Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

И аз имам нужда от някой свободен код, защото  даже по-смотаните  хотели са твърде скъпи при общото обедняване 

Публикувано:
преди 3 часа, Vyara каза:

Първия код, пише, че е изтекъл, а втория вече използван. Отново моля за код, ако е възможно на лично.

Благодая,

Изпратих

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз искам да попитам нещо различно - в момента в букинг има опция за дадена резервация, ако са запазени няколко стаи, да можеш да канселираш по отделно 1,2,3 или там колкото решиш. Ако човек направи подобна промяна по резервация и намали стаите и има използван код за нея - кода валиден ли ще е или отпада? 
Благодаря. 🙂

Публикувано:

Не съм пробвал, но според мен ако правиш промяна в резервацията, кода ще си важи според новата цена. Ако откажеш резервацията и правиш нова, няма как да важи.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 минути , neuromancer каза:

Не съм пробвал, но според мен ако правиш промяна в резервацията, кода ще си важи според новата цена. Ако откажеш резервацията и правиш нова, няма как да важи.

Ако откажеш резервация с код и направиш нова в срока на кода - хваща кода за новата резервация. Проверено.

... и да ползвам случая - на мен пак ми е нужно кодче. Моля, на лично, ако някой има излишен.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 29 минути , Kosta Grudov каза:

Аз искам да попитам нещо различно - в момента в букинг има опция за дадена резервация, ако са запазени няколко стаи, да можеш да канселираш по отделно 1,2,3 или там колкото решиш. Ако човек направи подобна промяна по резервация и намали стаите и има използван код за нея - кода валиден ли ще е или отпада? 
Благодаря. 🙂

Правила съм промяна в дните за резервация с код за същия букнат хотел Писах си със спорта на Букинг по този повод и те ми казаха да взема фактура след плащането, което беше на място в хотела. Всичко мина нормално и след това ми изплатиха кредитите в профила. Можеш да им пишеш за всеки случай. Кредитите ще бъдат съобразени с цената на окончателната резервация. 

Видях, че е писано и за отказ на резервацията и отново резервиране със същия код във време, в който е валиден, но предполагам, че срокът му вече е изтекъл и не съм сигурна в крайния резултат. Може би трябва малко пояснение😊

• Браво 1
Публикувано:
преди 7 минути , a6olq каза:

Правила съм промяна в дните за резервация с код за същия букнат хотел Писах си със спорта на Букинг по този повод и те ми казаха да взема фактура след плащането, което беше на място в хотела. Всичко мина нормално и след това ми изплатиха кредитите в профила. Можеш да им пишеш за всеки случай. Кредитите ще бъдат съобразени с цената на окончателната резервация. 

Видях, че е писано и за отказ на резервацията и отново резервиране със същия код във време, в който е валиден, но предполагам, че срокът му вече е изтекъл и не съм сигурна в крайния резултат. Може би трябва малко пояснение😊

Вече не е валиден кода, да, като резервацията може да търпи няколко промени в следващите месеци, понеже е за голяма група от хора и очаквам, че 1-2 стаи ще се наложи да се освободят. И точно, за да не търся нов код и всеки път да отказвам резервацията и да правя нова с нов брой стаи, попитах за това. 🙂 Супер е, че е изпробвано и, че работи и аз ще се възползвам от това, благодаря! 🙂

Публикувано:

https://www.emiratesnbd.com/en/promotions/detailed-page/?id=3724

Тази промоция е достъпна само за притежатели на карти Emirates NBD World Mastercard®, Platinum Mastercard® и Titanium Mastercard, които са направили резервация чрез специална връзка: www.booking.com/mastercardmea
Резервациите, направени с приложението Booking.com, не отговарят на условията за тази промоция .
Анулирани резервации и резервации „неявяване“ не отговарят на условията.
Наградата ще бъде кредитирана най-малко 64 календарни дни след приключване на престоя в мястото за настаняване.
Места за настаняване, които не приемат кредитни карти, не отговарят на условията за офертата. Това са места за настаняване, които приемат само пари в брой като начин на плащане и нямат значка „кешбек“, показана в списъка им.
Офертата е предмет на правилата и условията на Booking.com. В случай на спор, решението на Booking.com и Mastercard е окончателно.
Всички условия на промоцията трябва да бъдат изпълнени към момента на извършване на резервацията; няма да се допускат искове със задна дата.
Потребителят трябва да има валиден акаунт в Booking.com и ако наградата ще бъде изплатена на кредитна карта, той трябва да има добавена актуална информация за валидна кредитна карта към акаунта.
При прехвърляне към кредитна/дебитна карта потребителят трябва да има валиден акаунт в Booking.com и ако наградата ще бъде изплатена на кредитна карта, той трябва да има добавена актуална информация за валидна кредитна карта към акаунта.
Офертата е валидна до 01 март 2023 г.
Офертите не могат да се комбинират.

Не съм използвала промоцията, тъй като нямам такава карта. Надявам се, ако е удачно да помогне на някого. 

Публикувано:
преди 5 часа, Kosta Grudov каза:

Вече не е валиден кода, да, като резервацията може да търпи няколко промени в следващите месеци, понеже е за голяма група от хора и очаквам, че 1-2 стаи ще се наложи да се освободят. И точно, за да не търся нов код и всеки път да отказвам резервацията и да правя нова с нов брой стаи, попитах за това. 🙂 Супер е, че е изпробвано и, че работи и аз ще се възползвам от това, благодаря! 🙂

Все пак пишете на съпорта. Моята резервация беше през октомври и информацията ми е от тогава. Нищо не пречи да питате, да не би нещо да стане сакатлък😊

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Velmar
    • jujo_si
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.