eugene.kn Публикувано: 8 март, 2020 Сподели Публикувано: 8 март, 2020 преди 8 часа, t_petkov каза: И другото е дали не е по-добре да отидем до Фоз, да си оставим багажа и от там да се отправим към Суидад, като вечерта съответно трябва да се върнем във Фоз? По-добре е така, поне според мен! Преминаването на аржентиско-бразилската граница изисква време, по-добре си хванете такси! 1 Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 17 март, 2020 Автор Сподели Публикувано: 17 март, 2020 Поради така създалата се ситуация се налага да преместим пътуването за по-нататъшен момент. Евентуално е възможно да пътуваме септември или края на август, което май се води зима. Температурите доколкото видях са някъде между 20 и 25 градуса. Някои, който е бил по това време там, основно в региона Рио-Сао Пауло-Игуасу може ли да ми каже дали ще е достатъчно топло за плаж или по-скоро не е много приятно, предвид, че е извън сезона декември-март? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 17 март, 2020 Сподели Публикувано: 17 март, 2020 То времето си е топло, ама за истински плаж водата ще е студена. Аз бях юли или август в Парати на палатка и разходки, ама не съм плажен човек и без деца и разходка по плажа ме устройваше. Иначе за всичко става. Ако искате истински плаж препоръчвам да идете на север, поне към Баия. Доколкото помня и за плаж е добре, а август може да се наблюдават китове. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега