Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, valpet каза:

Намерихте ли си,на мен току-що са ми пратили за 10%

Не. Ще съм много благодарна да ми го изпратите на лични. БЛАГОДАРЯ!

Жанета Иванова
Публикувано:
преди 13 часа, Kalina Ivanova каза:

Имам свободен код, валиден до 9 август.

Някой желаещ?

Ако е свободен, моля за мен!

Публикувано:

Здравейте!

Предстои да направя резервация до един час, ако някой има свободен код, ще съм благодарна да го сподели😊

Публикувано:

Козлето и то да се нареди на редичката с готова грозна резервация (резервацията е толкова грозна, че може да поеме няколко кода, но и на един ще съм радостен 😀)

Публикувано:

Здравейте пътешественици и честита нова седмица!

Планираме пътуване в Мароко с директния полет на Уизз и ще се радвам да споделите код за букинг, с който да резервирам спането ни в Маракеш между 6 и 9 декември 🙂

Предварително благодаря и си следя личните съобщения с надежда!

Публикувано:

Нареждам се и аз за един код, скоро ще е първото ни семейно пътуване до Бари и нямам търпение 🙂 Предварително благодаря!

Публикувано:
преди 41 минути , crazyhorse каза:

Има някаква промоция-12  процента отстъпка,до 100€!

Screenshot_2025-08-11-09-28-14-765_com.booking.jpg

Това не е ли пак с код? Или е някак само за твоя профил?

Публикувано:
Преди 1 час, deian каза:

Това не е ли пак с код? Или е някак само за твоя профил?

Преди 1 час, Doctor Who каза:

Дай линк, моля. 

Като вляза в приложението и ми излиза това:!Може да е персонално...IMG_20250811_142936.jpg.feebd6a9af4fe3174e50b7c814be0328.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:

Поствам линк от профила ми от сайта,но в сайта не ми излиза тази промоция!Предполагам,че ако се отвори от телефона,ще препрати към приложението и тогава може да се появи!

https://www.booking.com/index.bg.html?label=gen173nr-10CAEoggI46AdIM1gEaBeIAQGYATO4ARfIAQzYAQPoAQH4AQGIAgGoAgG4Aqrv58QGwAIB0gIkYzM4NDY2ZTctMGE5MS00MjAwLWFiM2ItYjc4ZDRkZGFiYzEz2AIB4AIB&sid=ac10d3a62bd6fe7c5462f6a7e88881a8&keep_landing=1&sb_price_type=total&

Публикувано:
преди 9 минути , crazyhorse каза:

Поствам линк от профила ми от сайта,но в сайта не ми излиза тази промоция!Предполагам,че ако се отвори от телефона,ще препрати към приложението и тогава може да се появи!

https://www.booking.com/index.bg.html?label=gen173nr-10CAEoggI46AdIM1gEaBeIAQGYATO4ARfIAQzYAQPoAQH4AQGIAgGoAgG4Aqrv58QGwAIB0gIkYzM4NDY2ZTctMGE5MS00MjAwLWFiM2ItYjc4ZDRkZGFiYzEz2AIB4AIB&sid=ac10d3a62bd6fe7c5462f6a7e88881a8&keep_landing=1&sb_price_type=total&

Трябва да се вземе линка от резервация , в която отстъпка е активна. (И през Андроид и IOS от приложението може да се извади линк за споделяне. )

Възможно е да е персонална награда, но така или иначе е интересно да се изясни, защото може да зачестят и е добре да се ползват. 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• mareya
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.