Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

При използване на такъв промо код могат ли да се ползват и другите отстъпки?

На мен ми изписа, че другите промоции ще отпаднат. Същевременно на последната стъпка от резервацията пише

Първоначална цена                545 лева

Букинг заплаща                        -98 лева

Genius намаление                    -48 лева

Само за мобилни устройства -27 лева

ОБЩО                                        372 лева

Същевременно пише и "Днес ще платите 470 лева"

А пък като вляза в Букинг през Уизеър за да получа обратно уиз кредити, не ми дава поле за промокод

Публикувано:

Завърших резервацията и ми дръпна 470 лева вместо 372. Разликата е точно 98 лева, които са някаква отстъпка от букинг. Сега канселирах и опитвам отново да резервирам без кода. За съжаление ми излиза същото съобщение - след отстъпки крайната цена уж трябва да е 372, но горе пак пише, че ще платя 470.

Публикувано:

тия 98 са Booking.com pays и май не е ясно как точно и дали работят. Виж в другите теми за проблеми и трикове 

• Харесвам 1
Публикувано:

Пробвах с други апартаменти, за които също има всичките видове отстъпки. Там крайната цена и цената която трябва да се плати сега си съответства. Не знам само с тоя апартамент ли е проблема и дали се получи заради промокода за 10% кредит. 

Публикувано:

Влязох през Уизеър приложението и резервирах наново. Този път ми дръпнаха 372 лева (190 евро). Явно проблемът се получи заради промо кода, който явно не се акумулира с отстъпката "Букинг плаща". Сега остава да ми върнат първоначално платените 470 лева.

Публикувано:
преди 6 часа, pazo каза:

Влязох през Уизеър приложението и резервирах наново. Този път ми дръпнаха 372 лева (190 евро). Явно проблемът се получи заради промо кода, който явно не се акумулира с отстъпката "Букинг плаща". Сега остава да ми върнат първоначално платените 470 лева.

Ще ти ги върнат тези 470лв. до няколко дни. Не е трябвало да канселираш първата резервация, ами си правиш скрийншотс и им ги изпращаш на съпорта, за да обяскиш, че не са отчетени 98лв. booking.com pays и те после ти ги превеждат по сметката, бързо става. Така даже щеше да имаш по-голям кешбек, а сега и кода ти е изгорял вече. Прегледай другите теми.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , ven62 каза:

След няколко седмично прекъсване Букинг пак ми изпратиха код за 10% намаление.

Някой желаещ? За предпочитане който е наред.

ох, отдъхнах си. Тревожех се за твоите кодове вече 😉 

• Смея се 1
Публикувано:

Здравейте. Ако някой има свободен код, нареждам се отново на опашката. Имаме 2 пътувания в скъпи държави с нощувки на различни места.

Публикувано:
преди 21 минути , lesy каза:

Здравейте. Ако някой има свободен код, нареждам се отново на опашката. Имаме 2 пътувания в скъпи държави с нощувки на различни места.

Ще ти пратя един, пък ти после ще разкажеш 😉

• Благодаря 1
Публикувано:

не искам кода, но да кажа, че ако изрично не пише полунощ, вероятно е да изтече доста преди това. Може да е валиден до 8ч на 3.10 например, не до 24ч.

Публикувано:

Получете 10% обратно под формата на Кредити за пътуване

Резервирайте сега! Важи до 4 октомври 2022.

Здравейте,

Планувате ли да пътувате скоро? Получете 10% обратно (до € 100) под формата на Кредити за пътуване за следващата си резервация. Можете да използвате Кредитите за пътуване за бъдещи престои в хиляди места за настаняване по света.

Приятно пътуване!

Вашият промокод

7KBZMB1GUF

Използвайте бутона по-долу, за да активирате вашия код. Можете също да го въведете, когато плащате за резервацията си.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• ja3000bg
    • darinamarinova
    • ogniancho
    • dorita
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.