Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

А кой иска още 10% кредит за пътуване?

преди 1 час, ven62 каза:

Но всъщност си малко виновна за загубата ми от 6 лв. (Разликата от 10% с код и отстъпката през линка на Visa в размер на около 6-7%

Ако държиш на тия 6 лв, веднага пращам код

Кода е даден

Редактирано от Kalina Ivanova
  • Благодаря 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Според мен през линка на Виза е по-добре от Топкешбек. Първо виждаш още по време на резервацията дали носи връщане на пари и второ, като че ли по-бързо стават нещата - някъде месец-два след престоя.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 28 минути , Kalina Ivanova каза:

А кой иска още 10% кредит за пътуване?

Ако държиш на тия 6 лв, веднага пращам код

Кода е даден

Благодаря много за кода! Използвах го! 🙂

Публикувано:

@ДиянаВ освен това през wizz/ tcb за съжаление доста пъти цената се качва с процента, който обявяват, т.е. смисъл няма.

@ven62 пари си дават хората. Ей така ще е положението с тези 11.00 лв.,но пак е нещо. :) 

backing-you-get-yours.gif

• Смея се 2
Публикувано: (редактирано)

Здравейте,

кой е останал без код за букинг! Имам валиден до утре и мога да пратя 🙂

Редактирано от kavesy
П. С. Даден
Публикувано:
преди 22 минути , kavesy каза:

Здравейте,

кой е останал без код за букинг! Имам валиден до утре и мога да пратя 🙂

Бих се възползвал.

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам един изтичащ код, който няма да успея да ползвам, ако някой има готовност за резервация, да каже (валиден е до 00:46:59)

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 24 минути , searus каза:

Имам един изтичащ код, който няма да успея да ползвам, ако някой има готовност за резервация, да каже (валиден е до 00:46:59)

Ако може, ми го пратете на лично. Благодаря

Публикувано:
преди 7 минути , tara каза:

Здравейте. Имам код, който няма да ползвам. Кой е наред? 

Може ли да ми го пратите. А кога изтича?

Публикувано:

Първо благодаря на @tara за предоставения код. Направих може би най-измъчената ми резервация с цел да приложа код, час и половина кажи-речи отиде . Заинатих се, че за пръв път ще ползвам код и трябва да успея :laugh:

По въпроса, че не винаги при резервации се вижда полето за код, засегнат тук в някои мнения:

На 29.03.2023 г. в 0:53, searus каза:

Не знам какво става с този букинг вече, уж мястото, което искам да резервирам е "non refundable", а като тръгнах да запазвам, ми излезе, че има безплатна отмяна до 3 дни преди деня на настаняване. Букнах го, обаче се оказа, че (сигурно съм сляпа) няма къде да го напъхам този код, къде ли не се кьорих. Помислих, че ще има още една стъпка преди крайната и букнах, само за да видя, че всъщност такава няма. Веднага канселирах и тръгнах да буквам през приложението, защото там поне знам, че има къде да се напише кодът, написах си го, ама сега пък ми изчезна безплатната отмяна (не е голяма болка, но все пак). И тук изненадка, при потвърждението ми излезе друга дата на пристигане (допълнителен ден)!! Която със сигурност не съм избирала! Добре че все пак в имейла ми потвърждението е с правилната дата...

И да се върнем на думата, ако резервирам на компютър, къде точно се пише този код?!? Защото изглежда, че доста са се постарали да го скрият...

На 29.03.2023 г. в 14:54, Дани Магелани каза:

Не при всички резервации има поле за код. Наскоро го забелязах.

На 29.03.2023 г. в 15:06, vorbis каза:

+1. Мисля си, че Booking имат определена минимална цена, под която не може да бъде направена дадена резервация. И ако тази цена е достигната, не може да се приложи допълнителна остъпка (било с код, genius level, кешбек или реферал). Но това е просто спекулация от моя страна.

Пробвах през линковете на виза и топкешбек - няма такова поле. Пробвах през букинг - сайт и приложение, пак няма. Излязох от профила си, че за членството даваше отстъпка, която уж не се комбинирала с други - няма и няма.

Последният ми опит се оказа успешен. Влязох в букинг през мапс, като даше избрах друго място за настаняване, тъй като желаното от мен го нямаше отбелязано. Направих резервацията по нормалния начин, дори с по-ниска цена, отколкото ако директно вляза в букинг, все едно ползвам отстъпката на виза или топкешбек и накрая въведох кода, че и сработи 🙂 Баси играчката ... сега отивам да си върша работата 😄

• Харесвам 7
  • Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.