Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, ще съм благодарен ако на някой му се намери код за booking, който би желал да сподели. Аз макар да имам два профила - имам нулев късмет с изпращането на кодове (сигурно щото правя резервации и нямат сметка да ми ги дават изгодно) 😀

Публикувано:
Your promo code

W5KZATKEHC

Use the button below to activate your code. You can also enter it when paying for your booking.

Activate code
Terms and conditions

The minimum spend to receive this reward is € 50 on one booking

The maximum reward value is € 100

This code can only be used once

This code must be applied before booking and cannot be applied to an already-existing booking

Reward will be paid in Travel Credits to your Booking.com Wallet

Travel Credits will arrive in your Wallet approximately 2 weeks after you check out from the property

This promotion expires on 19 May 2025
Публикувано:

Здравейте! Някой би ли ми изпратил код? Налага ми се да правя голяма резервация и бих се радвала ако открия код... Благодаря предварително! 

Публикувано:

Аз продължавам да търся код от неделя... 😓 Бих била изключително благодарна ако някой ми изпрати...от година и нещо не са ми пращали от Booking... 😒

Публикувано:

Благодаря за кодовете на всички, които ми изпратиха, но точно с най-голямата ми резервация стана нещо странно. Когато резервих показа, че кодът е валиден и сумата която ще получа, но в момента не виждам сумата към очакваните, все едно без код съм резервирал. Някой имал ли е подобен случай?

Публикувано:
Преди 1 час, Topfly каза:

Благодаря за кодовете на всички, които ми изпратиха, но точно с най-голямата ми резервация стана нещо странно. Когато резервих показа, че кодът е валиден и сумата която ще получа, но в момента не виждам сумата към очакваните, все едно без код съм резервирал. Някой имал ли е подобен случай?

Получи ли имейл, че ще получиш наградата. Имах такъв случай, писах на съпорта, добавиха ми ръчно бонуса дори и още 10 евро за извинение.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Нелчо каза:

Някой с резервация, че имам код до днес 22.05.25. Грехота е да не е от полза някому.

Може ли за мен, моля?

……………………….

🥲

все още търся код 

Публикувано:
преди 8 часа, Нелчо каза:

Някой с резервация, че имам код до днес 22.05.25. Грехота е да не е от полза някому.

За мой срам рефрешвах за отговори, но съм се отнесла на дивана. 😂

Публикувано:
преди 2 часа, Нелчо каза:

За мой срам рефрешвах за отговори, но съм се отнесла на дивана. 😂

Но като го пробвах сутринта дали случайно не е активен, взеха че ми пратиха нов. Вече го пратих на писалката ми снощи на лични съфорумка.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 24 минути , Kalina Ivanova каза:

Имам свободен код, който изтича днес.

Някой с готова резервация?

Аз, ако може🙂

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• backpacking.southamerica
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.