го водя на Формула 1 🙂 05.09 - 16.09 - Италия, Комо, Монца Гран При, Доломити (ако мастера ми е оставил нещо за снимане 🙂) и малко Словения тук-там. 2 1 Връзка към коментар
Lorette Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 преди 25 минути , Георги каза: Гледам, че има септемврийска дупка и въпреки, че @master_of_germs го разхожда знамето из най-сериозните кътчета на Доломитите, то аз поне да го водя на Формула 1 🙂 05.09 - 16.09 - Италия, Комо, Монца Гран При, Доломити (ако мастера ми е оставил нещо за снимане 🙂) и малко Словения тук-там. Георги, чета и нищо не разбирам. Какво представлява това знаме? Сформирате групички за пътуване ли, що ли? Може ли малко обяснение или някъде където да прочета? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 преди 42 минути , Lorette каза: Георги, чета и нищо не разбирам. Какво представлява това знаме? Сформирате групички за пътуване ли, що ли? Може ли малко обяснение или някъде където да прочета? Виж ей тази тема, първите няколко мнение ще дадат представа 🙂 Връзка към коментар
Lorette Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 Преди 1 час, Георги каза: Виж ей тази тема, първите няколко мнение ще дадат представа 🙂 Благодаря за пояснението. Жалко, че не знаех по-рано. Сигурно не се е снимало на територията на Нагорни Карабах. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 преди 19 минути , Lorette каза: Благодаря за пояснението. Жалко, че не знаех по-рано. Сигурно не се е снимало на територията на Нагорни Карабах. Горе в основната навигация има бутон "Знаме", там има списък къде е било 🙂 Еми дано за напред ходиш пак на интересни места, на които да не е било. Връзка към коментар
Lorette Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 преди 1 час, Георги каза: Горе в основната навигация има бутон "Знаме", там има списък къде е било 🙂 Еми дано за напред ходиш пак на интересни места, на които да не е било. Жалко, и в Грузия не е било, а аз бях там. Догодина мисля да се отбия в "-становете" н.р Узбекистан, Киргизстан и т.н. Ще се обадя за него. 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 преди 24 минути , Lorette каза: Жалко, и в Грузия не е било, а аз бях там. Догодина мисля да се отбия в "-становете" н.р Узбекистан, Киргизстан и т.н. Ще се обадя за него. В Грузия ще го водя началото на октомври. Тбилиси, Мцхета, Зугдиди, Местия. 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 🌍🏔️🏞️ @Георги, оставили сме предостатъчно места в Доломитите за бъдещи снимки на Знамето. И десет години поред да ходим там, пак ще останат още такива местенца 🏕️🙂 2 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 15 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2019 Привет ! Югозападна Индия между 6-22 Декември . Та ако знамето е свободно да го поразвея по тези ширини !? 😃😄 6 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 15 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2019 Много рехав станал графикът. Та викам да се запишем като резерви за 9-12 ноември за Лазурния бряг. Гледам, че на картата Знамето не е отбелязвано в Монако, пък поне две магелански агитки ще сме там в този период... 4 Връзка към коментар
MoonRay Публикувано: 19 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2019 Май има място в графика. Предлагам се с Гана, Того и Бенин за 5.11.2019-15.11.2019. 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега