Прескочи до съдържание

София - Тенерифе с 2 прекачвания ?


Препоръчани мнения

Привет на всички любители на силните усещания,

Върти ми се в главата следния маршрут София - Милано/Виена - Барселона/Мадрид - Тенерифе/север/юг/. Разумен ли е такъв експиримент през януари? Могат ли да се реализират 2 прекачвания в рамкиките на 12-16 часа?  Междинните кацания са ориентировъчни целта е икономично и разумно пътуване. В очакване на безценни съвети: Красимир Цолов

Връзка към коментар

Да разбирам,че не си се спрял на конкретни полети.Най-добре ползвай тази търсачка-azair.eu,за да видиш какво те устройва като дати и цени.По-добрият вариант е да търсиш еднопосочно.Че може,може,но не виждам смисъл да се прекачваш 2 пъти в рамките на 12-16 часа,особено предвид дестинацията.Ако това сваля цената,то ще е минимално.Добре е да имаш поне 3 часа между 2 полета.

 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Колкото по късно през деня е прекачването ти, толкова е по вероятно нещо да се обърка, защото закъсненията на самолетите се натрупват. Две негарантирани прекачвания на ден освен това увеличат двойно вероятността за проблеми. Най-добре е както ти препоръчваш да избереш полети с едно прекачване и минимум 3-4 часа между кацането на първия и излитане на втория полет.

При над 3 часа закъснение на първия полет (ако не е поради лошо време) имаш право на обезщетение. Това намалява значително финасовия риск, защото с парите от обезщетението ще може да си купиш билет за друг полет.

Връзка към коментар

през януари вероятността да има закъснения поради лошо време е по-висока от друг път

освен това ако ще ви трябва повече багаж отколкото се полага безплатно, трябва да плащате за всяка отсечка, тоест по-добре с едно прекачване

Връзка към коментар

azair.eu ползвах тази търсачка за едно прекачване само - говоря за средата няа януари почти никакви варирианти на цена до 100 евро. При две прекачвания стигам до 80 евро - дали си заслужава риска.Багажа ще е само кабинен.

Връзка към коментар

Най-лесно е София -Барселона полет събота защото е късен , няколко часа дремане на летището и ранен полет от Барселона до Тенерифе Север всичко с Раян . Ако гледаш дата 11 и 12 януари е съответно 38 € и 19€ без багаж . 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

няма да ви изгонят , само си вземете по дебели якета , че е такъв ветрилник Ел Прат. Ноември месец софийското летище отоплено, барселонското ветровито и гадно...

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.