Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не бонуса, кода. Ако откажеш резервацията, кода може да се използва пак, ако си в оригиналния му срок на валидност (това е рядкост май, те обикновено изтичат след много кратко време).

От друга страна ако имаш резервация с код и я промениш (не откажеш), кешбека си остава валиден според новата цена на резервацията, дори срока да е изтекъл.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 31 минути , neuromancer каза:

Ако откажеш резервацията, кода може да се използва пак, ако си в оригиналния му срок на валидност

@Doctor Who и аз съм правила това успешно.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 29 минути , neuromancer каза:

Не бонуса, кода. Ако откажеш резервацията, кода може да се използва пак, ако си в оригиналния му срок на валидност (това е рядкост май, те обикновено изтичат след много кратко време).

От друга страна ако имаш резервация с код и я промениш (не откажеш), кешбека си остава валиден според новата цена на резервацията, дори срока да е изтекъл.

За второто няма съмнение, че е така. 

За първото - губил съм код, ако откажа резервация направена с него даже и в срока му на валидност не можеше да се приложи и ако това не е така - моля споделете след опит. Ценна информация ще е. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 43 минути , Doctor Who каза:

Опиши подробно, моля. Може да има случаи,  в които това е възможно и си струва да бъде проверено. 

Дали все пак не говориш за бонуса, получен  от код и срока му за валидност , а не за прилагането на цифробуквения код за отстъпка. 

За първото.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 26 минути , Doctor Who каза:

За второто няма съмнение, че е така. 

За първото - губил съм код, ако откажа резервация направена с него даже и в срока му на валидност не можеше да се приложи и ако това не е така - моля споделете след опит. Ценна информация ще е. 

Не се губи кода, ако е в срока на валидност, многократно проверено.

• Харесвам 1
Публикувано:

ами пробвайте, ако така и така ще променяте, няма какво да губите

трябва обаче да е в оригиналния срок - и тук имаше важно уточнение, че кода не е валиден до края на деня, който е написан, а по-малко

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.