neznaen Публикувано: 6 януари, 2020 Сподели Публикувано: 6 януари, 2020 Моля за съвет,кола под наем от летището в Милано ,за 3 дни ,смятаме да обиколим градовете на около..ако някой може са даде цени и условия за наем,ще бъда много благодарна! Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 Ами просто хванете някоя фирма и пробвайте резервация, цените ще си излязат. Връзка към коментар
Таня Петрова Публикувано: 11 септември, 2022 Сподели Публикувано: 11 септември, 2022 Здравейте, за пръв път планирам да наема кола под наем в Милано и да обиколя Ница, Монако, Езе... дали ще има проблем или трябва да съм само на територията на Италия. Потърсих, но не намерих отговор на въпроса в сайта на Rayanair, защото букнах автомобила заедно със самолетните билети. Благодаря на отговорилите ми 🙂 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 11 септември, 2022 Сподели Публикувано: 11 септември, 2022 преди 34 минути , Таня Петрова каза: Здравейте, за пръв път планирам да наема кола под наем в Милано и да обиколя Ница, Монако, Езе... дали ще има проблем или трябва да съм само на територията на Италия. Потърсих, но не намерих отговор на въпроса в сайта на Rayanair, защото букнах автомобила заедно със самолетните билети. Благодаря на отговорилите ми 🙂 Проблем няма. Може да има такса за доплащане. Проверете условията при фирмата, от която ще е колата. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 11 септември, 2022 Сподели Публикувано: 11 септември, 2022 Най-общо казано, пуснете мейл на фирмата за рентакар (не Райънеър), да не би да искат нещо доплащане или проверете условията на сайта им. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега