Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 часа, bobbyfm каза:

Аз само веднъж съм получавал. И се наложи да анулирам резервацията после... А почти всички резервации ги правя през буукинг. Нямам никаква представа как решават на кого да пратят код.

Лесно е! Тези, които така или иначе резервират през букинг, не получават кодове. Те се приемат за верни клиенти на платформата. Който резервира рядко или само гледа хотели, без да резервира получава код, за да го стимулират. 

Аз до момента и един код от букинг не съм получила, а годишно резервирам поне 20 хотела през тях. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Аз щях да ходя в Испания това лято, като докато резервирах за кратко време няколко хотела, нищо не ми пращаха естествено (точно когато най-много ми трябваха). Но по стечение на обствоятелствата пътуването се отмени, анулирах резервациите и скоро след това започнаха отново да ми пращат доста масирано кодове. 🙂 Същевременно влизам да разглеждам хотели периодично, без да резервирам и сега горе долу през 2 до 4 дена ми пращат. Тъй че това е принципа. Но според мен при направена предстояща резервация, код не изпращат доста време.

• Харесвам 1
Публикувано:

През две три страници и все се търси логика и причина за кодовете... На мен доста ми наизпратиха тази година, само веднъж резервирах (с чужд код 🤣), после използвах и 'портфейла' за една нощувка и почти веднага след това получих нов код. Няма смисъл да се умува, едва ли ще го измъдрим 🤣

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте! След час ще резервирам нощувки в Ню Йорк. Ще се радвам, ако някой има код, да ми го изпрати на лично съобщение. Благодаря предварително! 🤩

Публикувано:

52TVYWWRCG Get 10% back

Валиден до края на деня.

Аз си мисля, че колкото повече се ползват кодовете, толкова повече дават. 🙂

• Браво 1
Публикувано:

Здравейте,

Може ли някой да изпрати,   ако има излишен код.   Понеже ще резервирам на различни места, ми трябват 4 кода. Знам, че е малко нахално,  обаче ...

Публикувано:

topcashback.com пак е 7%, в случай, че не получите 4 кода и нямате Виза да ползвате техните 10%.

Публикувано:
преди 10 часа, dorida каза:

Здравейте,

Може ли някой да изпрати,   ако има излишен код.   Понеже ще резервирам на различни места, ми трябват 4 кода. Знам, че е малко нахално,  обаче ...

DBV9Y252GA

Ето един от 4-те.

Изтича на 02.08

• Замислям се 1
Публикувано:
На 29.07.2022 г. в 9:48, Lindt каза:

На мен отново ми трябва код, ако на някой му е останал 1 излишен :yes:

Сори, ако съм те прескочил. 

Нямах време да чета нагоре и пуснах кода на първия, който видях, че искаше

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Адриан ХН каза:

Сори, ако съм те прескочил. 

Нямах време да чета нагоре и пуснах кода на първия, който видях, че искаше

Не се притеснявай, споделяй си с когото прецениш  и ти е най-удобно🙂  Замисленото човече като реакция го добавяхме от началото на темата, за да се види, че кодът е вече ползван. Не е дочакал Dorida със сигурност, но все на някой е свършил работа. 

Публикувано:
преди 3 часа, Lindt каза:

Не се притеснявай, споделяй си с когото прецениш  и ти е най-удобно🙂  Замисленото човече като реакция го добавяхме от началото на темата, за да се види, че кодът е вече ползван. Не е дочакал Dorida със сигурност, но все на някой е свършил работа. 

Необходим ли ти още код? Имам 10% обратно, валиден до 04.08.2022. 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 минути , ESK каза:

Необходим ли ти още код? Имам 10% обратно, валиден до 04.08.2022. 

Да, благодаря, с удоволствие ще го ползвам :angel:

Публикувано:
На 31.07.2022 г. в 9:25, dorida каза:

Много благодаря, ще го използвам!

Здравейте! Аз пак да благодаря за кода, но се оказа, че въпреки, че написах, че ще го ползвам, някой друг го е използвал преди мен, което......  Ще съм благодарна да получа код, но моля на ЛИЧНО съобщение! Благодаря!

Публикувано:
Преди 1 час, Oshko каза:

И аз ще се наредя на опашката, че ми се очертава голямка резервация.

Реших да ползвам линка за промоцията на Виза, че беше последна стая и се притеснявах да не замине. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• valpan
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.