Радослав Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Попаднах на тазии статия: https://www.headforpoints.com/2020/01/06/how-to-airport-lounge-passes-for-7-80-each/ Апа го има в гугъл стора. Не съм го пробвал лично, ако на някой му се занимава, може да пробва. 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Аз се мъчих вчера, ама не става ПП май ще успея. Трябва да приемеш да получаваш оферти на мейла, иначе нищо не работи 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 преди 17 минути , neuromancer каза: Аз се мъчих вчера, ама не става ПП май ще успея. Трябва да приемеш да получаваш оферти на мейла, иначе нищо не работи дори и да приемеш офертите, пак не става. аз съм silver member и дори го докарах до там, че да приеме кода и да каже, че промените са записани успешно, но профила не става платинен. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Аз съм платинен от вчера... Мисля, че трябваше да изляза и вляза в профила, за да се отрази. Вече ми прати логин за драгонпас и мога да си купя по $10. Ама май ще изчакам някой път като е гадно на летището, че ползвам все по 4 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 в статията пише, че от днес не работи номера с HAPPYBIRTHDAY Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 януари, 2020 Сподели Публикувано: 18 януари, 2020 Това отново работи. Кода е HAPPYBIRTHDAY2020 Аз успях, но според правилата не се допускат гости, тоест трябва да регистрирам 4 акаунта за 4 човека, което ми идва в повече... 2 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 18 януари, 2020 Сподели Публикувано: 18 януари, 2020 Опитам се да купя пас за 10$, но в RED акаунта е Platinum, a v Dragon Pass е обикновен и ми ги дава по 25$. Случайно някой да е купувал и да знае как става? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 януари, 2020 Сподели Публикувано: 18 януари, 2020 Първо се убеждаваш, че в RED си Платинум, после си генерираш парола за приложението Dragonpass и като влезеш цената е 10 долара. Поне при мен така стана. Да не би да си имала драгонпас преди да станеш платинум? Ако ти трябват пасове и за други хора така или иначе ще ти трябват акаунти и за тях, та може да пробваш пак (с друг имейл) Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 18 януари, 2020 Сподели Публикувано: 18 януари, 2020 Ще пробвам пак с друг ауант, но не съм използвала Dragonpass досега. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 януари, 2020 Сподели Публикувано: 18 януари, 2020 и аз не съм и май няма да ги ползвам трябва ми за деца, а в РЕД пише за над 18 години не че не може да сбъркам годината, и ако ме върнат върнат... аз просто сам не пътувам имам предвид като ти дава логин за драгонпас да си вече платинум в РЕД, за да отчете отстъпката Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 18 януари, 2020 Сподели Публикувано: 18 януари, 2020 Аз имах проблем с application-a на RED и се регистрирах през сайта. Станах Platinum и после създадох акаунта в Dragonpass от app-a. Не мисля, че ще има проблем за децата. Никъде не съм въвеждала рождена дата. И ние обикновено пътуваме с 3 деца и нямам нищо против да платя за тях стига входа да не е над 20$ Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 януари, 2020 Сподели Публикувано: 18 януари, 2020 ами защото в Драгонпас пише, че пасовете не важат за гости, т.е. всеки трябва да си има акаунт. А за РЕД пише, че е за 18+ може и да не проверяват, де да знам. Малко ме мързи да правя още 3 регистрации, ама може и да се жертвам Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега