доницети Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 Здравейте, Казвам се Радо (за по-кратко) и съм от Варна. Семейството ми обича да пътува и го правим когато можем. Ако не се броят няколко излизания в чужбина като дете, със семейството ми до сега сме направили само едно турне из южна Гърция, за което бях почнал да пиша пътепис, но така и не го довърших. Е, може би вече ще го направя 🙂 В момента подготвям пътуване в Южна Франция- Ница и наоколо (може би ще имаме време само за Монако, Ез и Антиб), и Марсилия с отскачане до Монпелие. 13 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 Добре дошъл! За Франция, предполагам, че си видял вече какво има по темата в подфорума за Франция 🙂 Ако имаш нужда от помощ, ще удряме по едно рамо. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 преди 2 часа, доницети каза: Радо Логично 😂 Добре дошъл. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 Добре дошъл 🙂 Връзка към коментар
Jack Sparrow Публикувано: 21 януари, 2020 Сподели Публикувано: 21 януари, 2020 Здравей , аз съм Кирил и живея до Кан и работя за Airbnb, така че ако имаш нужда от нещо пиши ! С удоволствие ще ти дам съвет или посъветвам някои места ). 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега